Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban: Zone Női OB1 5. forduló

2009.10.22. 03:21 Ford_Prefect_

"Summáját írom Eger várának, megszállásának, viadaljának..."
Kedves olvasóink!
Az elmúlt hétvégén sem maradtunk érdekes női meccsek nélkül. Nézzük hát az eredményeket...

 

 

 

Szolnok Cannibals FK – WhiteSharks HC 13-5
Ezen a mérkőzésen nem született meglepetés. Ahogy várható volt, a hazaiak magabiztosan gyűjtötték be a két pontot. Az elmúlt fordulók eredményei alapján kicsit szorosabb eredményt vártunk, de a Cápalányok továbbra is fenntartják maguknak a jogot, hogy teljesen kiszámíthatatlanok legyenek. A Kannibálok ezzel a győzelemmel továbbra is tartják magukat az első helyen, de szinte érezhetik tarkójukon üldözőik leheletét.

SZPK-NOKIA – Szent-Györgyi Ares BMHC 5-1 (1-0,1-0,3-1)
Az SZPK női csapatát rákötöttük több orvosi gépre is egy ideje, de eddig csak mély kómát tudtunk diagnosztizálni. Most viszont végre látunk életjeleket. Az Ares a szombathelyi csapattest nélkül érkezett Komáromba, hogy megküzdjön az értékes 2 pontért. Nagyszámú hazai szurkoló jelenlétében zajlott a találkozó, talán ennek is szerepe volt abban, hogy végül a narancsosok győzedelmeskedtek. Az viszont biztos, hogy Perje 2 góljának és Mózes Réka kiváló védéseinek igen nagy szerepe volt benne: a komáromi kapus rengetegszer állította meg az Ares támadásokat, hiába voltak ezen a napon is veszélyesek a Pintye lányok és az Ares támadógépezete. Komáromi oldalon Szabó Annamária megszerezte élete első élvonalbeli gólját. Nem is időzíthetett volna jobban: az SZPK játékából eddig nagyon hiányoztak a gólok. Továbbra is hiányérzetünk van, hiszen az Ares ezzel a kerettel többre is képes lehetne, és habár az SZPK már ébredezés jeleit mutatja, továbbra is a tabella alsó felében tévelyeg. És továbbra sincs Vértesi gól...

Eszterházy-MEISE – IBK Cartoon Heroes 4-5 (1-2,0-1,3-2)
A Mesehősök ostrom alá vették Egert, és ugyan csak hajszálnyival, de felülkerekedtek a várvédőkön, és elhoztak nagyon fontos két pontot Egerből. A CH tovább folytatja menetelését, eddigi legjobb eredményét tartva. Vajon csak csodáról van szó, vagy tényleg odaérhetnek Acsaiék a dobogóra? Erre a kérdésre valószínűleg csak az utolsó fordulókban kapunk majd választ, de jelenlegi formájuk alapján valóban nem a középmezőnyben a helyük. A MEISE csapata még nagyon fiatal, szerintünk az is csodálatos teljesítmény, hogy tudják tartani a lépést a rutinosabb csapatokkal. Ez még nem az egri bajnoki cím éve. Még nem...
Mindkét csapatnál ki kell emelnünk, hogy nem 1-1 zászlóvivő szerezte a gólokat. Egri oldalon 5, a vendégeknél 7 játékos osztozik a pontokon. Csak Acsai Renáta nem érte be 1 góllal, ő kettőt is lőtt. Két pontos még Kovács 1+1-el, a hazaiaknál pedig három pontot jegyzett Suszták (1+2) és kettőt Leitner(1+1).

Debreceni FSE – Neumann Snipers 1-6 (1-2, 0-2, 0-2)
"Veni, vidi, vici"-mondhatná Tóth Gabriella, aki 4 gólt szerezve segítette hozzá csapatát a győzelemhez. Előzetesen szoros eredményt tippeltünk, de minden tiszteletünk a Neumann női csapatáé, akik magabiztosan hozták el a két pontot a Cívisvárosból. A Snipers védelmét dícséri, hogy Ladányi csak egy gólt szerzett, ami ritkaságszámba megy. A figyelmünket egy új pontszerző-trió keltette fel, akik a Neumann 6 góljából 5-öt termeltek ezen a mérkőzésen: Tóth(4+0)-Szijártó (0+3)-Molnár(1+2). Mellettük Dubicz is beköszönt egykori csapatának, hogy ne feledjék el, ez mégiscsak személyesebb, mint egy képeslap.
A Neumann-védelem jelesre vizsgázott, a hazaiaknak viszont van még mit gyakorolni a helyzetkihasználáson. A Debrecen egy fontos meccset vesztett el, az erőviszonyok alapján a Neumann lett volna számukra az egyik verhető ellenfél. Tavasszal biztosan szorosabb meccset láthatunk majd.

U.I.: Köszönet a rövid összefoglalóért Komáromból, és irgum-burgum azoknak, akik még mindig nem töltötték fel a hunfloorball jegyzőkönyvet ( a Szolnok-WS-ről pl. ezért nem írtunk részeredményeket). Bárkitől szívesen fogadunk beszámolókat. A nőit nekem lehet küldeni a fordprefect@indamail.hu címre, a férfit anwar kollégának az anwar00@indamail.hu címre. (Természetesen a csapatok honlapján található információkat is nézni szoktuk)
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball noi dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr171466866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása