Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban Zone Női OB1 14. forduló

2010.03.18. 02:41 Ford_Prefect_

Rövid kis szösszenet a 14. fordulóról, amiben a Debrecen meglepte a Neumannt, a Szolnok kiosztott egy hatalmas verést, az SZPK pedig nagyon fontos két pontot szerzett Szombathelyen.

 

 

White Sharks HC - Szolnok Cannibals FK 3-22 (1-5, 0-4, 2-13)

Nos, a 3 lőtt gólt a hazaiak oldaláról eltaláltuk beharangozónkban, de a harmadik harmadban nagyon elengedte magát a Cápa-alakulat, és ennek az lett az eredménye, hogy a Kannibálok akkora verést osztottak ki nekik, ami még az űrből is látszik. Bár valami hasonló sejthető volt előre, de azért ekkora különbséget nem vártunk a mérkőzéstől. A Sharks továbbra is őrzi utolsó helyét, és a hétvégi kartali eseményeknek köszönhetően már szinte minden esélye elszállt arra, hogy elmozduljon onnan. Reméljük ez nem jelenti majd azt, hogy mostantól minden meccsen 20 körüli különbséggel kapnak ki "minden mindegy" alapon a Cápalányok. A Szolnoknak ez nem volt nagy kihívás, és nem is forgott veszélyben a 2 pont, és nem ezen a meccsen lesz kimutatható, de a Phoenix-verés talán igazolja elméletünket, miszerint nagyon lendületbe jöttek a Kannibálok. Az alapszakaszban a 3. helyért vannak versenyben a CH-val és az SZPK-val, de ha bejutnak (márpedig miért ne jutnának?) a rájátszásba, ott gyakorlatilag bármelyik helyet elcsíphetik a 4-ből, de mi azért inkább az első kettő valamelyikére szavaznánk.

Szent-Györgyi ARES BMHC - SZPK-NOKIA 3-5 (2-2, 0-2, 1-1)

Ismét egy olyan meccsről tudósíthatunk, ami valójában két meccs volt. Az Ares oldalán pörgős, női bajnokságban szokatlanul jó meccs volt, míg az SZPK oldalán az olvasható, hogy a narancsosok formán kívül játszottak, és gyenge játékkal tudtak szerencsésen nyerni. Mindenesetre egy dologban egyezik a két "nézőpont" véleménye: a beugró bírópáros (Horváth - Bagi), jól oldotta meg a hirtelen akadt feladatát ami abból adódott, hogy az eredetileg kijelölt játékvezetők nem érkeztek meg.
Két kiegyenlített harmad közé ékelődött a döntő második, amiben a komáromiak el tudtak húzni 2 góllal. Az Aresben Magyari jeleskedett 1+1-el segítve csapatát a neki igazán hazai pályán, valamint meg kell említeni, hogy Sarkadi is szerzett gólt, a kaput pedig Jaczkovics védte. Talán majd újra többet láthatjuk a szombathelyi alakulatot a pályákon. A vendégeknél Vértesi (már megint) rámolt párat, most mesterhármasig jutva (3+1). Érdekes, hogy szinte mindig más csapattársa lép fel mellé a pontszerzésben, így tulajdonképpen nehéz kiszámítani ki az, akit meg kell még fogni ebben a csapatban. Most épp Topál Zsuzsanna társult be 1+2-vel.
AZ SZPK továbbra is versenyben a rájátszásért, és egy percre sem pihenhetnek, ha be akarnak jutni, az Arest pedig bármikor beérheti a Debrecen, így ők sem hullajthatnak pontokat.

Neumann Snipers FSE - Debreceni FSE 8-9 (2-3, 2-2, 4-4)

A forduló meglepetése ismét a Debrecen nevéhez fűződik, de most végig is vitték ezt a meglepit. Gondoltuk, hogy szoros lesz, gondoltuk, hogy nehéz dolga lesz a Neumannak, de azt azért nem mertük képzelni, hogy a Debrecen el is hozza mind a két pontot Kartalról. Még egy döntetlent is féltünk bemondani, de Ladányiék rácáfoltak óvatosságunkra, és egy pici gólocskával megverték a Mesterlövészeket. Az ilyen meccseken látszik mennyire fontos tud lenni egy-egy találat, ami félpályáról szaggatja a hálót, esetleg épp csak beesik, vagy begurul csigalassúsággal. Az első harmadban a Debrecen megszerezte ezt a pici kis előnyt, ami kitartott a végéig. A Neumann oldala szerint azért ebben közrejátszott az is, hogy a hazaiak ellazázták a védekezést. Pedig mi figyelmeztettük őket a beharangozóban, hogy ez nem lesz egy könnyű meccs. Most már legalább megtanulták, hogy a Debrecen nem az a csapat, aki ellen az ellenfél kapuja előtt szotyizgatva is nyerni lehet. A pontszerzőnkről nincs információnk, de az biztosnak tűnik, hogy Ladányi élen járt a vendégek sikerének kiharcolásában, viszont mindenképpen az egész debreceni csapatot elismerés illeti: Kartalon még a nagyoknak sem mindig könnyű megszerezni a két pontot.
Ezzel a cívisvárosiak már tekintgethetnek előrefelé, mert már csak két pont a hátrányuk az Aressel szemben.
 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball női noi dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr701848724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása