Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Pályán a listavezetők

2009.03.11. 00:26 Floorballer

Nincs is jobb hír beszámoló és összefoglaló írás szempontjából, mint a hétközi forduló, de nem törünk meg, bár még zaklatott állapotban vagyunk a habfehér vérrel felmosott Anfield Road látványától. Nagy tömegekben ugyan nem lépnek pályára a csapatok, de a bajnokjelölteknek bírnia kell a szerda-szombat ritmust! Tovább erősíti a profizmus légkörét, hogy a két találkozó egyenesen egy időben kerül megrendezésre, így a Sky Sports körkapcsolásban követheti a bajnoki versenyfutást. 

Démoklész kardja Krokodil Dundee kése inkább a hüllők feje felett lebeg, ugyanis akárhogy is nézzük a naptárat, egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy az SZPK 4 pontot eldobjon, azaz rajtuk nem múlik, hogy május 16-án (mindenki írja be a naptárba) bajnoki döntőt láthassunk. Ellenben a Krokodiloknak két egység elhajítása is elegendő ahhoz, hogy ezüstöt akasszanak saját nyakukba már az utolsó kör előtt. A hétvégén viszont – melyről az összefoglaló nem vész el, csak várat magára – Szabóék Debrecenben fényesen bizonyították, hogy készen állnak a trónra való visszatérésre, és nem remegnek meg a nyomás alatt… 

Dunai Krokodilok SE – IBK CH/Triton

Március 11. 19:30, Törökbálint 

…ami igen fontos lesz szerda este is, ugyanis egyik nagy mumusukkal néznek farkasszemet. A DK-CH mérkőzések a lehető legritkábban hoznak békés mederben csordogáló baráti csevelyekkel szegélyezett napsugaras lepkehajkurászást. Az aktuális forma és a tabellán elfoglalt helyezés rendszeresen csúnyán átcsapja a palánkon az egyszeri sportfogadót, mert itt bizony bármi megtörténhet. Volt már példa 3-4 gólos előnyről eladott meccsre, döntetlenre, piros lapokra, mindenre. Jelen helyzetben a CH-ról nehéz véleményt formálni, mert egyrészt az egészséges keret összetétele és állapota hétről hétre változik, másrészt elég rég játszottak tétmeccset. Benne van egy meglepetés lehetősége, de a Krokodilok Debrecenben megmutatták, hogy nem hajlandóak megbotlani, egyszerűen kell nekik a tripla-dupla (harmadik bajnoki cím és idei duplázás az MK begyűjtésével)! Ennek tükrében egy szép játékkal, látványos gólokkal tarkított mérkőzést várunk, melyen a végén a hétvégéhez hasonló módon kialakul egy kb. 5 gólos különbség. 

SZPK-NOKIA – Phoenix Fireball SE

Március 11. 19:30, Komárom 

A Phoenix is sokmindenre képes, de véleményünk szerint a játékstílusok jellege miatt az SZPK legyőzése lesz az egyik utolsó dolog, amit megtesznek majd a jövőben a csúcs fele menet (mi véleményünk szerint egyébként töretlenül zajlik majd). Egyszerűen nem fekszik az idén többször is parádés dolgokat művelő fiataloknak a narancsosok játéka. Ettől persze Rácz Domáékban – aki elmúlt heti 3+5-ével jelentős lépést tett afele, hogy övé legyen az első név Nádoré után a képzeletbeli vándorserlegen - bármikor bárki ellen benne van egy remek 20 perc, ami alatt egy kicsit elbambuló ellenfél nem hogy beleszaladhat egy balegyenesbe, de egyenesen azon kaphatja magát, hogy az intenzíven tér magához (legutóbb 7-0 20 perc alatt az Eger ellen). Az SZPK idén volt már, hogy kicsit fásultan kezdett, de rendre behúzta a meccseket, és ezúttal sem várunk mást, elsősorban a védelmek közti különbség miatt. Küzdelmes meccs, a szokásos félelmetes harmadik harmad, és ezzel újabb két narancs pont a jóslat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr40994993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása