Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: IBK CH - Neumann FSE

2008.03.05. 12:57 Floorballer

A két héttel ezelőtti forduló alkalmával hosszas bogarászás után tudtunk csak előbányászni egy hét meccsét. Most a bőség zavarával küzdünk, szinte vakon is rábökhetnénk egy találkozóra az év egyik legkiválóbb felhozatalú hétvégéjén. A választásunk két azonos pontszámú csapat küzdelmére esett, egy hamisítatlan derbire, ahol az IBK CH és a Neumann FSE feszül egymásnak. A két eltérő stílusú csapat párharca mindig nagy taktikai csatát, hatalmas izgalmakat és nagy feszültséget hoz. Vasárnap délután mindenkinek ajánljuk a TF-re való kilátogatást! Az esélyekről a két csapat emblematikus figuráit: Kovács Gergőt és Odor Józsefet kérdeztük.

IBK CH
- Neumann FSE

TF, Budapest
2008. március 9. 15:30

 
 
 VS.
 
 

 

FFR: - Köztudomású a két csapat rivalizálása. Hogy tekintetek a ti szemszögetekből egy IBK CH – Neumann meccsre?

K.G.: Az egészséges rivalizálás tény, de ez csak jót tesz általában a mérkőzéseknek. Számomra a Neumann meccs nem kiemelkedő, de mégis nagyon fontos. Mint minden meccsen természetesen itt is nyerni szeretné(n)k.

O.J.: Hál’ istennek az idei bajnokság olyannyira nyíltra sikeredett, hogy a 2 élcsapaton kívül gyakorlatilag az összes többi csapatot nyugodtan nevezhetjük riválisunknak. Szinte bárki bárki ellen okozhat meglepetést és ez nagyon pozitív dolog szerintem. Ilyen szempontból nem lenne ez a meccs sem annyira különleges, ugyanakkor mégis az… Ők a legrégebbi tényleges riválisaink, hisz már 2001-2002 környékén találkoztunk a csapat magjával diákolimpiákon és ott is igen parázs meccseket játszottunk :)

FFR: - Két nyerhető meccsen két vereséget szenvedtetek. A hétvégi találkozó ismét három esélyes. Mit vársz a meccstől ennek tükrében?

K.G.: Sajnos így van. Az elsőn hiányoztak a védőink a másodikon pedig képtelenek voltunk a gólszerzésre. Ráadásul most találkozunk a legszervezettebb védelemmel is. Ettől függetlenül győzelmet várok, mert amit ősszel is mondtam, azt tartom most is: ez a párharc elsősorban rajtunk múlik. Ha hozzuk, amit tudunk, akkor 2 pont lesz a jutalom. Ha nem, akkor ahogy szokott, úgy most is le fog csapni az ellen a lehetőségre, így korántsem lenne biztos a győzelmünk.

FFR: - Két győzelem, majd egy vállalható vereség az SZPK ellen. Milyen meccset reméltek most?

O.J.: Tuti nem lesz 10-9:). A védelmünk szerintem most sem fog túl sok gólt összehozni, így főleg azon fog múlni a meccs, hogy be tudjuk-e lőni a helyzeteinket. Az SZPK ellen is meg voltak ezek a helyzetek, csak 2 harmadon keresztül nem igazán akartuk kihasználni őket.

Döntő lehet ugyanakkor, hogy mennyire tudunk higgadtak maradni, mert amíg az ellenfelünk a bírókkal fog foglalkozni (tök mind1 kik lesznek azok:) ), addig mi szépen csöndben megnyerhetjük a meccset…

FFR: - Mit tartatok az ellenfél legfőbb erényének, aminek köszönhetően fölétek kerekedhetnek? Mi döntheti el a találkozót?

K.G.: A nagyon masszív védekezést, és a nem eltervezett kontrákat. A döntő az lesz, hogy mennyire megy nekünk a gólszerzés. Ha vezetünk 2-3 góllal akkor nyerni fogunk, de ha sokáig x közeli, vagy vendég vezetés lesz, akkor teret nyer a játékuk, és bajban leszünk.

O.J.: Az egyénileg képzett játékosokat, akik bármikor meg tudnak villantani ebből valamit. Kérdés, hogy hagyjuk-e majd őket villogni.

FFR: - Kiket emelnétek ki speciálisan ezzel a párharccal kapcsolatban az ellenfél soraiból?

K.G.:A tavalyi mérkőzés alapján Vörös Lászlót aki szétlövette magát, de mindent blokkolt. Várhatóan erre most is szüksége lesz a vendégeknek. Ahogy a remek kapusteljesítményre is. A mérleg nyelve mégis Szigetvári Zsolt lehet, ha a szokásosan remek labdaszerzési mutatója mellé a támadásépítésben is eredményes tud lenni.

O.J.: Elsősorban a válogatott játékosok alkothatnak nagyot, de a fiatal tehetségek teljesítménye is döntő lehet. A válogatottakat azt hiszem nem kell bemutatnom, de a fiatalok közül talán Golyót emelném ki, aki szerintem nagyon jó szemléletben játszik.

FFR: - A TF pályája jelenthet előnyt vagy éppen hátrányt?

K.G.: Egyértelműen hátrány számunkra, de ez van, itt kell nyerni.

O.J.: Ugyan ellenfelünk hazai pályája a TF, de abból kiindulva, hogy tavaly ugyanitt tudtunk nyerni viszonylag simán, és mivel a Neumannban is viszonylag kis pályán edzünk, nem hinném hogy hátrányban lennénk rajta.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball ob1 hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr98366557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása