Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

MEGÉRKEZTÜNK!

2009.04.02. 15:49 Anwar_

Eddig is voltak cikkeink, melyekben egyes sorok felháborodásra adhattak okot, esetleg egyesek nemtetszésüket nyilvánították ki. Ezzel most is számolunk, de úgy érezzük, történt valami, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. 

DFSE-SZPK bajnoki mérkőzés 2009. március 28. Ennyit szeretnénk mondani a mérkőzés SPORT vonatkozásáról. Mert ezen a meccsen léptük át azt a határt, amit ennek a sportnak SOHA nem lett volna szabad átlépnie. 

Tetszik, nem tetszik, de kimondjuk. Magyarországon 2 floorballcsapat rendelkezik olyan szurkolói bázissal, akik más „sportágakban” is aktívan képviseltetik magukat. Gondolom mindenki rájött, hogy a két csapat Komárom és Debrecen. Több alkalommal volt már vita téma a fórumon, hogy egyes elemek mit ordibálnak be, mit tesznek, és hogyan teszik. Gondoljunk csak az ittas állapotban üvöltőkre, köpködőkre, vagy éppen a kétesen értelmezhető, olasz diktátort megemlítő nótácskákra.

Volt már előszele ennek az eseménynek. Üzengetések eddig is voltak, de a beszédet már tett követte. Amíg a szavak röpködnek, azt „inkább” elfogadjuk, mint a sörös dobozt, vagy akár egy szerencsétlen denevért. 

Feltesszük a kérdést: Mi lesz ezután? Rendőri biztosítást kell kérni a következő Komárom- Debrecen találkozóhoz? Milyen szurkoló az, aki részegen, csuklyában (vagy denevérrel) érkezik egy floorball mérkőzésre? Mit hoz magával legközelebb? 

Ne értsen minket senki sem félre, mi nem a két csapat ellen szeretnénk hangolni a közvéleményt, de nehezen képzelhető el hasonló eset egy Phoenix-WS, vagy Ares- Szolnok mérkőzésen. Miért engedjük, hogy az ilyen egyének egyáltalán részt vehessenek floorball mérkőzéseken? Biztos remek hangulatot csinálnak…de nem mindegy, milyen áron.

A hétfői napon átolvastuk az index fórumot és bizony már olvashattuk, hogy egyes „szurkolói” csoportok ígéretet tettek, az ügynek lesz folytatása. 

Szomorú, hogy ide jutottunk, de mi pozitívan próbálunk gondolkodni. Bízunk benne, hogy mindenki érzi az eset súlyosságát és belátja, ez az a pillanat, amikor még tehetünk valamit.

Reméljük, hogy a Magyar Floorball Szövetség és a klubok is hasonlóan gondolkodnak. Természetesen az is egy megoldás, hogy legyintünk egyet, bízva abban, hogy ez egy véletlen volt és biztos nem fordul elő többször. De fel kell készülnünk, hogy ezzel a „struccpolitikával” szabad teret engedünk az olyanoknak, akik focipályának képzelik a floorball csarnokot.

Melyikünk szeretne úgy pályára lépni, hogy azon „stresszel” egész nap, hogy vajon ma mi fog történni a meccsén? Ez a sport NEM erről szól. Eddig meg tudtuk „védeni” sportunkat, és bízunk abban, hogy ki tudjuk szorítani magunk közül ezeket az elemeket…ha akarjuk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr291042018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása