Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Klasszikus derbi: irány Törökbálint!

2010.03.20. 07:00 Floorballer

Utolsó pillanatban készül el a hétvégi menü prezentálása. Csak a lényeget emelnénk ki, mint például azt, hogy nem volt sok időnk megírni ezeket a sorokat. Pedig lesz két egészen kiváló mérkőzés, köztük a klasszikus derbi is, ami jelen esetben komoly rangadó is a tabellára nézve, valamint a feljavuló CH debreceni látogatása. Ezen felül akad még néhány jól irányzott maflás is majd, de sorsdöntő fordulatot nem várunk, ettől persze még bekövetkezhet. Tovább után a derbik derbijének tiszteletére egy klasszikus szól: minden idők legjobb pump-up száma, az eddig hihetetlen módon be nem ollózott Thunderstruck!

 

Dunai Krokodilok SE - Ares HC/Top Floor

Március 21. 19:30, Törökbálint

Mindenki ismeri azt az effektust, amikor a haver 6 hónap után először lenéz a grundra, és kioszt 5 bőrt, 4 esernyőt, majd félfordulatból kilövi a pipát 15-ről? Ugye hogy persze! Nagyjából ennyit tudunk felhozni az ARES mellett, melynek klasszis játékosai még csak simán nincsenek meccsben egy ideje, de Vígh hálóőr egyenesen hosszú sérülés után térdel először a kapuba. Ha beüt a visszatérés fentebb említett varázsa, akkor kiülhet a döbbenet az arcokra Törökbálinton, de ha nem, akkor sima 1-es is lehet. Közhelyként még idekívánkozik, hogy ez a párosítás mindig más mint a többi meccs, egyszerűen semmit nem számít, ki van előbbre, vagy hátra. Rengeteg példát lehetne hozni a múltból, de nem tesszük. Egyszerűen ki kell menni, és meg kell nézni, mert ezt a meccsen minimum illik saját szemmel látni: el classico a tabella első két helyéről! A tét nem kicsi, győzelem esetén vesztett pontok tekintetében élre áll az ARES, ellenkező esetben 3 egységre nő a Krokik előnye, azaz lényegében kiesik egy versenyző a bajnoki címért zajló hajrá kezdetén. 

Debreceni FSE - IBK Cartoon Heroes

Március 20. 17:00, Debrecen

A CH annyira meggyőző kezd lenni, hogy itt meglepetésszagot érzünk. A kulcs az első harmad lesz, mert mind a két csapat hajlamos kicsit elaludni a rajtnál, és főleg a Debrecen remek utolsó játékrészeket produkál. Technikás, szép, labdajáratós játék lesz jó sok feszültséggel. Annyiszor írtuk le a CH-t néhány jó meccs után, hogy most megszavazunk nekik egy 1 gólos sikert. Ezzel idén ismét ők döntenék el lényegében a bajnokságot a középmezőny alja felől, jelezvén, hogy a képesség megvan… 

Phoenix Fireball SE - Neumann-Kartal FSE

Március 20. 12:30, Törökbálint

A Phoenix bomba formában, míg a Neumann inkább bomba által sújtott formában, noha egyértelműen felszálló ágban. Ha ezt nézzük, akkor semmi nem szól az 1-es ellen, de éppen az ennyire ellentétes pillanatokban szokott beütni valami nagy meglepetés. Egyszerűen az egyik csapat túl sok „minden bejön" kártyát játszott ki mostanában, a másik pedig túl sokszor dobott 1-est. Akár meglepetést is tippelhetnénk, de a blog történetében először magunk felé hajlik kezünk: tanulva az elmúlt fordulókból, hatalmas kiütéses Phoenix sikert várunk jósolunk:) A kulcs a területek lezárása lesz, avagy ki hagy kit kontrázni, és kinek lesz türelme a lövészárokban maradni.  

SZPK-NOKIA - Torpedo Justitia SC - Fort Kft.

Március 21. 18:00, Komárom

Országos 1-es az elmúlt hetek eseményeinek tükrében. Benkei mesterhármast vizionálunk ismét, mert szurkolunk a sérülésből visszatérő gólvágónak! 

Szolnok Cannibals FK - Miskolci Szabadidőközpont FSE

Március 21. 12:30, Szolnok

A Szolnok számára jön a  „második döntő”. A vesztes kiesik, ez nem kérdés most már. A győztes meg a körzeti plébánián vételezhet még rózsafüzért, és hegyezheti ütőjét a Neumann elleni meccsre. Érdekes lesz a hajrá, pláne mert a Kannibálok egy jó periodussal be is húzzák a meccset 10 lőtt találattal, felvezetvén a jövő heti sorsdöntő ütközetet.

Diamonds SK - White Sharks HC

Március 21. 17:00, Göd

A WS már várja a jövő szezont, a Diamonds pedig élvezi az egész évi megfeszített munka gyümölcseit. A fiatalabbak is sok lehetőséget kapnak majd, és a Neumann elleni remek közeli gólok után most elsősorban kis Alm és Nagy messzi pókhálózásai kerülnek majd a figyelem középpontjába. Sablon eredményt tippelünk: 13-2, ahogy mostanában lenni szokott WS meccsen. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr411853564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pikpak1 2010.03.21. 16:18:31

Szolnok Cannibals FK - Miskolci Szabadidőközpont FSE , 6-7!!! 3-0ról... hát nem sikerült felvezetni a jövőheti sorsdöntő ütközetet... ja és akkor a Szolnok kiesett, ez nem kérdés most már...
süti beállítások módosítása