Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Salming Férfi OB1

2009.04.17. 16:59 Floorballer

A hétvégén 6 mérkőzésre is sor kerül, és szinte már úgy érezzük, hogy profi sport lettünk, ugyanis elnézve a műsor leosztást lesz pénteki TV-s meccs, szombat délutáni TV-s rangadó, monday night floorball, a többi találkozót pedig a hajrára való tekintettel egy időben rendezik. 6 találkozó, 4 nap, eldőlő bronz érem, késhegyre menő csata az 5.helyért és némi személyes érintettség a hétvége programja. Bónuszként pedig ráhozzuk a frászt a WS-re, és megpróbálunk életet lehelni az Eger szezonjába. Tovább után részletek! 

Salming Férfi OB1

ARES HC/Top Floor – Torpedo JSC-Fort Kft.

Április 17. 19:00, Budapest, Építők 

Péntek este az ARES eldöntheti az utolsó lényeges kérdést is: tavaly a Torpedo ellen ünnepelhették a bajnoki címet, idén a bronzot biztosíthatják be. Nem is kételkedünk benne, hogy egy hagyományoknak megfelelően gólgazdag meccsen (legalább 6 Torpedo gól is lesz) meg is teszik ezt. Ennek következtében már gyakorlatilag csak a presztízsről szól majd a másnapi 

Debreceni FSE – ARES HC/Top Floor

Április 18. 15:00, Debrecen 

találkozó. Pazsák pályára léphet, Duró viszont eltiltását tölti majd. Minden évben az egyik legszínvonalasabb összecsapást hozza ez a párosítás, így feltétlen ajánlott megtekintésre. A Debrecent már semmi nem mozdíthatja el a 4. helyről, de az ARES érkezte alighanem elég motiváció lesz. A tavaszi formák alapján ha az ARES teljes létszámban képviselteti magát, akkor 2 gólos vendégre teszünk. 

Szolnok CFK – SZPK-NOKIA

Április 19. 18:00, Szolnok 

A Kannibál horda is biztos helyen táborozik a tabellán, nagy valószínűséggel innen már semerre nem vezet út. A célt teljesítették Straussék, a csapat gond nélkül maradt bent, több emlékezetes eredményt produkált és rengeteget fejlődött. Jövőre jóval komolyabb reményeik lehetnek. Az örömittas SZPK legyőzése alighanem túl nagy falat lesz, de nem elképzelhetetlen, hiszen egyrészt Bagdiék rutinosak bajnokverésben, másrészt az SZPK-nak már semmi miatt nem kell törnie magát, főleg nem az otthontól távol. Ettől függően a vendégekre teszünk, mert a veretlen szezon azért veretlen szezon. 

Torpedo JSC-Fort Kft. – MEISE

Április 19. 18:00, Kartal 

Az Eger kapott 2 pontot a debreceni adminisztrációnak hála, és ha megnézzük, hogy a hátralevő két meccsen a Torpedo és a Szolnok az ellenfél, akkor nem teljesen elképzelhetetlen, hogy 2 sikerrel befogják a WS-t, noha kétségtelenül meglepődnénk kicsit. Sokszor hiányzott nagyon kevés a MEISE-nek, és sokszor volt peche a csapatnak. A Torpedo év eleji jó formája kicsit megkopott, így érzésünk szerint egy góllal most jobb lesz a hevesi csapat, így lesz miért izgulni az utolsó körben. 

White Sharks HC – Neumann FSE

Április 19. 17:00, Budapest, Építők 

A WS sok borsot tör védekezésével az ellenfelek orra alá, de a Neumann valahogy tradicionálisan nem fekszik a ragadozóknak. Az őszi nagyarányú siker aligha ismétlődik meg – annál is inkább, mert a Neumann idén még nem nyújtott kétszer egymás után jó teljesítményt -, mert ahhoz nagyban hozzájárult 2 korai gól, de ettől függetlenül magabiztos vendég a jóslat. Jesch hollywoodi forgatókönyvet kapott a sorstól a bajnoki búcsúmeccsre: éppen 100. alkalommal felöltve a Neumann mezt, csapatkapitányként, egykori övéi ellen… 

IBK Cartoon Heroes - Phoenix Fireball SE

Április 20. 21:00, Budapest, TF 

Monday Night Floorball az 5. helyért. A győztes még lehet 5., a vesztes aligha. A CH nyilván álmodozott merészebb célokról is az év elején, de gyakorlatilag október óta nem kérdés, melyik 4 csapat áll majd év végén a tabella élén, így az 5. hely elég motiváció kell, hogy legyen. A Phoenix remek tavaszt fut, így egy igen éles meccsen hajlunk 1 gólos sikerükre.

 

 

1 komment

Címkék: floorball ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr811071203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gété 2009.05.12. 22:30:45

Szervusztok!

Felkerült néhány új akció a www.floorballer.hu oldalra. Érdemes szemezgetni köztük.

Nagyon sok engedményes, akár az eredeti árhoz képest 66%-kal olcsóbb terméket is találhattok.

Ha van kedvetek kattintsatok rá.

üdv
Gété
süti beállítások módosítása