Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Válogatott csapatváltók: Szabó Ákos

2008.09.24. 08:00 Angleton

Az OB2-es feljutás kiharcolásakor még a Láda testvérek árnyékában szorgoskodott Szabó Ákos, hogy aztán első OB1-es szezonjában valósággal berobbanjon a köztudatba. Ő maga a megtestesült erőcsatár, aki akár egymaga képes átmenni a falon is. Két szezon során a liga egyik legeredményesebb gólszerzője volt, ám ő sem tudta megakadályozni, hogy a Miskolc búcsúzni kényszerüljön. Pályafutását Debrecenben folytatja a válogatott keret tagja. Ő válaszol kérdéseinkre: 

FFR: - Hogyan kerültél kapcsolatba a sportággal? Mikor és hol kezdted játékos pályafutásodat?

Sz.Á.:1996-ban szülővárosomban, Jászberényben ismertem meg a  sportágat a középiskolámban, de ott csak tesiórákon játszottunk. Ezután fősuli, buli stb…. 2002-ben költöztem Miskolcra, és egy szerencsés véletlen során, 2004-ban ismerkedtem meg a miskolci csapattal. Azóta lehet beszélni „játékos pályafutásról”. :) 

FFR: - Hogy kerültél a Miskolc csapatához? 

Sz.Á.: - Mint említettem egy szerencsés véletlen során, az egyetemen egy tőzsdei előadásra mentem ki és a faliújságon láttam, hogy sportnap lesz. Kimentem, találkoztunk, játszottunk egy jót és a végén persze sörözés is lett belőle, ahol már a jövőt is tervezgettük. :) 

FFR: - Mi a legkedvesebb floorballal kapcsolatos élményed? 

Sz.Á.: - Imádom a játékot és az embereket akik körülvesznek. Az egész egy élmény számomra. 

FFR: - Mire vagy a floorballal kapcsolatban a legbüszkébb? 

Sz.Á.: - Természetesen arra, hogy a címeres mezt magamra ölthettem. 

FFR: - Mi okozta a legnagyobb csalódást játékosként? 

Sz.Á.: - Nagyon sajnálom, hogy a miskolci csapat kiesett az élvonalból de remélem sikerül visszajutni. 

FFR: - Van valami, amit szerettél volna még elérni a Miskolciakkal?

Sz.Á.: - Még el is fogunk érni sok mindent, ebben biztos vagyok. 

FFR: - Mi ösztönzött a csapatváltásra? 

Sz.Á.: - Drága jó barátom, Varga Tibi már pár éve invitál Debrecenbe, de nem ez volt az elsődleges, függetlenül attól, hogy jól esett, hogy számítana rám. Úgy érzem, még pár évig tudok annyi energiát és időt fektetni a sportba, hogy az élvonalban játszhassak, illetve jelenleg válogatott keret tagjaként, elengedhetetlen, hogy kemény kiélezett bajnokságban edződjön az ember. 

FFR: - Mi volt csapattársaid reakciója, amikor megtudták döntésed? 

Sz.Á.: - Teljes mértékben megértették és mindenben támogatták döntésemet. Ezúton is köszönöm Nekik. Elszakadni nem fogok Tőlük, mert edzéseiken részt veszek, és amiben tudok segítem Őket. 

FFR: - Az OB1-be való visszajutásért várhatóan rendkívül kemény csatákat kell megvívni. Képesek lesznek volt társaid visszajutni az OB1-be? 

Sz.Á.: - Igen. A csapat képes arra, hogy visszajusson az OB1-be, viszont ezt Nekik is fejben el kell dönteni és az edzésekhez, mérkőzésekhez ennek tudatában kell hozzáállni. 

FFR: - Hogy fogsz tudni az új csapatoddal együtt készülni? 

Sz.Á.: - Hetente egyszer lejárok Debrecenbe edzésre, illetve a miskolci csapattal is hetente kétszer együtt készülünk. 

FFR: - Nem lesz nehezebb kitűnni új csapatodból? A válogatottba kerülés szempontjából könnyebbé, vagy nehezebbé válhat a helyzeted? 

Sz.Á.: - A csapat az elsődleges. Úgy érzem a sor, amit Tibi elképzelt, jól fog működni, meg fogjuk érteni egymást. Kitűnni, pedig remélhetőleg azzal fogunk, hogy megnyerjük a mérkőzéseinket. A válogatottba kerülésért, pedig mindenkinek nagyon keményen meg kell dolgozni, ugyanúgy nekem is.

FFR: - Milyen egyéni eredményre számítasz a következő szezonban és hosszabb távon? 

Sz.Á.: - Legnagyobb álmom, hogy a világbajnokságon játszhassak és minél jobb eredményt érjünk el. A Debrecennel bajnokságot, kupát szeretnénk nyerni, ami nem lesz sétagalopp. Hosszú távon pedig amíg egészségem engedi, játszani, játszani, játszani….. 

FFR: - Szerinted mi lesz a Salming Férfi OB1-ben a csapatok végső sorrendje? 

Sz.Á.: - DFSE, SZPK, Ares, Krokodilok, Szolnok, CH, Neumann, Phoenix, Eger, WS, Torpedo. Ez természetesen egy merész tipp. Az első 7 bárhogy változhat.

FFR: - Tervezel még visszatérni a Miskolc csapatához? 

Sz.Á.: - Biztos vagyok benne, hogy játszok még a srácokkal. 

FFR: - Sok sikert kívánunk további pályafutásodhoz! Köszönjük, hogy rendelkezésre álltál.

Sz.Á.: - Nagyon szívesen! Köszönöm szépen és örülök, hogy gondoltatok rám.

 

 

2 komment

Címkék: floorball ob1 csapatváltók

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr65671483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füfke 2008.09.24. 10:37:17

Biztos, hogy örülsz, hogy én is körülveszlek? :D

Gété · http://www.floorballer.hu 2008.09.25. 23:32:41

Hali!

Ákost csak kölcsönbe engedtük el és természetesen visszavárjuk. 1 + fél éves opcióval. Bajnoki arany esetén még szerepelhet az EC selejtezőben, de aztán már arccal az AVAS felé.
Ugyanakkor most is nagy részt vállal az egyesület munkájában. Jövő héten például ő veszi át hivatalosan azt az új Uher palánkot, amit a Városi Szabadidőközpont vásárolt meg Miskolc és Magyarország floorballjának fejlődéséért.
üdv
GT
süti beállítások módosítása