Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: ARES HC/Top Floor - DFSE

2007.09.13. 23:51 Floorballer

Még csak az első forduló kezdődik, még vissza kell szokni a bajnokság körforgásába, még csak epekedve várjuk, hogy újra pattogjon a labda, és máris… a sors keze jóvoltából ARES HC/Top Floor – Debreceni FSE szombaton!

Óriási presztízsharc ez a találkozó. A Nemzeti Sportban nyilván hangzatos címek jelennének meg utalván arra, hogy a bajnoki döntő visszavágóját láthatjuk majd. Mi ettől eltekintenénk, mivel az egy teljesen más összecsapás volt: más hangulat, lelkiállapot, egy soha vissza nem térő alkalom, nagy tét, a vidékieknek pedig álmaik netovábbja volt az a meccs.

Ez egy bajnoki mérkőzés lesz… egy a 18-ból… egy a bajnoki trófeához vezető út állomásaiból… 2 pont a megszerezhető 36-ból… Minden pontnak jelentősége van, így a rangadók kiemelten fontossá válnak, hiszen ha a „kötelezőt” hozzák a nagyok, akkor ezek a találkozók billentik majd el a mérleg nyelvét. Akárhogy is csavarjuk a szót, két kiváló csapat fut ki majd a parkettra és élvezetes mérkőzésre van kilátás, ami minden floorball szerető számára kötelező program! Kérdés, hogy az EK-ról friss élményekkel visszatérő címvédő, vagy a visszavágás (na, mégis leírtuk) vágyától fűtött ARES kapja-e el jobban a fonalat. Azt pedig azért ne higgyük, hogy a döntő emlékei nem lesznek ott a fejekben…

ARES HC/Top Floor
- Debreceni FSE

Budafok, Promontor utca, BMTE
2007. szeptember 15. 18:15

 
 
 VS.
 
 

 

Kérdéseinkre az edzők, Pavelka Zoltán és Varga Tibor válaszolnak:

FFR: - Aligha indulhatna a bajnoki szezon pikánsabb meccsel ,mint a bajnoki döntő visszavágója. Hogy fogadtátok a hírt, hogy mindjárt az első fordulóban ismét találkoztok?
 

P.Z.:  - Szerintem teljesen mindegy mikor játszunk egymás ellen. Most talán még jobb is. Ha nyerünk lendületet adhat, ha esetleg, de tényleg csak feltételes módban nem, akkor meg még 17 forduló marad a javításra.

V.T.: -Örültem neki. Előbb vagy utóbb úgyis megtörtént volna. Így legalább még a bajnokság elején szembesülhetünk azzal, hogy mennyire volt eredményes a nyári edzésmunkánk, fel tudjuk mérni felkészültségünket a hazai bajnokságra.

FFR: - Mind a két csapat vitathatatlanul esélyes a végső győzelemre is. A rájátszás hiányában az 1. fordulóban megvívott meccs a végelszámolásnál akár döntő is lehet.  Az esetleges „szezon eleji formák” döntőek lehetnek, vagy a presztízs miatt mindegy mikor kerül sor erre a meccsre?

P.Z.:  - A DFSE-nek az nem szezon eleji meccs, hiszen az EC selejtezőn  már
formában kellett lenniük. A mieinknek pedig a felkészülés során  sok meccse volt .

V.T.: -Ez” sértő ”kijelentés a többi csapatra nézve.10 csapatból mind a 10 meg akarja nyerni a bajnokságot ,ezért dolgoztak tettek a nyáron. Ez számunkra egy mérkőzés .Olyan mint a többi. Nekem, nekünk a tisztes helytállás a fontos minden mérkőzésen. Ebben az évben a csapat 90%-a komolyabb megmérettetés előtt áll. Érettségizni, felvételizni fognak, nem törekszünk bajnoki babérokra ebben az évben. Az utóbbi három évben kemény munkával a hátunk mögött nekünk szinte minden sikerült.

FFR: - Az ARES nyilván kettőzött erővel készül. Hogy látod az esélyeiteket, és mi az amire különösen oda kell figyelnetek a meccsen?

P.Z.:  - Szerintem mi vagyunk az eseélyesek! A DFSE alapos pofonokat kapott az elmúlt héten. Kérdés mennyire rázta meg őket. Ha a helyzetkihasználásunk jobb lesz mint a döntőn, akkor nem lehet baj!

FFR: - Mi az amiben idegenben is bízhat a Debrecen ezen a meccsen?

V.T.: -Saját magunkban.

FFR: - Számítani fog, hogy ezúttal hiányozni fog a döntő atmoszférája és a debreceni közönség buzdítása?

P.Z.:  - Az idei bajnokságban minden meccs egy  döntő!

V.T.: -Nádor Krisztiánt idézném válaszként. ”Teltházas lelátó előtt  sokkal jobban  megy a játék, mint az üres lelátó előtt, akár nekünk akár ellenünk szurkolnak”.

FFR: - A DFSE éppen csak haza tért egy fárasztó EK-ról. Mit kamatoztathat az ott tapasztaltakból a csapat, és lehet-e negatív hatása az élményeknek vagy az utazásnak?

P.Z.:  - Szerintem a kapott nagy ütés kiheverésére nem lesz elég  egy hét, így a tapasztaltakat sem lesz még idő beépíteni a csapat játékába. Az utazás meg érthetetlen számomra, miért nem repülővel történt,  de az a DFSE magánügye.

V.T.: -Láttam ,láttuk a FLOORBALLT  TISZTÁN,OKOSAN rendkívül GYORSAN,KEMÉNYEN de SPORTSZERŰEN JÁTSZANI! A DFSE éves edzéstervét teljesen átalakítottuk. Ha ezen a mérkőzésen még nem is, de  reményeim szerint előbb vagy utóbb látszani fog a nemzetköz i(svéd ,finn, lett és a dán )hatás.

FFR: - Kikre hárulhat kulcsszerep ezen a meccsen (mind saját mind az ellenfél csapataiból)?

P.Z.:  - Én a pályára lépő valamennyi játékost kulcsszereplőnek gondolom, de ha mégis neveket vártok, akkor Bajaszgalan, Kupó, Dósa, Farkas és Geri,azaz a fiatalok teljesítménye lehet a döntő. Az ellenfélben az a kérdés, hogy Bulátko meg tudja-e ismételni a döntőn mutatott bravúrsorozatot.

V.T.:  Nem szeretnék és nem is akarok kiemelni senkit! Csak csapatként lehetünk sikeresek és nem egyénenként. Az ellenfelünkre is csapatként tekintünk ,annak ellenére hogy sok kiváló és tapasztalt játékosból áll az ARES csapata.

FFR: - Végezetül: milyen mérkőzésre számítatok?

P.Z.:  - Sima meccsre számítok!

V.T.: -Sportszerű ,tiszta, háromesélyes mérkőzésre.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball hét meccse ares dfse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr14165002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása