Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban - Salming Férfi OB1: X-MEN

2009.12.02. 19:16 Anwar_

A kilencedik forduló után számos kérdésünkre választ kaphattunk. Tudjuk, a nagyok nehezen bírnak egymással, ellenben a kicsik nagyon verik a kisebbet. Lássunk egy rövidke szösszenetet az elmúlt hétvégéről. 

Debreceni FSE - Dunai Krokodilok SE 8 - 8   

A hét Szuperrangadóján érdekesen alakultad a dolgok. A hazaiak már 5-0-ra is vezettek, Varga és Pazsák parádézott 20 percen át, míg a Dunai Krokodilok úgy  tűnt, nem bírják a debreceni klímát.

A második harmad a felzárkózásról szólt, 4 kroki gólra Varga válaszolt, de előny még a hazaiaknál. Az előny, amit a 44. percre Pajor el is tüntetett: 6-6-ról folytatódott a meccs.

A hazaiak még kétszer megszerezték a vezetést, de a krokik nem adták fel, a 8-8-as eredményt Szabó állította be, aki a vendégeknek mentett pontot 24 másodperccel a vége előtt. 

Phoenix Fireball SE - Ares HC/Top Floor 4 - 4   

Fele olyan gólgazdag találkozót hozott a másik rangadónk, ahol szintén nem bírt egymással a két fél. A némi utóélettel bíró találkozón a második harmad 6. másodpercében Nádor jutatta előnyhöz az Arest, Vadócz passzát értékesítve. Tiszavirág életű vezetés volt ez, hisz Csorba még ebben a percben egalizált.  Ezt követően egy Geri-Amara összjáték után ismét vendég előny következett, amire a válasz Sztrókay révén érkezett, és a harmad vége előtt még egyet lőtt, így a végjátékra Phoenix előnnyel érkeztek a csapatok.

Csordogált a meccs, sok helyzet maradt ki, mígnem Farkas talált a kapuba (3-3).

Leidal 7 perccel a vége előtt ismét előnyhöz juttatta a hazaiakat, ezek után az Ares minden erejét összeszedte és rohamozott az egyenlítésért, mígnem 20 másodperccel a vége előtt ( érdekes, ez a bűvös 20 mp sokadszor játszik szerepet idén) Dósa pontot mentett az Aresnak, így az élmezőnyben nem történt változás, mivel a másik rangadó is döntetlennel zárult. 

Miskolci FE - White Sharks HC 12 – 2

Előre is elnézést kérünk az érintettektől, de nem rejthetjük véka alá csalódottságunkat.

Kiélezett, izgalmakban gazdag „kiesési rangadót” vártunk, de egy kivégzésszerű eredmény született. A Miskolc végig magabiztosan tartotta kezében a mérkőzést, cseppnyi sanszot sem adva a cápáknak, akik nemhogy nem haraptak ezen a meccsen, de még csak vízbe sem merészkedtek. Szabó Ákos a 6. percben szerzett vezetést, és jöttek sorozatban a gólok. 7-0 után jött a szépítés Rétháti révén, majd ismét hazai találatok. 10-1- nél Schvarcz 10-2-re módosított, a végét fent olvashatjuk. A meccsen Szabó Ákos és Szabó Gergely is elemében volt, ketten 11 pontot termeltek, csapatuk pedig 2 pontot. 

Neumann-Kartal FSE - Torpedo Justitia SC - Fort Kft. 5 – 2 

Ha az előző mérkőzésnél elnézést kértünk, itt pláne azt tesszük. Ez ugyanis egy olyan mérkőzés, amiről semmit az ég világon nem tudunk. Sem a szövetség oldalán nem található információ, de még a csapatok oldalán sem, hiába vártuk, hogy a napok teltével talán felkerül némi kis szösszenet, de nem így történt. Amint hírt kapunk a találkozó alakulásáról, érdekességeiről, azonnal korrigáljuk hibánkat.

Szolnok Cannibals FK - IBK Cartoon Heroes 3 – 13

Ismét meglepett minket a CH, ezúttal pozitív értelemben, hisz fölényes sikert arattak Szolnokon. A találkozón egy percig sem engedték ki kezükből az irányítást, 0-8-ig meg sem álltak, szinte mindenki megmozgatta a hazai kaput (még U. Tamás is háromszor talált be…no comment :) ). A hazaiak becsületét Harangozó 2 és Falusi gólja mentette meg.

Kiemelendő a vendégeknél Liebe 4 gólpassza,  de igazságosabb, ha az egész csapatot kiemeljük, ugyanis minden poszton remek teljesítményt nyújtottak…látunk még tőlük meglepetést.

Diamonds SK - SZPK-NOKIA 3 – 7

A „nagyok” döntetlenje kapóra jött a komáromiaknak, akiknek a két pont azt jelentette volna, hogy ismét felzárkóznak az aranyért zajló csata résztvevőihez. Esélyeshez méltón kezdtek a vendégek, a 6. percben már 0-2-es vendég vezetésnek örülhettek Váradiék (Kautcner és Bognár a gólszerzők).

A hetedik percben a Diamondsnál Nagy jelezte, ez még nem egy lefutott meccs, ha 2 pont kell, meg kell harcolni érte. Ezt Füzi meg is tette, 1-3-ra módosítva az eredményt. A második harmadban Darai Máté gólja már megnyugtatta a vendégeket, Sztojanov találata után már talán túlságosan is megnyugodtak, mivel Nagy ismét beköszönt, felébresztve ezzel a címvédőt. Darai Máté gólja után viszont feltűnt a színen a floorball „fenegyerekeként” közismert, jelenleg az Aresban parádézó Görög Tamás öccse, Görög Gergő, aki Csík Balázs passzát értékesítve vette be a komáromi kaput…nos igen, a név kötelez :)

A meccs utolsó gólját Sztojanov szerezte, beállítva a 3-7-es végeredményt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball ob1 dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr561569480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása