Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb

2007.10.11. 11:24 Floorballer

A múlt heti roppant sikeres beharangozó után ismét a gömb fölé görnyedünk, és megpróbáljuk kifürkészni a jövőt. Az elénk táruló kép korántsem olyan ködös mint egy hete, de találunk bőven érdekes összecsapást ezúttal is.

Jadberg Női OB1

Ares - Szolnok CFK
Október 13. 15:00 Építők, Budapest

Az egri vereség után újabb nagy feladat vár az ARES csiszolódó gépezetére. Ezúttal az olajozottan (még ha nem is a kosárcsapatról van szó:) ) működő Szolnokot kéne feltartóztatniuk a címvédés felé vezető meglehetősen egyenes úton. Őszintén szólva meglepődnénk ha ez sikerülne, de a múlt heti mérkőzés tapasztalatait felhasználva masszív ellenállásra számítunk Zács Fruczsi vezérletével.

IBK CH – White Sharks HC
Október 14. 18:00, TF, Budapest

A Mesehős lányok valószínűleg első győzelmükre készülnek ezen az összecsapáson a múlt héten mélyen tudása alatt szereplő WS ellen. A rózsaszín alakulat három kemény meccsen van túl, melyek remek alapot szolgáltattak az összeszokáshoz. Most meg kell mutatniuk, hogy mit tudnak egy esetlegesen nyerhető meccsen felmutatni. A cápalányok valószínűleg elszántan fognak küzdeni, hogy megmutassák, az előző forduló csak kisiklás volt. Tippünk egy néhány gólos hazai siker.

Triton FT – MEISE
Október 14. 14:00, Építők, Budapest

Mint már említettük, az Eger hétvégi győzelme egyértelmű jelzés volt, ők bizony minimum az ezüstéremre érdemesek idén. Ez a mérkőzés sem jelenthet problémát az egri lányoknak. A Triton számára ez a találkozó lesz az első, amikor egy élcsapattal mérkőzhetnek meg bajnokin. Céljuk a tisztes helytállás, a rutinszerzés és a bátor játék lehet. A vendég győzelmet azonban aligha akadályozhatják meg.

SZPK – Phoenix
Október 14. 12:30, Komárom

A Szombathely elleni hősies helytállás és a WS elleni gála után kemény mérkőzés vár az SZPK-ra. A tavalyhoz képest meggyengült Phoenixet fogadják. Az eddigi találkozók alapján a kulcskérdés a Radácsi – Szarvas kettős őrzése lesz. Meglátásunk szerint az SZPK van olyan jó csapat, hogy ezt meg tudják oldani, ez pedig újabb két pontot fog jelenteni a felfele kacsintgató alakulatnak.

Debrecen – Szombathely (halasztva)

Férfi OB2

Kecskemét - Szombathely
Október 13. 11:00, Építők, Budapest

A Szombathely képes volt döntetlent játszani a Phoenixel, de képes volt kikapni a Szegedtől. Rapszodikus teljesítményük miatt szinte lehetetlen megjósolni ezen mérkőzés eredményét, ráadásul a Kecskemét még nem játszott olyan mérkőzést idén, ami alapján el tudnánk helyezni őket a mezőnyben. Tóth Imre tanítványai valószínűleg győzelmet remélnek, és ha saját játékukat tudják játszani, akkor feltehetőleg ez sikerülni is fog nekik.

ARES B – Szolnok CFK
Október 13. 17:00, Építők, Budapest

A kannibálok kis létszámuk ellenére egyszerűen megállíthatatlanok idén. Az ARES B egy optimizmusra okot adó nyári kupa szereplés után ugyanott folytatja a bajnokságot, ahol tavaly abbahagyta, ez pedig kevés lesz Straussék ellen, akik tovább robognak az első osztály felé. A Szolnok valószínűleg ismét 10 fölött fog termelni, és lassan készülhet a komolyabb megmérettetésekre a szezon során.

Szeged - Phoenix
Október 13. 11:00, Szeged

A Szeged múlt héten kikapott a WS vendégeként, de otthon már legyőzték a Szombathelyt is, akik pedig jók voltak egy x-re az utazást rendszerint rosszul viselő Phoenixes fiatalok ellen. Pesten egyértelmű hazai győzelmet prognosztizálnánk, így azonban valószínűleg megizzadnak Paffériék. Annál is inkább, mert az eddigi eredmények azt sugallják, hogy a Phoenix valamiért még nem képes valós tudásának megfelelő szinten játszani, és néha hajlamosak könnyedén venni egy-egy találkozót.

Dunaújváros – White Sharks HC
Október 14. 11:30, Törökbálint

Heti összefoglalónkban már előre vetítettük egy sikeres WS szezon képét, amit Husztiék akár látványosan le is rombolhatnának a hétvégén, tippünk szerint azonban nem fognak… A Dunaújváros Szombathelyen szoros vereséget szenvedett, még szokniuk kell az OB2 ritmusát, a rutinos és egyszersmind lendületbe jövő WS ellen feltehetőleg még hiányozni fog a szükséges tapasztalat és támadó potenciál. Ez pedig összességében egy újabb cápa sikerhez fog vezetni egy szikrázóan kemény mérkőzésen, ami továbbra is az élbolyban tartja majd a ragadozókat.

Triton - Veszprém
Október 14. 17:30,  Építők, Budapest

Az OB2 egyik nagyon várt meccse. Tavaly emlékezetes utóélete volt az összecsapásnak, mely az ezüstérem sorsáról döntött. Az idén aligha ez a találkozó dönti majd el a második hely sorsát, de a Triton megtáltosodását elnézve ezt még korai lenne kijelenteni. A múlt heti bravúr győzelem alaposan feltüzelte a hazaiakat, és ez a lendület sokáig kitarthat. A Veszprém teljesítményét nehéz lenne még megtippelni, ez a mérkőzés sokat segíthet annak eldöntésében, hogy idén mire lehetnek képesek a gyíkok.

Blast Férfi OB1

Debrecen – Neumann 0 – 5 (késői bejelentés)

Az előzetesen megírt felvezetőben taglaltuk, hogy felületesen mindenki fix 1-esre venné a meccset, ám a Neumannak feltehetőleg jól tett a múlt heti győzelem, míg a Debrecent aligha lelkesítette be a Diamonds elleni kudarc. Meg akartuk említeni, hogy a tavalyi szezonban két fővárosi siker született, ezért a Debrecenieknek lett volna miért visszavágni. Mire azonban mindez megjelent volna, az eredmény már ismertté vált, így sajnos nem tudhatjuk meg, hogy a bajnok le tudta-e volna győzni mumusát… Debrecen – Neumann 0-5…

ARES HC/Top Floor - Diamonds
Október 13. 19:00, Építők, Budapest

Az ARES magabiztosan menetel a hőn áhított és már évek óta karnyújtásnyira lévő bajnoki cím elérése felé, Ehhez ismét be kell gyűjteniük a két pontot a megbokrosodott gyémántok ellenében. Ez finoman fogalmazva nem ígérkezik könnyű feladatnak. Görögék legyőzték az IBK CH-t és a Debrecent is 3-3 góllal, egyértelművé téve szándékukat, hogy idén már nem a tabella alsó felében akarnak végezni. A múlt heti győzelmi mámor lendületet is adhat, de el is altathatja az ifjakat. Érzésünk szerint szoros ARES győzelemre van kilátás, már csak azért is szorosra, mert a Diamonds védelem senkinek nem engedélyez túl sok gólt… Vígh Laci viszont idén annál is kevesebbet…

SZPK – Torpedo
Október 13. 19:30, Komárom

Az SZPK ismét könnyebb mérkőzésre számíthat a múlt heti pihenő után. A Torpdeo Miskolc elleni veresége után feltehetőleg nem a narancsmezesek ellen fogja megszerezni első győzelmét. Tarnawának bőven lesz dolga a bordó-sárgák kapujában, de feltehetőleg így is jó pár gólos SZPK siker fog születni.

Miskolc – MEISE
Október 14. 18:30, Miskloc

A szomszédok összecsapása igazán érdekesnek ígérkezik. Az Eger eddig nem mutatott meggyőző formát, a Miskolc azonban a Krokodilok ellenében már bíztató momentumokat mondhatott magáénak. Rabék számára égetően szükséges az első győzelem megszerzése, de ez valószínűleg nehezebb lesz Borsodban mint a tavalyi szezon során. Küzdelmes, szoros mérkőzésre számítunk, ahol elsősorban a kapusok közti különbség lehet döntő.

IBK CH – Dunai Krokodilok
Október 14. 15:30, TF, Budapest

A hétvége legjobban várt mérkőzése! Az IBK CH számára egy újabb vereség végképp szertefoszlatna minden álmot, ami az első 5 hely egyikét jelenthetné. A Krokodilok saját céljaik okán szintén győzelmi kényszer alatt játszanak, hiszen papíron vesztettek két pontot az SZPK ellenében. Ezen a mérkőzésen találkoznak először igazán erős ellenféllel a hüllők, most végre megtudhatjuk, hogy mennyire lehetnek vérmes reményeik Szabóéknak. Akármi is lesz a végkimenetel (tavaly két Krokodil győzelem született), a vesztes számára igen kiábrándító élmény lesz, így roppant feszült, már-már görcsös akarással átszőtt mérkőzésre számítunk.

41 komment

Címkék: floorball női ob1 ob2 lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr36193195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.11. 12:31:46

Ha megengeditek most én nyitnám meg a tippek sorát, ha már múltkor lemaradtam róla:

női OB-1:
Ares-Szolnok 4-8
IBK-WS 3-4
Triton-MEISE 1-13
SZPK-Phoenix 6-5
Férfi Ob-2:
Kecskemét-Szombathely 6-4
Ares B-Szolnok 2-20
Szeged-Phoenix 4-6
Dunaújváros-WS 2-10
Triton-Veszprém 8-1
Férfi Ob-1:
Ares-Diamonds 6-6
SZPK-Torpedo 8-4
Miskolc-MEISE 4-5
IBK-Krokodilok 5-5

Tudom, vannak érdekes tippjeim:D Majd meglátjuk bejönnek-e:D

Sharky 2007.10.11. 12:58:53

Jadberg:

Ares-Szolnok 1-9
IBK-White Sharks 5-7
Triton-Meise 3-8
SZPK-Phoenix 4-4

Ob2:

Kecskemét-Szombathely 7-5
Ares B - Szolnok 2-18
Szeged - Phoenix 3-8
Dunaújváros - White Sharks 2-6
Triton - Veszprém 8-2

Blast(A férfi ob1 szponzora a Blast, nem a Jadberg:):

Ares-Diamonds 7-3
SZPK-Torpedo 10-5
Miskolc - MEISE 3-6
IBK CH - Dunai Krokodilok 6-8

Teemu 2007.10.11. 13:53:11

Jadberg:

Ares-Szolnok 2-8
IBK-White Sharks 3-7
Triton-Meise 0-10
SZPK-Phoenix 4-6

Ob2:

Kecskemét-Szombathely 8-4
Ares B - Szolnok 1-12
Szeged - Phoenix 4-6
Dunaújváros - White Sharks 1-8
Triton - Veszprém 5-5

Blast férfi ob1 :

Ares-Diamonds 6-4
SZPK-Torpedo 8-3
Miskolc - MEISE 4-7
IBK CH - Dunai Krokodilok 5-9

Teemu 2007.10.11. 14:15:00

"A cápalányok valószínűleg elszántan fognak küzdeni, hogy megmutassák, az előző forduló csak kisiklás volt. Tippünk egy néhány gólos hazai siker. "

Azért a hazai sikerbe a WS keménymag bele fog szólni >:) HAAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁ WS!!!:)

1 debreceni · http://www.dfse.hu 2007.10.11. 14:17:57

Csak jelezném, a bejeltés időben elment!!!!

nigga 2007.10.11. 15:56:02

Jadberg:

ARES - Szolnok 3:10
IBK CH - WS 5:5
Triton - MEISE 0:13
SzPK - Phoenix 8:5

Ob2:

Kecskemét-Szombathely 9-6
Ares B - Szolnok 2-23
Szeged - Phoenix 3-8
Dunaújváros - White Sharks 3-7
Triton - Veszprém 10-4

Blast:

Ares-Diamonds 10-5
SzPK-Torpedo 13-2
Miskolc - MEISE 6-7
IBK CH - Dunai Krokodilok 4-10

szg01 2007.10.11. 16:00:40

Női Jadberg:

ARES - Szolnok 2:9
IBK CH - WS 4:5
Triton - MEISE 2:11
SzPK - Phoenix 7:3

Ob2:

Kecskemét-Szombathely 8-4
Ares B - Szolnok 0-25
Szeged - Phoenix 2-6
Dunaújváros - White Sharks 3-5
Triton - Veszprém 10-0 :)))))))

Blast:

Ares-Diamonds 6-6
SzPK-Torpedo 8-2
Miskolc - MEISE 5-7
IBK CH - Dunai Krokodilok 2-7

Snoop 2007.10.11. 16:12:40

Ares-Diamonds 11-3
SzPK-Torpedo 15-1
Miskolc - MEISE 8-6
IBK CH - Dunai Krokodilok 3-9

Stripe 2007.10.11. 17:13:12

Ares-Diamonds 6-7
SzPK-Torpedo 13-2
Miskolc-MEISE 3-4
IBK CH-Dunai Krokodilok 3-8

acsbar 2007.10.11. 18:04:05

Jadberg női OB:

ARES - Szolnok 2:5
IBK CH - White Sharks 3:3
Triton - MEISE 0:11
SZPK - Phoenix 6:3

Férfi OB II:

Kecskemét - Szombathely 7:3
ARES B - Szolnok 1:14
Szeged - Phoenix 4:8
Rudas - White Sharks 4:5
Triton - Veszprém 8:5

Blast Férfi OB I:

Ares/TF - Diamonds 9:3
SZPK - Torpedo 10:2
Miskolc - MEISE 5:3
IBK CH - Krokodilok 4:7

Timbi 2007.10.11. 18:24:32

Ares-Diamonds 6:8
SZPK-Torpedo 12:5
Miskolc-Meise 7:5
IBK CH-Krokodilok 2:14

pavel 2007.10.11. 20:01:40

Női OB
ARES - Szolnok 4-3
IBK CH - White Sharks 2-4
Triton - MEISE 1:114
SZPK - Phoenix 3-5

Férfi OB II:

Kecskemét - Szombathely 8-5
ARES B - Szolnok 1:8
Szeged - Phoenix 5-6
Rudas - White Sharks 3-4
Triton - Veszprém 3-6

Férfi OB I:

Ares - Diamonds 8-2
SZPK - Torpedo 6-1
Miskolc - MEISE 6-3
IBK CH - Krokodilok 2-10

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.11. 20:07:25

Pavel: 1-11, 1-14, vagy tényleg 1-114 atipped a Triton.-MEISE-re?:D

szg01 2007.10.12. 08:03:57

Pavel ma elemében van :)))))))))))

Összesen 120 gól jósol nekünk:D
Ha nem jön be,kapunk egy csokit? :))))))))))

Ádám 2007.10.12. 12:28:36

Jadberg női ob:

Ares-Szolnok 3-8
IBK CH-White Sharks 5-3
Triton-MEISE 1-11
SZPK-Phoenix 6-5

Férfi obII:

Kecskemét-Szombathely 6-6
Ares B-Szolnok 1-18
Szeged-Phoenix 3-9
Rudas-White Sharks 2-10
Triton-Veszprém 6-3

Blast Férfi OB I:

Ares-Diamonds 8-4
SZPK-Torpedo 10-3
Miskolc-MEISE 4-5
IBK CH-Krokodilok 4-7

Sok sikert és jó játékot minden csapatnak!!!

Gr3g · facekontroll.blog.hu 2007.10.12. 12:46:02

Jadberg női ob:

Ares-Szolnok 2-6
IBK CH-White Sharks 4-2
Triton-MEISE 1-10
SZPK-Phoenix 2-5

Férfi obII:

Kecskemét-Szombathely 5-6
Ares B-Szolnok 1-14
Szeged-Phoenix 2-6
Rudas-White Sharks 3-9
Triton-Veszprém 8-3

Blast Férfi OB I:

Ares-Diamonds 7-5
SZPK-Torpedo 14-2
Miskolc-MEISE 3-5
IBK CH-Krokodilok 6-5

nothanx 2007.10.12. 17:42:54

Köszi Gergő hogy ilyen fölényes győzelmet tippelsz az szpk-nak! Rajta leszünk az ügyön ;)
Sok sikert nektek is a 114 gólhoz :D

üdv:(az iwiwes fényképész lány:P)
de ha már itt vagyok,én is tippelek:
Jadberg Női :
ARES-Szolnok 3-10
WS- IBK CH 7-6
Triton-MEISE 2-13
SZPK-Phoenix 7-6

Blast Férfi:
ARES-Diamonds 7-6
SZPK-Torpedo 13-2
Miskolc-MEISE 3-6
IBK CH-Krokodilok 6-6

szg01 2007.10.12. 19:59:02

Nincs mit:)
De ha nem lesz meg, lemegyek Komáromba, aztán megnézhetitek magatokat :)))

5:0 2007.10.12. 22:54:41

Én javasolnám, hogy legyen minden meccsnek 5:0 a vége! Az most olyan trendi dolog lett!!!

Floorballer 2007.10.12. 23:17:57

Kedves Lánczi Andris! Légyszi ezt tartsd meg a fórumra, ez az oldal nem ezért jött létre! Eddig is próbáltunk mindig pozitiv hangokat megütni, a napi stabil 200 feletti látogató, és 700 körüli oldal letöltés nekünk elég visszajelzés. A témában semmiféle véleményt nem tükröztünk, csak közöltük a tényt, és sajnálatunkat fejeztük ki, hogy két érdekes meccsel kevesebb lett.

1 debreceni · http://www.dfse.hu 2007.10.13. 10:27:33

„Csak jelezném, a bejeltés időben elment!!!!"--> ebben most mi kivetnivaló volt????

mind1, van most más dolgom is! Szép napot!

Floorballer 2007.10.13. 10:33:48

Abban semmi.De te is tudod, hogy a másikra (5:0) gondoltunk... téma lezárva.

nothanx 2007.10.13. 12:06:20

Rendicsek.. de akkor fényképezel is :P :)
Ha már multkor én fényképeztem,csak mondom:)
ha bejön,akkor kapunk csokit,ugye?? :)

szg01 2007.10.13. 13:21:04

Mit fénykéezés...KAMERA!!!!
Kaptok csokit, ha nyertek, ÍGÉREM!!!
Futárral küldöm Komáromba :D
De előbb lássuk a medvét:))))

milka11 2007.10.13. 13:58:00

Szeged - Phoenix 2 - 8

Sharky 2007.10.13. 22:55:05

Ares-Szolnok női : 1-11

Ares-Diamonds ffi 16-4

Vígh Laci 2007.10.14. 00:09:30

Snoop! Elmehetnél szakkomentárank, mert majdnem összejött (legalábbis te jártál a legközelebb) az ARES meccs. :) Amúgy is a tiéd tetszett a legjobban. :D Mármint a tipped. :) Jah és még Nigga is közel járt. :)

szg01 2007.10.14. 21:51:19

Gratulálok drágám!
Megy a csoki! ÜGYES KISLÁNY :))))

Girnyaú 2007.10.14. 21:53:19

Szerencsére jó sok tippet elrontottunk!!!

Heatley · http://www.rudasfloorball.extra.hu 2007.10.14. 22:03:02

RFT - WS 7-8 (1-1,5-3,1-4)

Triton_42 · Http://tritonfloorball.atw.hu 2007.10.14. 22:59:10

Triton-Veszprém 8-5 (4-1,4-2,0-2)

acsbar 2007.10.14. 23:27:39

asszem a Triton-Veszprémet telibe kaptam, és a Rudas-WS meccsen is eltaláltam a különbséget:) Pedig arra sokan fölényes vendég győzelmet tippeltek...

Javaslom Bloggerek, vezessétek be a pontozást a tippelésnél is:) Aki telibe kapja, 3 pont, aki a különbséget eltalálja, 1 pont. :D

Lapointe 2007.10.14. 23:43:47

Barni! Kishíján fölényes "hazai" siker született, ha nem húzunk bele a végén :)
Grat a Rudasnak!!

acsbar 2007.10.14. 23:57:17

:) Én ismerem őket, csak más nem ezek szerint:) Én gondoltam, hogy nem lesz az sima meccs:)

Floorballer 2007.10.15. 00:34:07

Hát akkora az érdeklődés a dolog iránt, hogy lehet külön oldalt kell szerkeszteni a tippelésnek,mert a manuális számolás elég nehéz lesz:D:D

Barni!

Lehet át kell neked adnunk a rovatot, ha ilyen formában folytatod:D:D

Sharky 2007.10.16. 11:24:47

MI lenne, ha csinálnánk egy tippversenyt innentől kezdve, ahova 500 ft a nevezési díj mondjuk és a nyertes elviszi a nevezési díjak 50, a 2. hely a 30, a 3. hely a 20 %-át.

Na?

Jelezzetek vissza e-mail-ben hogy benne vagytok-e és ha úgy tűnik lennénk elegen akkor megcsinálom jövő hétig.

Floorballer 2007.10.16. 11:37:12

Hello!

Ez nagyon jó ötlet, megelőztél minket, mert fel is akartuk tenni a kérdést, hogy ki az, aki tudna ilyen oldalt csinálni, mert elnézve az érdeklődést, egy idő után nehéz lesz számolni. Ráadásul automatizálva lehetne úgy számolni, ahogy Barni is felvetette.

Ami a díjazást illeti, lehet lenne olyan forgalmazó, aki reklámlogoért vagy ilyesmiért cserébe egy fődíjat fel is ajánlana, és akkor nem okoz külön problémát az 500-k összeszedése:D

Mindenesetre a kezdeményezés nagyon jó!Küldtünk is mailt:)

floorballek 2007.10.16. 15:45:59

uj néven :P te csodakapus ,mikor jön a csokink? :)

szg01 2007.10.16. 16:33:01

Nem viccelődünk,különben nincs csoki :)))
Amúgy GLS-sel küldöm le Edina címére a holnapi addaggal, így csütörtökön megkapja.
Amúgy Sharky!!!! CSINÁLJUK MEG!!!! :)))))

floorballek 2007.10.16. 18:15:45

én is benne vagyok ;)

acsbar 2007.10.17. 00:05:09

Én is benne vagyok:) Végre pénz áll a házhoz :D
süti beállítások módosítása