Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

November Kupa - Női - Szlovákia

2009.11.04. 12:00 Ford_Prefect_

Igyekszünk minden csapatot röviden bemutatni a kupáig hátralévő  szűk 2 napban. Elsőként a November Kupára visszatérő Szlovákia csapatára került sor. Aki pedig segít nekünk ebben: Lucia Kosturiakova, a szlovák női válogatott csapatkapitánya. Nézzük hát a szlovákokat...

 

 

Először röviden riportalanyunkról: Lucia Kosturiakova a cseh extraliga bajnokánál, a Herbadent Tigersnél (régebbi nevén Dekanka) játszik. Nyáron a Czech Open trófeát is elnyerték. A szlovák csapat talán legtechnikásabb játékosa és vezére már évek óta.

 

Mondanál nekünk pár szót a szlovák csapatról?

A szlovák csapat szerintem a legfiatalabb a felnőtt mezőnyben (18,3 év az átlagéletkor). Ennek ellenére viszonylag tapasztalt csapat vagyunk, sok játékosunk volt már néhány világbajnokságon és nemzeti kupákon. Az új edzőnk, Miroslav Hýlek (az előző edző, Vladimír Jezek személyes okok miatt hagyta ott a válogatottat) még próbálja megtalálni a megfelelő formációt és rendszert a csapatnak a következő világbajnokságra, Svédországba. Valószínűleg emellett esélyt fog adni fiatalabb játékosoknak is a tornán. Ez a felkészülésünk utolsó szakasza (a Czech Open és a Polish Open képezték részét még) a VB-re és nem akarunk lebecsülni semmilyen lehetőséget a készülésre.

 

Voltatok az első November Kupán. Milyen emlékek jutnak eszedbe róla?

Piszkos közlekedés Budapesten, stresszes első mérkőzés Magyarország ellen, nagyszerű légkör és hihetetlen öröm a győzelmünk után:)

Vannak új játékosaitok a tavalyi kupa óta?

A csapatunk egy kicsit változott, de az alapja ugyanaz. Van néhány új fiatal tehetséges játékos, akik azért küzdenek, hogy Svédországba nevezzék őket.

Lesznek hiányzóitok (pl. sérülés miatt)?

Éppen csak láttam a nevezési listát, nem sok információm van erről

Mik a csapatod erősségei és gyengéi?

A gyengénk a rendszerünk. Csak néhány torna volt a világbajnoki felkészülésünkben, és ezek alatt kellett megtanulnunk a rendszert átültetni a játékba. Az erősségünk a gyorsaság és a harciasság. Fiatal és reményteljes csapat vagyunk, és mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Mit gondolsz a többi csapatról?

A magyar csapat eléggé hasonló mint a mienk, a legutolsó meccsünk ellenük volt a torna legnehezebb meccse. Nagy lehetőség ilyen jó riválisokkal játszani.
A lengyel csapat A divíziós, eddig minden meccset elvesztettünk ellenük, de remélem ez most megváltozik:)

Mit gondolsz, hanyadik helyet szerezhetitek meg?

Jó lenne, ha megint nyerni tudnánk, de ez egy barátságos torna, a tapasztalatok nekünk sokkal fontosabbak.

Mi lesz szerinted a torna végeredménye?

1. Szlovákia
2. Lengyelország
3. Magyarország
4. Magyarország U19 (szerk.: még nyomozzuk, hogy az U19 külön indul-e a tornán, de úgy tudjuk, hogy nem)

Köszönjük a válaszokat, és Slovensko do toho!
 

Szólj hozzá!

Címkék: szlovákia floorball női noi női válogatott november kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr161497561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása