Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

A Hét Meccse: Phoenix - Szolnok

2007.12.14. 19:17 Floorballer

A héten a másodosztályban rendezik a legkiemelkedőbb összecsapást. A veretlen Szolnok Cannibals vendégeskedik a második helyen tanyázó Phoenix Fireball otthonában, Törökbálinton. Nem csak a másodosztály rangadójáról beszélhetünk, hanem egyben az év egyik legszórakoztatóbb produkcióját is várjuk a két csapattól. Mind a két roppant fiatal gárdát a kombinatív játék, a formás akciók és a pontos befejezések jellemzik. Szemre tetszetős stílusban terelgetik a labdát, ám ritkán találkoznak hasonló felfogású ellenféllel, mivel általában mindenki a védekezésre helyezi ellenük a hangsúlyt, és a terület átadásával, majd gyors kontrákkal operál. Most azonban nyílt sisakos csatára van kilátás, mert a két gárda felfogása, játékosállománya, szemlélete nem alkalmas a fenti deffenzív stílusra. Ennek megfelelően a sportág igazi kirakat meccsére kerülhet sor a hétvégén, amelynek során nem csak az apró finomságoknak és szépségeknek tapsolhatunk, hanem az izgalmak kedvelői is elégedetten csettinthetnek majd. Mindenkinek ajánlani tudjuk csak a meccs megtekintését!


Phoenix FSE - Szolnok CFK

Törökbálint
2007. december 15. 15:30

 
 
 VS.
 
 

 

Pafféri Andrást kérdeztük a mérkőzésről:

FFR: A csapat hétről hétre jobb eredményeket ér el, már hosszú ideje nem játszottak szoros meccset a fiúk, szép számban lövik a gólokat. Hogy értékeled az elmúlt hetek meccseit?

P.A.: Minden meccsnek megvannak a maga tanulságai, függetlenül attól, hogy az eredmény szoros-e vagy sem! Ezeket próbálom magamban összegezni, és ezek javitására irányuló feladatokat csinálni az edzéseken. Tény, hogy az előző hetekben elég biztató eredmények születtek, érik a csapat, kezdi mindenki megtalálni a helyét és feladatát, de van még hátra munka!

FFR: Jelenthet-e problémát a Szolnok ellen a fent említett helyzet, azaz hogy nem voltak kiélezettek a csaták?

P.A.: Emiatt nem aggódom, szerintem nem!

FFR: Ellenfeletek első pontvesztését könyvelhette el a hétvégén. Ez segíthet titeket a találkozón, vagy épp ellenkezőleg, a Kannibálok még nagyobb erőket mozgósítanak majd?

P.A.: Szerintem sok hatása nem lesz a mi mérkőzésünkre annak, hogy mi történt egy héttel ezelőtt. Ha igen, az bennünket segiteni fog, mert az azt jelenti, hogy a szolnoki csapat nem tudja túltenni magát problémákon.

FFR: Mi lehet a döntő a meccsen? Mivel tudhatjátok meglepni Gyeneséket?

P.A.: A koncentráció, pontosság, mind a passzoknál, mind a befejezésnél, lövéseknél. A meglepetés pedig legyen meglepetés.:)

FFR: Kikre hárulhat kulcsszerep a meccsen?

P.A.: A csapatra.

FFR: A csapat számára fontosabb ez a meccs a többinél? Érezhető nagyobb várakozás?

P.A.: Szeretném azt mondani, hogy nem, viszont hála a ti áldásos munkátoknak, mindenki olvashatja a heti eseményeket. Kérdések, esélylatolgatások, vélemyények hangzanak el, igy nyilván érzelmileg is másképp élik meg a bajnokságot nemcsak a nézők, hanem a játékosok is. Ugyhogy van várakozás, de épp annyi,amennyi kell. Ez jót tesz szerintem.

- Ezúton gratulálok nektek a bloghoz, és kivánok még sok-sok évi kitartást és örömet ebben a munkában!

FFR: Végezetül: mivel lennél elégedett szombaton?

P.A.:Ha minimum 1 góllal többet lőnénk az ellenfélnél.

Szólj hozzá!

Címkék: phoenix floorball szolnok hét meccse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr87264155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása