Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - 5,4,3,2,1: MK negyeddöntők!

2010.01.22. 11:12 Floorballer

Alig 5 hét szünet után 4 párban 3 hólapátolás közt a 2 nem 1-ike már neki is vág a negyeddöntőknek, azaz a hétvégén MK következik. Visszatérünk így mi is, mielőtt a blog látogatottsága úgy kezd majd zuhanni, mint egy átlagos fórum vita színvonala. Borzasztóan fogunk igyekezni, hogy mindenféle kupa-közhelyeket elkerüljünk, de olyan nagy a kísértés! A párosítások előreláthatólag semmiféle érdekességet nem tartogatnak, és a fogadóirodák hétfőn unott egykedvűségben fizetik majd a 4-es kötés hozta ünnepi 1,2-es szorzót… (Zárójeles TippMix tipp: NFL, Vikings győzelem 2,4-ért!!) Ha más különlegességgel nem is szolgálhatunk, legalább a zenei kínálatot megbolondítjuk egy kis hazatérés utáni tengerentúli utóérzéssel, majd tovább után let’s go: jönnek a részletek, hogy hova is kell kilátogatni azoknak az elvonási tünetekben szenvedőknek, akik nem bírják ki a következő heti bajnoki rajtig!

A klippel kapcsolatban megjegyeznénk, hogy a rock’n’roll-al nem szakítunk, pláne nem Kiss és Metallica jegyekkel a zsebben, és itt is van legalább egy gitár:) Lil Jon-ról pedig kedves szobatársam odaát csak ennyit mondott – és ez klasszikus szállóigévé lett a lakásban:

Vannak emberek, akikre nem is csak azért figyelünk, amit mondanak, hanem már azért, ahogy mondják: Barack Obama, Morgan Freeman… Lil Jon!

Elvileg előállhat az a csoda, hogy az MK-ban mindenki állva marad, akinek állva illene, azaz a 4 legerősebb, - elnézést a Phoenixtől, pontosítunk - az év elején 4 legerősebbnek vélt csapat küzd meg az elődöntőben (Házi feladat: kommentben igazoljuk, hogy ennek esélye a negyeddöntő sorsolása előtt éppen 24/105 volt, azaz ekkora sansz volt arra, hogy egyik nagy sem kerül össze!:) ). Na de láttunk-e már olyan FA Kupa elődöntő párosítást, hogy MU - Chelsea, Arsenal – Liverpool? Eme történelmi tényen vagy inkább népi megfigyelésen kívül viszont semmi nem szól valamely nagyágyú elvérzése mellett.

Rudas Floorball Team – Dunai Krokodilok SE

2010. január 23. 16:30, Dunaújváros

Rendületlenül várunk a Dunaújváros nagy feltámadására és első idei komoly győzelmére. Makacsok vagyunk, és semmiképp nem ismerjük be, ha tévedünk, így továbbra is következetesen kötjük az ebet a karóhoz, noha láthatólag a póráz olyan bő, hogy a postást így is könnyedén éri el a jószág. Szoros lesz az eleje, kevésbé a vége, a jegyzőkönyv pedig majdnem be fog telni! Parázs meccs, szép gólok, hatalmas védések, és a szabálykönyv teljes repertoárja lesz az étlapon!

ARES B – SZPK-NOKIA

2010. január 23. 18:00, Szent László Gimnázium, Budapest

Az SZPK kupa sorsolása egyelőre olyan, mint a Danone joghurt: könnyű és finom! Az ARES B jelmondata pedig klasszikust idézve az alábbi lehetne:

Mindenki hozzon magával még egy embert – Orbán Viktor

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy MK negyeddöntő ne lenne elég motiváció, mint ahogy azt is, hogy az SZPK ne aludna be a rajtnál. Összességében nem nagyon forog veszélyben a vendég siker, miután szünetben ébred majd a fagyban nehezen bepöccenő úthenger.

Torpedo Justitia SC – Debreceni FSE

2010. január 24. 16:00, Piliscsaba

Bizsereg a kezünk, hogy valami meglepetéssel rukkoljunk elő, de a Torpedo amennyire megküzd a nyerhető meccseken, annyira elbukik az ehhez hasonló összecsapásokon. A Debrecen nagyon szeretne egy címet idén, és erre a kupa jó lehetőség, mert a bajnoki arany már kissé távolodni látszik a horizonton. Pazsák mesterhármas és közte 6 a tipp.

Neumann-Kartal FSE – ARES HC/Top Floor

2010. január 24. 17:00, Kartal

A tabellák alapján legkiélezettebbnek ígérkező találkozó, mondhatnánk a forduló rangadója, bár még ez is tükör simának tűnik. A Kartaliak az elmúlt 4 évben felépítették azt a képet magukról, hogy 1 meccsen bárki ellen tudnak nyerni, de összességében bárkitől ki is tudnak kapni, így a bajnoki helyezésük lehetséges értéke erősen behatárolt. Éppen emiatt a Kupa különösen fontos számukra, de fortuna a sorsolásokon mindig éppen cigiszünetet tart a kékek kalapba kerülésekor. Tavaly után tehát ismét Neumann – ARES-re kerül sor. 1 éve 42 percig tartotta magát Ágoston csapata, majd a bajnokin már 55-ig. Az őszi produkció felett szemet hunyva akár ide is tippelhetnénk egy meglepetést a sorozatot folytatva, de nem veszthetjük el objektivitásunk. Hazai oldalon a létszám kettővel nő az őszhöz képest, egy „régi” Jesch mellé a gárda beújított egy újjal is, bár rájuk valószínűleg egyelőre epizód szerep vár csak. Nyilvánvaló a Neumann vezetés, majd az ARES feltámadás! Szorosabb lesz, mint várnák sokan, de a vége Nádoréké.

Akárhogy csűrtük-csavartuk, mégis összejön a Top4 Last4, így alapos a gyanú, hogy tévedünk. Ebből azonban csak az következik, hogy érdemes meccsekre menni, mert lesz egy nagyon emlékezetes a négyből! Jó szórakozást mindenkinek!

U.I.: néha összeveszünk, néha utáljuk egymást, néha ugatunk a pályán, néha kiabálunk a másikkal és néha még keresztbe is teszünk… ilyen a floorball társadalom, de minden nyűgével együtt akár tetszik akár nem: ez az életünk mindegyikünknek! Egy szó, mint száz: mind hiányoztatok!;)

 

3 komment

Címkék: floorball magyar kupa lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr431692314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.01.22. 11:17:56

Ez meg már csak kommentként illik ide immár játékos minőségben: mindenkit várunk a Neumann - ARES-ra, igyekszünk felülmúlni a tavalyi produkciót, és reméljük remek meccs lesz!

Laci, remélem meggyógyultál, és ha kapok pár percet, akkor az ősszel beígért röpte-gólt próbálom beváltani!;)

kt#11 · http://rudasfloorballteam.hu 2010.01.22. 13:46:22

Igyekszünk nem csalódást okozni a Gömbnek :) Mindenképp arra készülünk, hogy megizzasztjuk a Krokodilokat.
kepfeltoltes.hu/100122/plakat_mk_kroki_v11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vígh Laci · http://gportal.hu/portal/areshockeyclub/ 2010.01.22. 18:37:00

@_Maverick:
Igen, szerencsére már tudok játszani! :) Egyelőre még fásli és bemelegítő krém segítségével, de megy. :) Bár én is a pár percben reménykedem, de majd megbeszéljük! ;)
süti beállítások módosítása