Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Női OB1 és Férfi OB2

2009.04.17. 16:18 Anwar_

A végéhez közeledünk. Lassan véget ér egy kaotikus szezon. Sok mindent hagyhatunk a hátunk mögött. Voltak benne szép és kevésbé szép dolgok. Mielőtt azonban az elmúlásról folytatnánk eszmecserét, nézzük át, milyen meccsekkel boldogítanak minket lányaink és fiaink ezen a héten. 

Zone Női OB1 

White Sharks HC - Neumann Snipers 

Vasárnap délután 15 órakor csap össze a két alakulat az Építők „parkettjén”. A WS a héten edzőmérkőzéssel készült, az Ares csapatát fogadták. A találkozón az Aresos lányok 5 góllal terhelték meg a cápahálót, de válasz nem érkezett (matematikailag gyengélkedők kedvéért 5-0 :), ráadásul a pályán). A góllövés komoly gondot okoz a hazaiaknak, míg a vendégek egyre jobban összeszoknak, helyenként parádés megoldásokra is képesek.

Azt kell mondanunk, hogy a mérkőzés kicsit Bayern Münkchen - Barcelona fílingbe torkollik majd… vagyis összesítésben 5-1-es vendég győzelmet jósolunk. 

Szolnok Cannibals FK - SZPK-NOKIA

Április 19. 16:00, Szolnok 

Erre egyszerűen csak annyit mondunk: NYAMIIIII! Érdekes összecsapásnak ígérkezik a Komárom szolnoki vendégjátéka. Számításaink szerint a Szolnoknak még vannak elmaradt meccsei, így egy esetleges hazai siker ingataggá teheti a komáromi ezüstös álmokat, melyre minden esély meg is van. Összességében egy remek iramú, gólokban gazdag találkozót várunk, melynek végén a kannibálok örülhetnek majd, mert azt kizártnak tartjuk, hogy ezt a találkozót is lazán vegyék.


Phoenix Fireball SE - CH -Triton

Április 19. 11.20, Budapest (Klebelsberg) 

Varsányi Zsuzsa lányai remek iramban haladnak egy veretlen idényzárás felé. Ezúttal a Mesehősök próbálják meg felvenni a kesztyűt a már 101 lőtt gólnál tartó Phoenixes lányok ellen. Mindkét csapat a legerősebb összeállítását próbálja pályára küldeni. Nem lesz egyszerű dolga Szarvaséknak, ugyanis a CH hétről hétre meglepetéseket okoz. Legyőzte az Egert és az SZPK-t is megszorongatta. Szoros mérkőzésen ugyan, de hazai siker születhet. 

Férfi OB 2

Miskolci- Veszprém

Szombat, 18 Április 2009 10:30, Miskolc  

Az OB 2-ben egy mérkőzést játszanak, de ez is elég nekünk, hogy rangadót találjunk.

A 2. helyezett fogadja a 3.-at. A Miskolc győzelme esetén bebiztosíthatja a helyét a dobogó második fokán. Ellenkező esetben pontszámban a Veszprém még beérheti a vendéglátókat. Nagy hévvel készülnek a betyárok a találkozóra. Jacsó Attila játékos edző így vélekedik a mérkőzésről: „Nem szabad messzemenő következtetést levonni az eddigi egymás elleni eredményekből sem, hiszen egy győzelem, egy vereség és egy döntetlen a mérleg. Bízom benne, hogy a Miskolci Floorball Egyesület minden tagja átérzi ennek a mérkőzésnek a fontosságát”. A tét az osztályozó, és a hazai környezet valamint az OB1-es rutin miatt erre esélyesebbnek érezzük a Miskolcot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: noi ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr641071111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása