Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban - Salming Férfi OB1 10. forduló: . „Állatkerti” körkép: Veretlen krokodilok, szárnyaló madarak, elköszönő „főcápák”

2009.12.17. 19:26 Anwar_

Végre elsült a gömb és a félidőhöz közeledve egy telitalálatos szelvénnyel örvendeztette meg zaklatott szerkesztői lelkünket. A Phoenix magabiztos sikert aratott Komáromban, az Ares „felavatta” új otthonát, a Mesehősök kiütötték a Betyárokat. Jöjjenek a részletek: 

Ares HC/Top Floor - Szolnok Cannibals FK 15 – 8

Új otthonában fogadta az Ares aktuális ellenfelét, akik nem hatódtak meg a jelentősen jobb körülmények láttán, az első percben vezetést is szereztek Falusi révén. Jó korán jött az ébresztő, a válasz sem váratott magára, ismételten (idén már ki tudja hányadszor) egy Görög- Nádor összjátékból egyenlített is a hazai alakulat, majd Szabó révén a vezetést is megszerezték a 7. percben, amit már nem engedtek ki a kezükből.

Kiemelendő Görög 4+3-as eredménye, valamint ne felejtsük el, hogy a vendégek is szép számmal termelték a gólokat, Harangozó 3+1-es mutatóját emelnénk ki szolnoki oldalon. 

IBK Cartoon Heroes - Miskolci FE 13 – 3

Kerek két harmadon át egy roppant szoros mérkőzést tekinthetett meg a nagyérdemű. Hazai vezetéssel kezdődött a mérkőzés, miskolci egyenlítés, majd vezetés következett, az első harmad végénél egyenlített a CH.

A miskolciak becsülettel küzdöttek, a 29. percben 5-3 volt az állát, itt viszont elfogyott az erő.

Az utolsó harmadot a CH 7-0-s összesítéssel zsebelte be, így nagyarányú győzelmet aratott.  

Torpedo Justitia SC - Fort Kft. - Debreceni FSE 3 - 11   

Nem okozott meglepetést a Debrecen sem a fordulóban, könnyed sikert aratott Piliscsabán.

És ennyit tudunk a mérkőzésről. Sajnos a csapatok oldalán sem találtunk információt, még a szövetség oldalán sem…bevalljuk, a debreceniekhez  internetes elérhetőséget sem találtunk (csak azt, amit utoljára 2006-ban frissítettek).

Ez már nem az első ilyen találkozó, amiről semmit sem tudunk. Kerestük az érintetteket is, de vagy nem jó az e-mail cím, vagy nem válaszolnak, így mindenkinek a fantáziájára bízzuk, mi is történhetett a találkozón. 

Dunai Krokodilok SE - Diamonds SK 7 - 3  

2 meg nem adott gól és féltucat kapufa…Diamonds oldalon. Nem volt szerencséje Siklósy Evelin srácainak,nem tudott meglepetést okozni az ifjú gyémánt alakulat Krokiföldjén.

Ugyan Nagy Norbi góljával még vezetést szerzett a vendégeknek, ami lehetett volna 2-is, de a bírók (a csarnokban egyedül) kapuvasnak ítélték a hálóból kivágódó labdát. Ezek után hazai egyenlítés született, Galasi büntetőjével.

A második harmadban két találat született Galsai és Dúró révén, így még nyílt csata várt a csapatokra a végjátékban.

A harmad elején a büntetésből visszatérő Szabó lőtt gólt, megnyugtató 4-1-es vezetést könyvelhettek el a hazaiak. Az ébresztőt ismét a gyémántok fújták, 2 perc alatt 2 gólt ütve ismét „visszajöttek a játékba”..

Jól jött a Kroki időkérés, mert egy Dúró villanással ismét 2 volt a különbség, amit Szabó és Bedő a meccs végén megduplázott.

Az eredmény csalóka, de a 2 pont a Krokodiloké. A vendégek Fortunával hadilábon álltak. 

SZPK-NOKIA - Phoenix Fireball SE 4 – 8

Ilyet nem sűrűn írhattunk az utóbbi időkben, ennek eljött az ideje. A GÖMB MEGMONDTA!

A Phoenix magabiztos sikert aratott, végéig vezetve gyűjtötte be a fontos pontokat. Sztrókay 2 találatával nyitották a mérkőzést a vendégek. Ezek után felváltva potyogtak a gólok. Helyszíni beszámolók alapján maximálisan megérdemelt vendég siker született, mindenben jobbak voltak a madarak.

Sztrókay a találatok 50%-át termelte, így azt is meg kell említenünk, hogy a félelmetesnek mondható Rácz-Németh pároson kívül is remek góllövőkkel rendelkeznek a Phoenixesek. Jól fog jönni a komáromiaknak a téli szünet. A bajnoki címvédésről alighanem lemondhatnak Daraiék, de a dobogó maximálisan reális célkitűzés…és még ott van a Magyar Kupa is, van még feladat bőven :)  

A végére hagytuk az általunk szimbólikusan a forduló meccsének kikiáltott találkozót, ahol a White Sharks két meghatározó játékosa, Huszti kapitány és Holubkó Pisti köszönt el az élvonaltól. 

 

White Sharks HC - Neumann-Kartal FSE 2 – 6

Beszédekkel, köszöntőkkel és ajándékozással indult a mérkőzés, mindkét csapat megemlékezett a Búcsúzókról. Többen is kilátogattak, így most egy helyszíni beszámoló következik, ahol ugyan nem a meccsé a főszerep, de úgy érezzük, ez most elfogadható.

„Paska Zoltán, majd Ágoston Zsolt beszédével kezdődött a meccs, majd Peti és Pisti átvettek egy emléklapot, amit a nap tiszteletére csinált a csapat.. Szomorkás volt ez a nap, hisz tudtuk, ez az utolsó ob1-es meccse Petinek (Pisti már a „B” csapatban játszott év közben is).

A közönség is remek volt, sokan eljöttek. Jelen volt a lány csapat, akik sokat köszönhettek Petinek, sokat foglalkozott velük. Transzparensek is voltak, Pistinek és Petinek is a mezszáma lógott a lelátóról, valamint a volt Triton játékosai is készültek, ők Peti nevét nyomtatták ki és hoztak egy képet egy fácánról is, amit én nem értettem, de Ulicza Tomiék elmagyarázták (innen is köszi srácok).

A meccs nem volt épp „körömrágós”, de nagyon szép találatok születtek. Dudás Ádám és Ágoston Zsolt is nagyon élt, valóban mesteri találatokat szerezek. Hol gyorspasszos játékból, hol távoli bombákból. Nem volt feszültség, idegeskedés, balhé vagy feszültség. Ez a meccs Petiről szólt. A nézők bíztatták, ha pályára lépett. A társak is – és a Neumann védők:) -keresték labdával, gól is lőhetett volna, de a sors nem akarta, hogy góllal köszönjön el. A meccs végén még kapura törhetett volna, egy előre vágott labdából, el is indult, de megállt… milyen furcsa pillanat. Érezte, ezt már nem érheti el, ez már neki gyors labda, belenyugodott és lement a pályáról. Az utolsó percben vártuk, még visszajön, de már nem tette…ez volt az utolsó mozzanat.

Meccs végén a kapitány még mondott pár szót. Megemlékezett az ellenfelekről, pár szót szólt Görög- Vígh játékvezetői párosról, megköszönte a csapatának az együtt töltött időt,

a nézőknek, hogy eljöttek, majd  vastaps kíséretében elhagyta az OB1-et”

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball ob1 dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr761605121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása