Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

2in1, avagy Dióhéjban: Zone Női OB1 11-12. forduló

2010.02.26. 04:44 Ford_Prefect_

Két forduló összesített összefoglalóját találjátok a tovább gomb után. A WS-Phoenix meccs eredményét külön feladat volt kinyomozni, de sikerült. Nem értjük, miért van az, hogy néha egy-egy mérkőzés eredményét nem hogy nem hirdetik, hanem egyenesen ötven évre titkosítják...

 

11.forduló:

Eszterházy-MEISE - Szolnok Cannibals FK 8-6 (4-3, 2-1, 2-2)

A forduló rangadója volt ez a mérkőzés, amin végülis bejött a tippünk, és az Eger éppen csak, de le tudta győzni a Szolnokot. A hosszú múltra visszatekintő versengésben most éppen Susztákék kerekedtek felül, és ezzel nagy lépést tettek a biztos dobogós helyezés felé. Mi még azt is meg merjük kockáztatni, hogy az egri lányoknak minden esélye megvan a Phoenix trónfosztására, de messze még az idény vége...

Debreceni FSE - Phoenix Fireball SE 3-21 (0-5, 2-10, 1-6)

Nem született meglepetés Debrecenben: a Phoenix magabiztosan hozta el a két pontot, lehengerlő győzelmet aratva. Hazai oldalon Ladányi ismét minden gólban benne volt (1+2), míg a vendégeknél többen is pontszüretelést tartottak: Szarvas 6+2, Jetzin 3+3 Tilk 5+1, Báró 2+3, Kovács 2+3 a kiemelkedőbb phoenixes pontszerzők. A címvédő látványos játékkal hozta a kötelezőt.

IBK Cartoon Heroes - White Sharks HC 14-3 (3-1, 2-1, 9-1)

A CH túllépni látszik saját árnyékán és legnagyobb negatívumán: képesek 4-5 gólnál többet lőni egy-egy mérkőzésen, és most ezt a Cápákon mutatták be. Sokáig kilezett küzdelem folyt a pályán, de végig érezhető volt a Mesehősök fölénye. A harmadik harmadra azonban a vendégek - főleg fejben - elfáradtak, és Harmaték a koncentrációzavart 9 góllal honorálták az utolsó játékrészben. A pontokon a hazaiak szépen megosztoztak, többen is szereztek 4-5 pontot, míg a vendégeknél Ágó lőtt 2 gólt és Csabai jegyzett 2 asszisztot.

Szent-Györgyi ARES BMHC - Neumann Snipers 5-8 (2-3, 1-4, 2-1)

Akármikor teszünk hitet az Ares győzelem mellett, veszítenek. Amikor ellenük tippelünk, jól játszanak, néha nyernek is. Most éppen a Neumann ellenében hiába szavaztunk bizalmat a bajai-budapesti-szombathelyi gárdának, a Mesterlövészek hosszú útjuk végén elnyerték a királylány kezét két pontot. A hazaiaknál Pintye Nóra termelt 4 pontot (2+2), mag í vendégeknél Sándorovszky hozott össze egy mesterhármast (3+0). A mérkőzés objektív megítéléséhez hozzátartozik az is, hogy az Ares nyugat-magyarországi különítménye nem tudott megjelenni a parketten.

12. forduló:

IBK Cartoon Heroes - Szent-Györgyi ARES BMHC 1-1-nél, a 10. percben félbeszakadt

A mérkőzést a vízilabdába való fokozatos átmenet miatt 1-1-nél 10 perc után megszakította a játékvezető páros. Részletesebben a témáról.

Szolnok Cannibals FK - Debreceni FSE 9-4 (1-1, 5-1, 3-2)

Nem annyira magabiztosan mint a Phoenix, de nyert a Szolnok a DFSE ellen. A Kannibálok mintha kicsit gyengélkednének, kezdenek lemaradozni az élmezőnytől, talán még a dobogós helyük is veszélyben van, ha nem tudnak eleget felmutatni. A Debrecen kellemetlen mérkőzéseken van túl, két úthenger is átment rajtuk, bár az utóbbi már elég döcögősen. Meglepően szorosan tudták tartani a mérkőzést Magyarország egyik legjobb csapata ellen. Mi a debreceni lányoknak ítéljük a Forduló Meglepetése díjat (ami a szerkesztőség szűkös anyagi keretei miatt egyelőre nem jár semmilyen anyagi juttatással).
És a végén a pontokról is pár szót: Ladányi egy mesterhármast ügyeskedett össze (3+0), Vágó Anikó 3 gólja mellé 2 asszisztot is jegyzett (ami szerintünk tőle nagyobb teljesítmény, mert 3 gól meccsenként nála kisujjból jön, az az alapjárat), Antal Anita pedig 2+2-t termelt.

Neumann Snipers - SZPK-NOKIA 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)

Gólgazdagabb mérkőzést vártunk, de ahogy már az előzetesben is említettük, a Neumann védelme néha nagyon meg tudja emberelni magát, a komáromiaké pedig alapvetően jól szűr, és akkor a két csapat remek kapusairól nem is beszéltünk. Azért a 2 Vértesi gólt legalább eltaláltuk, de a TippMixünk így is elúszott. A Neumannnak azonban nincs miért szégyenkeznie a vereség miatt, hiszen megszorítani az SZPK-t mindig szép eredmény, és előző fordulóban elhoztak két nagyon fontos pontot az Arestól a kartaliak. Az erődvárosiaknak viszont bele kell húzniuk, ha érmet szeretnének látni a nyakukban, mert ez bizony az erősebb csapatok ellen kevés lehet.

White Sharks HC - Phoenix Fireball SE 2-11 (1-6, 0-3, 1-2)

Meglepetésre Cápa vezetéssel indult a mérkőzés, de aztán, hogy nehogy tévedésben kelljen bárkinek is az első szünetben a kávéautomatához battyogni, Szarvasék gyorsan eldöntötték a mérkőzést. A cápák néha meg tudták mozgatni a Phoenix hálóőrét, de jellemzően inkább Nagy Csillának volt dolga. A harmadik harmad gólok tekintetében egészen szorosra sikerült, de ez már csak kozmetikázni tudta a végeredményt. Tilk(3), Báró (3), Rékasi(2) a góllövésben, míg Szarvas (1+4) és Kovács (0+4) ma a társak kiszolgálásában jeleskedtek. A Cápák mindkét gólját Ugrai szerezte.
 

2 komment

Címkék: floorball női noi dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr751785748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lapointe 2010.03.01. 17:03:32

Tisztelt Ford Prefect!

Vélhetően azért nem kerülnek fel az eredmények a csapatok honlapjaira, mert talán nincs ideje rá annak, aki amúgy a szabadidejét áldozza rá.
Nincs szó titkosításról..csak amíg nem ezzel keresi az ember a kenyerét, addig nem ez az első! :)
Örömmel olvasom amúgy a beszámolókat.

Ford_Prefect_ 2010.03.01. 19:55:39

Tisztelt Lapointe!

Az időhiányt természetesen megértjük, de gyakran az is előfordul, hogy még eredményt sem találunk sehol, amit felírni valahova nem túl sok idő. Sajnos pont az idő hiányában nem tudunk kint lenni minden mérkőzésen, így a csapatok beszámolóira, és a hunfloorballon vagy az index fórumon megjelenő eredményekre kell hagyatkoznunk a cikkek írásakor.
Nem aznap kell fent lennie az adatoknak, nem is várhatunk el ilyesmit, mi sem vagyunk gyorsak. Csupán azt kérjük, hogy egy adott hétvége információi a következő héten valamikor legyenek elérhetőek.
Köszönjük:)
És jó olvasást!:)
süti beállítások módosítása