Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Salming férfi OB1 9. forduló: Szemüveget a gömbnek!

2009.11.27. 04:26 Anwar_

Ismét elérkezett egy új forduló. Legutóbb a gömb kissé illuminált állapotban belefutott néhány érdekes eredménybe, melyre a megérzéseire hagyatkozva elég nagy bakot lőtt, így ezen a héten megrázza magát, és próbálja a „frankót” közvetíteni a nagyérdemű olvasónak.  

Diamonds SK - SZPK-NOKIA  

2009-11-29 10:00 Helyszín: Göd, Balázsovits Sportcsarnok, Ifjúság út 1-3 

Két hete nagy meglepetésre az ifjú titánok legyőzték a trónra vágyó Ares rutinos gárdáját, nem kicsit tépázva meg szeretett gömbünk nimbuszát. Az SZPK kissé bukdácsol, de összességében elég erőt érzünk bennük ahhoz, hogy a zabolátlan gyémántok ne hozzanak össze ismételten totógyilkos eredményt. Az Ares botlásnak köszönhetően a komáromiaknak még maradt esélyük befogni Mujahidékat, így a 2 pont megszerzése lehet az egyetlen számukra elfogadható eredmény.    

Neumann-Kartal FSE - Torpedo Justitia SC - Fort Kft.  

2009-11-29 19:00 Helyszín: Kartal, Zsivóczky Gyula Sportcsarnok, Iskola tér 3.    

Egy mérkőzés, ahol a tipp nem mehet nagyon mellé. Abszolút háromesélyes mérkőzés, akármilyen eredmény is születik, nem okozhat meglepetést. Ha Dudáséknak kijön a lépés, és jól tömik labdákkal az elől tartózkodókat, egy magabiztos hazai győzelem lehet belőle, ugyanakkor egy esetlegesen remek napot kifogó Bálint Olivér hasonló eredményre juthat…csak épp vendég sikert elkönyvelve. Ugyanakkor nem lepődnénk meg, ha a két csapat egymásnak feszülve, fej-fej mellett haladva a végén pontosztozkodással zárná a napot. 

Miskolci FE - White Sharks HC 

2009-11-28 14:00 Helyszín: Miskolc, Zrínyi Ilona Gimnázium 

Mit is mondhatnánk. A gömb vörösödik. A két csapat képességeit rendre alábecsülte, nem egyszer okozott magának kínos perceket, mikor a két csapat pontszerzéseiről írt. Most itt az alkalom mindent jóvátenni. Legutóbb a Miskolc sima vereséget szenvedett ugyan Kartalon, míg a WS megszerezte első pontját Szolnokon. Kérdés, ez mennyi erőt ad, hisz mindkét csapat gondolhatja, hogy ezen a mérkőzésen igenis van keresnivalója. Mindenképpen megtekintésre ajánljuk a találkozót, a végeredmény tekintetében viszont azt mondjuk, Miskolcon marad mind a 2 pont.

Szolnok Cannibals FK - IBK Cartoon Heroes

2009-11-28 14:00 Helyszín: Szolnok, Széchenyi Gimnázium Széchenyi körút 16.  

Két csapat, akiket nehezen tudunk hova tenni. A vendégek pozitív és negatív meglepetést is okoztak már idén, míg a hazaiaknak hol összejön a lépés, hol nem. Legutóbb a CH sima vereséget szenvedett a Phoenixtől, a Szolnok pedig értékes pontot vesztett a Cápák otthonában. Vendég siker esetén a tabellán ideiglenes helycsere következne be (a CH-Diamonds meccs elmaradt) és ha Kovácsék néhányszor megkeverik a nem mindig acélos kannibál védelmet, joggal reménykedhetnek a 2 pont begyűjtésében.  

Phoenix Fireball SE - Ares HC/Top Floor

2009-11-28 12:00 Helyszín: Bálint Márton Általános Iskola, Törökbálint, Köztársaság tér 8. 

Bizony, a hét első rangadójához érkeztünk, ugyanis a tabella másodikja a dobogó legalsó fokán tanyázó Phoenixhez látogat. Legutóbb a Diamonds megtréfálta az Arest, és Kupában sem aratott zökkenőmentes győzelmet Pavelka Zoli alakulata. Pikáns találkozó lesz, hisz egyik oldalon a Német-Rácz, míg a másikor a Nádor- Görög páros termeli a pontokat, így adódik a kérdés, kézilabda, vagy floorball eredmény születik.  Kérdés továbbá, hogyan fog az Ares védősor felállni, hisz Szabó Peti továbbra is sérült, így  már az MK meccsen is Görög a védelemben kapott helyet.

Véleményünk szerint ezen a napon a tapasztalat és a rutin felülkerekedik az ifjakon, így a gömb homályosan ugyan, de vendég sikert vél felfedezni.

Debreceni FSE - Dunai Krokodilok SE 

2009-11-28 16:00 Helyszín: Mechwart csarnok, 4025 Debrecen, Széchenyi utca 58. 

A heti csúcsrangadóhoz érkeztünk. Az idei bajnokságban még veretlen Dunai Krokodilok látogatnak  a két vereséggel érkező debreceni srácokhoz. Legutóbb a Krokik könnyed sikert értek el a Torpedo ellen, míg a Debrecen kikapott Komáromban, előtte pedig hazai pályán az Arestől, így kellőképpen felhúzhatták magukat ahhoz, hogy vérben forgó szemekkel kezdjenek krokodilt vadászni. A Galsai – Szabó duó valószínűleg nem így gondolja, így a két kiváló formában lévő krokodil azon lesz, hogy minél többször vegye be BulÁtkó kapuját.

De úgy gondoljuk, itt az idő, hogy a Debrecen virítson valamit, és zsinórban harmadik lejátszott rangadóján végre otthon tartsa a 2 pontot.

 

2 komment

Címkék: floorball ob1 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr301555574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agic14 2009.11.27. 11:25:09

"míg a WS megszerezte első pontját Szolnokon"

Az a meccs a Népligetben volt.
süti beállítások módosítása