Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: Debreceni FSE - Neumann-Kartal FSE

2008.09.19. 13:41 Floorballer

A hétvége párosításából a Neumann debreceni vendégjátékát emeljük ki annak ellenére, hogy a csapatok jelen pillanatban a tabella két átellenes végén helyezkednek el. A Neumann rendre a Debrecen mögött végzett az elmúlt két évben, mégis az egyetlen csapat az OB1 mezőnyében, akik bajnokin nem szenvedtek még vereséget a hajdúsági alakulattól. Éppen-e miatt a szokásoknak megfelelő rendkívül izgalmas, harcos és szoros meccset várunk, erről kérdeztük Varga Tibort és Ágoston Zsoltot: 

FFR: - Az első két fordulón elért eredmények fényében mennyire fontos ez a találkozó, mennyire érezhető győzelmi kényszer? 

Á.Zs.: - Az első két fordulóban elért eredmények alapján természetesen nyerni szeretnénk, de nem a két vereség miatt! 

V.T. : - Nincs rajtunk győzelmi kényszer. Ugyan olyan mérkőzés mint a többi. 

FFR: - Az elmúlt két évben a Debrecen a Neumann előtt végzett, ám ennek ellenére egyszer sem sikerült legyőznie a fővárosi gárdát, akik ezt a mezőnyben egyedül mondhatják el magukról. Mi lehet ennek az oka? 

Á.Zs.: - Nagyon jó meccseket játszottunk, és talán a mi játékunk nem igazán fekszik a Debrecennek. A fontos pillanatokban mi tudtunk összeszedettebben játszani. 

V.T.: - Az első mérkőzés két pontjának elveszítése a Neumann vezetőinek szavahihetetlen és rendkívül sportszerűtlen viselkedésének köszönhető.(Megspóroltak egy útiköltséget és 0-5-re győztek). A második vereségünk a görcsös akarásunknak volt tulajdonítható. 

FFR: - Változhat ez ezen a hétvégén? 

Á.Zs.: - Mi nem szeretnénk megváltoztatni. 

V.T. :- Bízom benne. Nincs rajtunk teher, nincs rajtunk nyomás ,lazán és könnyedén fogunk játszani. Játszani fogjuk a floorballt. 

FFR: - Mit tartasz az ellenfél erősségének? 

Á.Zs.: - Nagyon jól lőnek távolról, és Ákos személyében egy vérbeli befejező csatárt igazoltak, aki minden szituációban veszélyt jelent(talán a büntetőknél nem-bocs Ákos ezt nem lehetett kihagyni). Továbbá a jól érkeznek a kapu elé. 

V.T.: - ”Kúpolós” játékukat, gyors kontráikat. Csapatmunkájukat. 

FFR: - Kire kell különösen odafigyelni az ellenfél soraiból? 

Á.Zs.: - Nincs kiemelt ember, nekünk mindenkire oda kell figyelni. 

V.T.: - A Neumann egész csapatára oda kell figyelni ,hiszen csapatként rendkívül erősek. 

FFR: - Mennyire sikerült már az új játékosok beépítése? Dönthetnek ők? 

V.T.: Mi rendben vagyunk. Nálunk nem az egyéni játék lesz a meghatározó. Gólerős mind a két „légiós”! 

FFR: - Mi lehet a győzelem kulcsa? 

Á.Zs.: - Talán a Neumannos csapatmunka! 

V.T.: - 2 jó kapusteljesítmény és előttük a három sor kultúrált játéka. 

FFR: - Egy igen jó játékkal elszenvedett szoros vereség csalódást jelentene? 

Á.Zs.: - Erre majd utána tudok válaszolni! A jobb csapattól kikapni soha sem szégyen, vagy csalódás, de a vereség mindig jobb munkára kell, hogy ösztönözzön! 

V.T.: - ”Igen jó játékkal” nem lehet kikapni.

Duró Norbert (DFSE):

„Elérkeztünk ismét a mumusunkhoz, természetes hagyománya van már a Neumann - Debrecen meccseknek, viszont most igyekszünk az eddigi csorbákat eltüntetni a hétvégén! Hogy miért nem sikerült őket eddig legyőzni, arra még mi sem tudjuk a választ! (Egyébként végülis egyszer sikerült az MK-ban itthon, 4-7 ről álltunk fel és 11-7 lett a vége.) Az új játékosainkat sikerült beépíteni a számukra legmegfelelőbb sorba, így a DFSE kerete eléggé ütőképes lett, a csapat alapjátéka nem sokat változott, de várnak meglepetések az ellenfelekre! Az ellenfél soraiból nem emelnék ki inkább senkit, mindenki tud meglepetéseket okozni, bár a "főnökre" figyelni kell :) A csapat hangulata mindig a meccs előtt a legjobb, úgyhogy ezzel azt hiszem nem lesz gond, soha nem is volt...” 

Jesch Dávid (NFSE):

„A Debrecen ellen játszani mindig az év egyik fénypontja, nagy élmény. Már a White Sharks színeiben is két nagyon emlékezetes meccsen léphettem pályára ellenük, a Neumann-os találkozók pedig egyszerűen felejthetetlenek voltak mind. Mindig nagyon pörgős, izgalmas összecsapások ezek, amik kihozzák az emberből az átlagfeletti jó teljesítményt. Külön kiemelendő, hogy az elmúlt két évben mind a 3 találkozó az utolsó pillanatokig nyílt volt, mégis nagyon sportszerűen zajlott. Eddig nem nyertünk idén, de a sorsolást elnézve ez benne volt a pakliban, nem vagyok elkeseredve, legalábbis még nem. Debrecenben nem szégyen szoros meccsen kikapni senkinek sem, de most már kellene két pont nekünk is, ráadásul kár lenne a sorozat megszakadásáért.:) A héten végre jó formát mutattunk edzésen, ráadásul szurkolóink is velünk tartanak, így személy szerint pazar meccset és győzelmet várok, ahogy mindig minden meccsen!:) ”

 

 

3 komment

Címkék: floorball ob1 hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr24671346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

durci 2008.09.19. 14:29:04

a nevem még mindig Duró:D:D:D:D:D:D

Sharky veled harcolok a helyes névírásért:D:D

Floorballer 2008.09.19. 14:38:44

Uhh, bocsi, javítva.

Ha valami elterjed, akkor már elég meddő a harc:D

Sharky 2008.09.19. 15:14:02

Jeee:))))
süti beállítások módosítása