Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Álomcsapat 2. – A női szupercsapat

2007.06.15. 00:50 Floorballer

A magyar floorball-életben talán méltatlanul kevésszer esik szó a női mezőny legjobbjairól, pedig a világbajnoki 3. hely ezt eléggé indokolttá tenné. Az FFR (azt hiszem ezen a ponton pályázatot kell kiírnunk blogunk nevének rövidítésére, mert ez úgy hangzik, mint valami szeparatista mozgalom) felkarolja a női floorballt, és közzé teszi a mi álomcsapatunkat:

A kapuban:

Gegesy Boglárka – ARES HC

Bogiban ötvöződik egy kígyó hajlékonysága, egy lajhár nyugalma és csendessége, valamint egy házilégy reflexei:) (aki megmosolyogná hasonlatunkat, az próbáljon meg kitartóan legyeket hajkurászni). Mindezekhez az adottságokhoz szerénység, alázat és remek teljesítmények egész sora párosul: elég csak felemlegetni a VB-n nyújtott nagyszerű produkcióját, vagy az ARES Eger elleni MK győzelmét. Nyugodtan állítjuk kapunkba.

 

A védelem:

Számos lehetőséget átgondolva a rutin mellett tettük le a voksunkat, és a magyar női floorball két legendás védőjét tettük csapatunkba:

Farkas Ágnes – Szolnok CFK

A sokak szerint ellentmondásos személyiség a pályán a biztonság, a hidegvér megtestesítője. A magyar női floorball és a Szolnok sikercsapatának emblematikus figurája. Temperamentuma miatt érhetik kritikák, de pályán nyújtott teljesítménye okán csak felsőfokon beszélhetünk róla! Kalapot kell emelnünk a világbajnokságon mutatott teljesítménye miatt is. Elismerésünk minden olyan sportolónak kijár, aki lemondva a rivaldafényről, a gólokról, a védelem szervezőjévé és irányítójává tud válni, megteremtve a társaknak a lehetőséget a támadásokra. Az ilyen csapatjátékosok nélkül nem lennének csatárfenoménok sem!

Ambrus Katalin – MEISE

Ideális választásnak tűnik védőpárként a magyar válogatottsági rekorder Ambrus. Átlagon felüli játékintelligencia, nagyszerű technikai tudás, remek passzok, bombagólok, férfiakat megszégyenítő pontosságú lövések jellemzik önzetlen játékát. A magyar női mezőnyben ha lövésre szánja el magát, akkor nem véletlenül ül ki az aggodalom  minden ellenfél arcára.

 

A támadók:

A biztos védőpár elé egy szélvészgyors és kíméletlenül gólerős támadó triót delegálunk. Összjátékuk valószínűleg csiszolásra szorul, de merészek vagyunk, védelmünk pedig parádésan erős, majd ők behúzzák a gólpasszokat:

Radácsi Brigitta – Phoenix Fireball SE

Az elmúlt két év gólkirálya, 4 pont/meccs körüli átlag, nagy lövések, fantasztikus szólók, nagy sebesség,  remek fizikum. Remek befejező csatárnak nevezhetnénk, ha nem lenne több annál. Ő az a játékos aki képes magának is megcsinálni a helyzetet, a labdaszerzéstől a befejezésig. Rátermettségét jól jelzi a gáláról elhozott szabadütő verseny bajnoki címe.

Kovács Vivien – Szent-Györgyi DSE

Csapatunk centere és kapitánya a lóti-futi szőkeség. A férfi mezőny néhány tagja megirigyelhetné fizikumát. Gyors, fáradhatatlan, agresszív, futása egy gazelláét idézi mind könnyedségében, mind kiszámíthatatlanságában. Egyesek szerint gyorsabb a labdánál is:)

 
Antal „Speedy” Anita – Szolnok CFK

Az ifjú szolnoki leányzó ámulatba ejtette a világot merészségével, magabiztosságával. Fiatal kora ellenére hallatlanul bátor, szinte már az ő védjegye lett a „Boglárkás-lefordulás” utáni „Speedy Gonzales-es” elfutás. (jó, mi is tudjuk, hogy nem a válogatottat kell reprodukálni itt, de a szezonbeli meccseken nyújtott teljesítménye is minden tekintetben meggyőző volt! ) Sok sikert a még előtte álló hosszú karrierjéhez!

2 komment

Címkék: floorball alomcsapat noi

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr8498717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edus#18 2007.06.18. 01:09:48

Nekem is ez az összeállítás a legszimpatikusabb!!

Speedy:) 2007.07.19. 17:29:23

Köszönöm a jókívánságokat:)
süti beállítások módosítása