Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban: Férfi OB1/B 5. forduló, avagy vége az alapszakasz "őszi" idényének

2009.11.18. 05:02 Recipe ferrum

Az idén is csonka másodosztály alapszakasza 5. fordulójának eseményeit a következő szalagcímekkel foglalhatjuk össze: a Paks nyerte a Duna-menti rangadót, érvényesült a papírforma Baján, illetve az Ares B megmutatta milyen erőt is képvisel valójában, ha végre komoly létszámot vonultat fel egy mérkőzésen…

Veszprém Lizards – Ares HC B   8-7

A minket ért kritikára válaszul elöljáróban megjegyeznénk, hogy gömbünk - az utóbbi három fordulóban sajnos megszokottá vált - egysoros Ares-felállás esetén jósolt 10 gólos differenciát, de hozzátettük, hogy ez minden fő felvonultatott cserével egy góllal csökkenni fog. Nos, ennek alapján a 12 fő mezőnyjátékost tekintve (7 csere) nem is tévedtünk olyan nagyot, mivel így jóslatunk szerint csak 3-gólos hazai győzelemnek „kellett volna” születnie:)

A végig pörgős mérkőzésen - a veszprémi honlapon megjelentek szerint - rangadó jelzőt érdemlő küzdelem zajlott. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a gyíkok az utolsó játékrész felénél elhúztak 3 góllal, amit az Ares már nagy hajrával sem tudott ledolgozni. Az Ares fiókcsapatánál történt változások úgy látszik a pályán is érzékelhető formát nyertek. Biztosra vesszük, hogy - amennyiben a létszámot tartani tudják - ez a javulás a következő fordulókban pontokban is realizálódni fog, és egy-két ellenfelet igen kellemetlen meglepetés érhet... A veszprémiek újabb győzelmükkel továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezetik a tabellát.     

Paksi FK – Rudas Floorball Team  3-1 

A paksiak ezúttal is a forduló leggólszegényebb mérkőzését hozták össze, amiben ezúttal a Rudas volt a partner. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a rangadót a liga legjobbja címre az őszi odavágók után statisztikailag is rászolgáló paksi védelem nyerte meg, mivel 3 lőtt góllal ritkán szoktak floorball mérkőzést nyerni... A viszonylag nyugodt iramban csordogáló összecsapáson a Paks mindhárom harmadban jegyzett egy találatot, és az utolsó felvonás elején már 3-0-ra vezetett, amikor az RFT kezdett észbe kapni és fergeteges iramú hajrát kezdett. A paksi reaktorburok lebontásához azonban továbbra sem találtak igazán hatékony eszközt Mitliék, így a gömb által csak homályosan jósolt egygólos újvárosi győzelem végképp a homályba veszett. 

Bajai Darazsak – Neumann B 10-4

A hírek szerint a Neumann B egy mindössze 6+1 fős kontingenssel merészkedett a darázsfészekbe, ráadásul Vörös Laci ismét kapusmezbe kényszerült… A Darazsak látszólag gond nélkül vették az akadályt, pedig a második harmadban úgy tűnik komoly gondjaik akadtak: 4-1-es megnyugtató hazai fölényt hozó első harmad után, a második felvonásban a vendégek 5-4-re zárkóztak, ám az utolsó játékrészben a kis létszámú kartaliak elkészültek az erejükkel, így végül kiütéses győzelmet arattak a sárga-feketék. (A gólkülönbség a gömb által megadott intervallumon belül alakult). Az újonc Baja a teljesen megérdemelt második helyről várhatja a 6. fordulót, ahol egy másodosztályú „csúcsrangadó” keretében a listavezető Veszprém csapatát látják majd vendégül…

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball dióhéjban ob1b

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr951533501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása