Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban... - Üzenetváltás, avagy a Kupa az más!(#1)

2008.01.28. 19:39 Floorballer

Öröm, bánat, mámor, könnyek, dicsőség, küzdeni tudás, csoda, feltámadás, pofáraesés, hosszabbítás, aranygól, örökké emlékezetes pillanatok… egyszóval: tipikuskupafordulótzártunk! Minden volt, ami csak különlegessé tehet egy kupasorozatot, és számos csapat ért el riválisai számára üzenet értékű eredményt! Szinte az összes sporttal kapcsolatos közhely igazolódni látszott a hétvégén, így mi sem leszünk restek ezen témakör köré felfűzni az összefoglalót. Úgyhogy vigyázzon minden kedves olvasó a fejére, mert megrázzuk a tudásfát! A címmel már el is kezdtük (#1), és rögvest folytatjuk is a gömb csapnivaló teljesítményéről való megemlékezéssel! A magyar focin edződött lelkes sportiromány fogyasztó már kívülről fújja: bizony-bizony a gömb idény eleji formában (#2) volt.

MK női

ARES – IBK CH 4 - 5
Triton – Szolnok 0 - 26
Szombathely – MEISE 7 – 2
Phoenix  - White Sharks 10 – 5

A nőknél már pénteken kezdődött a hétvége műsora, amikor is a CH újabb kísérletet tett az ARES legyőzésére. Ezúttal sikerrel jártak a mesehősök, Pavelka edző betegségtől tizedelt maroknyi csapata jól küzdött, és még az utolsó pillanatokban is harcban állt az egyenlítésért, de végül emelt fővel búcsúztak a kupától (#3).

A Szolnok összefoglalóiban többször szerepelt az a gondolat, mely szerint a tanulmányaik okán a városból elszólíttatott leányzók hiányában nehezebb a gördülékeny csapatjátékot biztosító edzésmunkát végezni. Ezen felül olvashattuk azt is, hogy magának a munkának a jellege is meg fog változni. Nos, nem tudjuk, hogy a vizsgaidőszak következtében esetlegesen otthon trenírozódó „vidékiek”, vagy az új munka eredményezte-e azt, ami a Szent László Gimnázium tükörsima talaján történt, de a Kannibálok bizony keresztbe lenyelték a háromágú szigonyt. Emlékezetünkben feldereng egy Dunai Krokodilok – Szolnok 30-6 képe, de hogy 26 legyen közte, az lehet példátlan (korrekciót fogadunk!). A Triton számára már a sorsolásnál lehetett tudni, hogy nem a legszerencsésebb a Szolnokkal kezdeni a téli szünet után, de aligha erre számítottak.

A MEISE leghosszabb utazására indult, átszelte a fél országot, információink szerint több meghatározó játékosát nélkülözte, és ez, valamint a ragyogó bajnoki szereplésük vs. a Szombathely szokásosnál kevésbé ragyogó szereplése gondolatkör következtében valószínűleg fejben nem voltak ott (#4) a hevesiek, így a várt nagy csata elmaradt, és a Vas megyei alakulat könnyen jutott a 4 közé. (Üzenet #1: Szombathely továbbra is bevehetetlen idén.) Ez az egri csapat érzésünk szerint megérdemli, hogy legalább 1 címet nyerjen2008-ban, és így a kupa oda lett… ám még ott dereng a távoli déli horizonton, valahol Szolnok városának határában a bajnoki serleg délibábos képe…

A WS a Phoenix törökbálinti otthonába látogatott, kispadján első ízben Pintér Ancsival. Ahogy mondani szokták, új seprű jól seper (#5), avagy edzőváltás után mindig megtáltosodik az aktuális csapat (#6)! A WS lányok 2 harmad után 4:4-es döntetlenre álltak a mostanában kiválóan szereplő Phoenix ellen, és végül a harmadik harmadban maradtak végképp alul. A kezdet azonban mindenképpen bíztató lehet a cápák számára.

