Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban - OB1 12. forduló: sHÓtime

2010.02.09. 09:55 Anwar_

A kurtára sikerült forduló nagy veszélybe került a kis hazánkban rég nem látott havazás miatt, de az igazi floorballost se tűz, se víz nem gátolhatja, hogy meccset játsszon. Izgalmakban nem bővelkedtek a párosítások, a két nagyesélyes győzött, míg a rangadó is a vártnál simábbra sikerült. Nézzük hát: 

 

Miskolci FE - SZPK-NOKIA 3 – 11

Izgalommentesen zajlott a komáromi kirándulás Miskolcon. Mint az várható volt, a hazaiak igyekeztek a védelemre koncentrálni és kihasználva az esetleges vendég hibákat, kontrákra alapoztak. Az első pár percben sikeresnek ígérkezett a próbálkozás, az SZPK nem találta az ellenszert.

 Az első gólig 8 percet kellett várni, ezzel megtört a jég, beindult az úthenger (bár ilyen időben inkább nevezzük „hókotrónak”). A nap slágerét a Darai Brothers szolgáltatta. A duóból Máté 3 gólt lőtt, Bence 3 gólpasszt adott. Az első miskolci találat 0-4-nél érkezett, ez azonban nem zavarta meg Harisékat, folytatták a gólgyártást.

A mérkőzés utolsó harmadában az SZPK igencsak betermelt, 7 találatot is szereztek, így nagyarányú győzelemmel zárult számukra a forduló.

Neumann - Ares 5-8

Az időjárás némiképp beleszólt Pavelka edző taktikájába, ugyanis a zord körülmények miatt nem számíthatott Szabó Péterre, így a védelem meghatározó tagját veszítette el a vendég csapat (Péter helyett Mujahid Tomi lépett vissza). Az első nagy lehetőség a 6. percben adódott Nádorék előtt, büntetőhöz jutottak, de Varga Miki védett.

Az ezt követő Ares előnyt viszont már nem tudták kivédekezni, Vadócz talált a kapuba.

Később egy Neumann támadás Vígh kezében halt el, aki Nádort hozta kihagyhatatlan (neki kihagyhatatlan) helyzetbe, 2-0.

Az első két harmadban igyekezett az Ares irányítani, s 40 perc játék után 0-7 volt az eredmény. Az utolsó harmadban azonban elkényelmesedtek a vendégek, számos helyzetet kihagytak, míg a Neumann elkezdte termelni a gólokat. Az első két harmadban lőtt gólok elégnek bizonyultak (az utolsó játékrészben 5 gólt ütöttek Dudásék), így az Ares kicsit ugyan nehézzé tette maga számára a mérkőzést, de két ponttal lettek gazdagabbak. 

Phoenix- Debrecen 4-9

A vártnál kevesebb izgalmat, valamint sok kiállítást (8) hozott a hét rangadója Törökbálinton.

Erősen kezdett a Debrecen és már az első harmadban nagy lépést tettek a 2 pont felé.

Kovács, Cseresznye és Varga góljával negyed óra játék után már 0-3 volt az állás,  majd Németh Zoli szépített, 1-3 volt  a játékrész vége. A második harmad is vendég góllal kezdődött, ismét Kovács talált be. Próbálkoztak a hazaiak, Bódi be is talált, de Varga és Machlik góljaival a záró játékrész előtt már 4 gól volt a különbség. Nem adta fel a Phoenix, Sztrókay és Rácz találatával ismét feléledtek a hazai remények, de utóbbira azonnal válaszolt Pazsák.

A maradék időben még 2 vendég találat született (Balogh és Kovács talált be), így a 2 pont Debrecenbe került. A hajdúságiak egyre magabiztosabb és szervezettebb játéka lassan már nem csak éremesélyessé, de egyenesen az arany egyik várományosaivá teszi őket. 3 esélyes a bajnokság!

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball ob1 dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr951741431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása