Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Best of sérültek...

2009.01.21. 15:12 Be_my_guest

Mindig szomorú, ha egy játékos kidől sorból, pláne, ha hosszú (hosszabb) időre teszi. Reméljük, minél kevesebbünknek kell átélnie azt az érzést, amikor társainkat a pálya széléről vagyunk kénytelenek figyelni, miközben tehetetlennek és magányosnak érezzük magunkat. De ez is egy sport, sajnálatos, de természetes velejárója, hogy időnként vannak súlyos sérültek, ahol a „jég és fásli” varázskombináció már nem segít.

Körülnéztünk kicsit az OB1-ben, hogy is néz most ki az aktuális sérültlista. Szerettünk volna a sérült játékosokkal is egy röpke interjút készíteni, de sajnos olyan sokan vannak, hogy ezt nem bírnánk időre befejezni. Így csak pár mondatban: 

Az ARES igencsak megszenvedte a Veszprém Opent, valamint a szezon elejét. Veszprémben a torna második napján elvesztették a csapat vezérét, Mujahid Tamást, akinek a válla sérült olyan súlyosan, hogy műteni kellett. Szerencsére már pályán láthatjuk, reméljük hamarosan 100%-os formában lesz. A folytatás sem volt szerencsésebb. Az Open még nem ért véget, de egész évre elveszítették legújabb szerzeményüket is, Szabó Gergőt, aki a helyosztón szenvedett súlyos térdsérülést. Megműtötték, még jelenleg is lábadozik. Visszatérése meglehetősen bizonytalan, de mi bízunk benne, hogy az őszi idénykezdetet már ismét térden köszöntheti. Három a magyar igazság. A bajnokság is rémálomszerűen kezdődött, hisz az SZPK elleni meccsen Kupó Ádám is megsérült, aki a védelem fontos tagja, hiányát igencsak érzik Nádorék. Már túl van a vállműtéten, neki szintén véget ért az idény. 

Komáromot sem kerüli el a hullám. Benkei Lacit februárban műtik, visszatérésére várni kell. Kautcner Zsolt sérülése nagyjából 8 hetet vesz igénybe, míg Darai Máté az U19 válogatott edzésén kifordította a bokáját. 

A Debrecen nagy hiányzója az ARES elleni bajnokin ismét lábközépcsont törést szenvedő Varga Gergő. Remélhetőleg nem veszi el a kedvét az eset és hamarosan őt is viszont láthatjuk. 

A Phoenix gárdája egész jól tartja magát, csak egy hiányzójuk van. Csordás Tomi igen hosszú időt hagy ki keresztszalag szakadás miatt, de lassan utoléri önmagát, és végre ismét a játszhat.. 

A CH-Triton pályázhat állam bácsinál egy külön intenzív osztályra. Ha versenyt hirdetnénk (”Kinek van több sérülje?”), nagy valószínűséggel vinnék a pálmát. Dani Zsoltnak térd és boka porc, valamint szalagsérülései vannak, sajnos visszatérése kérdéses. Klinghammer Zoltán részleges bokaszalag szakadást szenvedett az egyetemi VB-n, visszatérése várhatóan január végére tehető. Kovács Gergelynek egy kisebb csont letörött a lábfejben, január vége felé foghat ütőt. Majorosi Tamás összeszedett egy vádli izomsérülést, február közepén esedékes a visszatérése. Tálas Istvánnál a bokaszalag „tropa”, sajnos esetében is a visszatérés kérdéses.

Hogy a hölgyekről is essen szó: Merész Gabriella „sérülése” egy betegség, amiből reméljük, hamarosan kigyógyul és február környékén már pályán láthatjuk. A kannibáloknál Bajzáth Anikó keresztszalag szakadást szenvedett. Felépülőben van, már jár, szeptemberben talán már játszik. A cápáknál Bánki Erna is felépülőben van bokaműtétje után, várhatóan tavasszal már láthatjuk. A Neumann csapata szerencsésnek mondhatja magát, náluk nincs komoly sérült, csak Vörös Laci hiányzik sokat (bokros teendői miatt) :) 

A Krokodiloknál, a Torpedo és az Egernél sajnos nem tudjuk, mi a helyzet, ugyanis „lapzártáig” senkit nem sikerült elérni, de természetesen amint füstjeleink elérnek az érintettekhez, a cikket kibővítjük.

Mielőbbi felépülést mindenkinek!

 

6 komment

Címkék: sérülés floorball

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr42893562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kucii 2009.01.21. 15:57:52

Bár csak 8 hét lenne :)

szg01 2009.01.21. 21:02:04

Tegnap tornán teszt volt és juppppppiiiiiiiii
Megint megy a térdelés :)))))
Már csak további türelem és kemény munka kell :)

Andris_Db 2009.01.21. 23:50:55

Varga Gergőnek nem bokasérülése van, hanem a lábközépcsontja tört el ismét.

Floorballer 2009.01.22. 12:20:11

Igen tényleg. Köszi!! Javítva!

toci 2009.01.22. 14:31:10

Bár nem kapcsólodik szorosan a cikkhez es a bloghoz, de egykori Topfloor jatekos Szilassy Zoli sulyos szem serulest szenvedett hoki edzes kozben. Jobbulast kivanok neki !
(Dab.Docler csapatkapitánya)

Gézu 2009.01.26. 17:45:00

Ha jól tudom,még nyáron,júliusban a Phoenixben megsérült egy kissrác,sajnos a nevét nem tudom.Épp akkor volt SZPK-PHX női ob1 edzőmeccs.
süti beállítások módosítása