MK Férfi

Dunaújváros – IBK CH 4 – 7
Phoenix – SZPK 5 – 6 (aranygóllal)
Diamonds – Debrecen 2 – 7
Szolnok – MEISE 9 -  8

A férfi összecsapások sora Dunaújvárosban kezdődött. A hazaiaknak egyáltalán nem volt könnyű dolga, hiszen a jóval nagyobb játékerőt képviselő mesehősöket fogadták. Az esélytelenség nyugalmával várhatták (#7) az ünnepi alkalmat, ahol aztán lelkesedéssel és akarással ellensúlyozták a tudásbeli különbséget (#8). Ennek köszönhetően egy maximálisan vállalható három gólos vereség lett a dologból.

A hétvége legnagyobb meccsére Törökbálinton került sor, ahol a hírek szerint fergeteges összecsapást vívott egymással az első osztály bajnokaspiránsa a feljutásért küzdő ifjú Phoenixesekkel. A gömb azt mondta, hogy „bár csodák vannak, ekkora aligha lesz”. Nos, a young&wild rácáfolt erre, és alaposan megizzasztotta a narancs mezeseket. A drámatagozaton a „Majdnem csoda a magasabb osztályú ellenféllel szemben” témakör összes fontos stílusjegyét fellelhetjük a meccsen. Az megesik, hogy az esélyes csapat tudat alatt elegendőnek érzi, hogy csak a cipőket (jelen esetben ütőket) küldje fel a pályára (#9), ez egyszerű pszichológia. Ennek eredményeként az is megesik, hogy az esélytelen csapat vezetésre tesz szert (0:2), ezáltal a felszökő adrenalin és endorfin belehajszolja őket egy fékevesztett hajtásba, ez egyszerű biológia. Az esélyes csapat ilyenkor általában szünetben ébred, és magához ragadja a kezdeményezést, ezzel visszazárkózik (3:3). Á szerző – jelen esetben a sors – rendszerint megspékeli az izgalmakat némi extra eseménnyel, büntetők, kiállítások formájában (kipipálva). A végkifejlethez közeledve a nagyobb rutin, a higgadtság és a kondi általában az esélyesebb felé billenti a mérleg nyelvét, és a vezetés megszerzésének pillanatában rendszerint padlóra kerül az ellenfél (4:5). A majdnem csodát a csodától az különbözteti meg, hogy ezzel még nem volt vége, ugyanis a fiatalok csapatkapitányuk révén ismét tudtak egyenlíteni, a végén pedig még a győzelmet is megszerezhették volna, teljessé téve a drámát, Horváth Péter azonban ismét a helyén volt! Valamelyik kiváló sportriporterünktől származó klasszikus idézettel élve: ha bemegy, gól! (#10). A hosszabbításban végül a rutin diadalmaskodott, és bár kétszer kellett betalálni hozzá, de végül az utolsó percben (abszolút drámai!) László P. (ki más!?) megszerezte az aranygólt! Ezen a meccsen azonban nem volt vesztes (#11), minden elismerésünk a Phoenixé! (Üzenet #2: a Tritonnak és a WS-nek bizony fel kell kötnie, ha el akarják kerülni az osztályozó jelentette plusz izgalmakat.)

Kartalon a Diamonds fogadta a Debrecent. A gyémántok utoljára még a legelső fordulóban, az SZPK vendégeként szenvedtek vereséget tétmeccsen (az ARES elleni eseményt nem soroljuk a vereség kategóriába, sokkal inkább a teljes megsemmisülésébe). A Debrecen elleni őszi 9:6-os győzelmük óriási lökést adott szezonjuknak, míg a vendégeket akkor egy kisebb hullámvölgybe taszította. Az élet stílusos szerző, így a Debrecen fordulók óta érezhető fellendülése éppen a Diamonds menetelésének végeszakadtával nyert teljes tanúbizonyságot. A mérkőzés során már 0:6-ot is mutatott az eredményjelző, és  információink szerint nem forgott veszélyben Pazsákék továbbjutása. A Debrecen így harcban áll még elsődleges céljáért, a Kupa elnyerésért, míg a Diamonds koncentrálhat az ő fő céljára, a  bronz medálra.

Szolnok Kannibáljai már megmutatták éles lándzsáikat a Szilveszter Kupán, az Eger ellen azonban még tovább fenhették pengéiket, és még egy trófeát akaszthattak a kunyhó előtti cölöpre. Az Eger meccseire egyáltalán nem jellemző módon 17 gól is esett, és feltétlenül meg kell emlékeznünk Tóth D: 6 (5+1), és Bagdi 7 (4+3) pontjáról, valamint arról a nem elhanyagolható tényről, hogy minden gólhoz tartozott assist a hazai oldalon. A mérkőzésben benne volt a méretes zakó lehetősége is, ugyanis féltávnál 6:1 állt a kijelzőn, azonban az Eger néhány perc alatt tudott zárkózni. Intő jel lehet a Szolnok hátsó alakzatának működése számára, hogy a hevesiek 8 találatot is jegyezhettek, ez pedig nem gyakran fordul elő. Szabó Gergőn viszont megtört az átok, ismét betalált tétmeccsen! A Kannibálok a Phoenixel együtt így elhullajtották a Miskolcot, az Egert, a Szolnok a Szilveszter Kupán megverte a Torpedot, megszorongatta az ARES-t, a Phoenix pedig az SZPK bajszát rángatta. Az OB1 2 éve változatlan mezőnyét jelképező kis nyugodt sziget partjainál így megjelent egy himbálódzó palack, benne egy kopott pergamennel és rajta az üzenettel: JÖVÜNK! (Üzenet #3) A partra szállásnál azonban nehezebb lesz a partot érés, mert a mélyben ott köröz még a fehér cápa, és pihen a háromágú szigony is…

Férfi OB1

Miskolc – Neumann 2 - 6

A férfi OB1-ben a Neumann Miskolcra látogatott, és ezúttal a támadószekció is életjeleket mutatott: ha nem is 8-ig, de egészen 6 találatig jutottak a kékek. A hazaiak jól tartották magukat, a vezetés megszerzése után még a második harmad végén is csak 1:2 volt az eredmény, ami valljuk meg, a vendégeket ismerve végeredménynek is elment volna. A kedélyeket borzolta egy időn túli gól esete (ezt a Miskolc honlapról szedtük, és nem is teljesen értjük, további felvilágosítást elfogadunk).  A mérkőzés érdekessége, hogy a Neumann egyre inkább elhíresülő hátsó formációja– mely ismét 2 találatnál húzta meg a határt - először 0 pontra kárhoztatta egy mérkőzésen Szabó Ákost, ami igen ritkán esik meg. (Figyelemre méltó továbbá, hogy Grigga saját meccsének eredményét találta telibe:) )

 

Ezzel heti összefoglalónk végére értünk. Sajnálattal kell megjegyeznünk, hogy a lelkesedéssel fogadott nyilatkozatos kezdeményezés után egyelőre senki nem vette a fáradtságot egy max 3 soros e-mail megröptetésére, így nem tudtunk ilyesfajta újításokkal szolgálni. Részben Füfke intelmeinek hatására azonban igyekeztünk alaposan utána járni különböző úton-módon a háttér infoknak, így kicsit talán színesebb lett a paletta, egyszersmind nagyobb a tévedés lehetősége is (ha előfordult ilyesmi, akkor javítunk természetesen)

20 komment

Címkék: floorball ob1 noi magyar kupa dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr43315226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pavel · http://www.baktaloranthaza.hu 2008.01.28. 20:10:35

Nem volt eredményjelző Miskolcon, így stoperral mérték az időt, de mivel síp sem volt a zsűriasztalnál, nem tudták jelezni a bíróknak a harmad végét. Csak mikor a hálóba került a labda akkor szóltak, hogy ez már időn túl esett.

pavel · http://www.baktaloranthaza.hu 2008.01.28. 20:11:42

A nőknél a Szolnok - Baja 33-0 és a Baja - Ares 0-30 ais több volt a 0-26-nál.

melgalen 2008.01.28. 20:15:45

hát ez eszméletlen jó lett :)

Croissant#88 · http://rudasfloorball.extra.hu 2008.01.28. 20:40:09

jaja, megint egy nagyon szép cikk! csak így tovább!

Csodamokus 2008.01.28. 20:59:51

ÁÁÁ ez eszméletlen jóó nagyon nagyon sok grat ; )

Sharky 2008.01.28. 21:17:29

Grigga megdolgozott a 6-2-ért mindkét irányban, az biztos!:)

Ági 2008.01.28. 22:07:01

Ismét egy iszonyú jó összefoglaló, már hiányzott a "normál működésemhez" :D

Németh Zoli egyenlítő gólját sosem fogom elfelejteni, nagyon "elkapta" az agyam...

Füfke 2008.01.29. 00:03:59

A rutinos SZPK 5-4-es vezetésénél valóban kissé megtört a hazai csapat, de Füzi hatalmas hibájának következtében (ellenfélnek ajándékozott labda) ismét erőre kaptak, s ekkor a helyzet magaslatán a narancsosok legjobbja Tretyák kapus megálljt parancsolt! Szóval csak arra reagálnék, hogy "ha bemegy, gól!" DE az a labda nem megy be, mert még mindig Magyarország egyik legkiválóbb hálóőrével rendelkezünk. Illene megjegyezni, hogy a kapus véd és nem a csatár hibázik. És ez a kapus Horváth Péter Komáromból (vidékről)

Vígh Laci · http://areshockeyclub.gportal.hu 2008.01.29. 00:41:03

szerintem ha a miskolc nem lő gólt, (miskolc-ares 0-14,ősz,2. forduló) akkor se szerezhet pontot Ákos! :D

floorballek 2008.01.29. 11:06:47

Ismét élvezet volt olvasni a cikket!! Gratulálok, csak így tovább!!

Floorballer 2008.01.29. 11:25:31

Pavelnek köszönjük a kiegészítő információkat!

Laci! :D:D Jogosnak tűnik mindenképpen, javítva!:)

Füfke, kössz a szükséges pluszt, megemlítve!:) Az NS szerű percről-percre rovatra azért még várni kell!;)

Füfke 2008.01.29. 13:16:49

Nekem, mint ifjú "legendának" kutyakötelességem kiállni a játékosaim mellett, főleg ha azok parádéznak. Vasárnap tőlünk "csak" a kapusunk nyújtott maradandót!

Füfke 2008.01.29. 13:18:10

'játékostársaim' még mielőtt belső vihar lenne.. :D

Ádám 2008.01.29. 19:55:27

Briliáns cikk;)

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.01.29. 23:55:21

A Triton-Szolnok eredményhez:
A lányok 6+1-en jelentek meg a meccs előtt, míg a Szolnok elég szép létszámban. (Dani Zsolt meg is jegyezte, hogy Szolnokon nincs influenza?:D)
Az első harmadot a Szolnok vitta egy az egyben, a lányok gyakorlatilag mindent végignéztek.
Viszont pl. a harmadik harmad első tíz percében a Szolnok nem lőtt gólt, mert mindent leblokkoltak. Sajnos még mindig ott tartunk, hogy az ilyen teljesítményeket.Legutóbbi Szolnok elleni meccsen utolsó 2 percben kapus nélkül a Triton beszorította a magyar bajnokot a saját térfelére, és 2 kijövő labda volt, amit a védőink gyűjtöttek be. Ugye milyne jól hangzik? A probléma az, hogy azon a meccsen is voltak olyna időszakok amikro a Szolnok ott lőtt gólt ahol akart. Ha túl tudunk lendülni ezen a dekoncentrálsági problémán(ami nem egyszerű), akkor nehezebb lesz elhozni a pontokat a Szent-Lászlóból a női mezőny tagjainak:D
(szintén példa: Eger elleni U19 meccsen a Triton vezetéssel kezdett, első harmad vége pedig 3-2 az Egernek. A vége kb. 7-8 gólos vereség lett. Debrecen ellen az első harmad végén 1-1 volt. A vége megintcsak sokgólos győzelem)
Ez az év a Tritonos lányok gyakorlóéve, jövő idény elején már tessék velük számolni, mert sok tehetséges játékosunk van:D

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.01.29. 23:57:11

De természetesen gratulálunk a Szolnok csapatának a továbbjutáshoz!

Amin jót nevettünk:
Strauss Tamás rászól valamelyik játékosára hogy passzoljon, mert ott volt társ. Játékos elkezdi elmondani miért lőtte el, és miért nem passzolt:
Tamás rálegyint: Akkor magyarázd meg, az is jó.:D

Steini 2008.01.30. 08:16:18

Triton_42!
Triton-Szolnok eredményhez:
akár mennyire rosszul védekezik egy csapat (ha 6+1-en vannak akkor is) 26 gólt kapni tudomány, ja és mellette egyet sem lőni.
ha 10+1-en vagytok akkor lehet hogy simán megveritek a Szolnokot?
26-0-ra kapna ki a csapatom, nem nagyon szépíteném az eredményt, inkább azon gondolkoznék, hogy mi lenne a megoldás, hogy később, akár a bajnokságban ne kapjunk ekkora méretes zakót!
amugy elöre gratula a jövő évi bajnoki címhez!

Strauss Tamás · http://www.cannibals.hu 2008.01.30. 08:29:11

Nem feltétlenül dekoncentrálság okozta a 26 kapott gólotokat. Talán inkább az, hogy vannak olyan lányaim akik 9 éve edzenek. Másik ellenpélda, hogy nálunk is van olyan aki fél éve lépett először pályára és Ő is gólt tudott lőni. Nagyon örülnék ha nem ilyen arányú gyözelmeknek kéne örülni mert megmondom őszintén nem könnyű az első 2perc 5 gólja után feltűzelni a lányokat. Eléggé maximalista vagyok és valóban láttam lehetőségét annak hogy 40 gólt lőjjünk ezen a meccsen és erre próbáltam ösztönözni a lányokat is. Az első félidő után azonban mikor mindenki érzi hogy meg tudja verni a saját védőjét és helyzetbe tud kerülni sokkal nehezebb önzetlenséget kicsikarni. Szóval tisztelem a lányaitokat azért mert csinálják és lelkesek több ilyen vereség után is és ha tovább dolgoznak biztos lesz is ennek látható eredménye, de azt furcsálom, hogy jövő év elejére már figyelmeztetéssel élsz. Az meg hogy melyik edző milyen stilust választ magának belügy. Sok mindent hallok a "kollégákról" olyat is amitől kinyilik a bicska a zsebemben , ám régóta nem tettem rá megjegyzést, nem véletlenül...

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.01.30. 17:19:22

Kedves Steini!
Nemtom ki vagy, de nagyon szépeket mondasz. Köszönöm. Nem a helyzetet szépítem, csak én látom ezt a csapatot edzéseken is, látom hogy van köztük néhány olyan játékos is, akik ottmaradnak edzésidő után is csinálni ami nem megy. A meccseken még valami hiányzik. És nem azt mondta hogy elverjük a Szolnokot 10+1-en, vagy hogy jövőre bajnokok leszünk. Egyébként 26 gólt kapni tudomány? A kapusunk azt hazudta jól van, meggyógyult az influenzából, csak hogy védhessen és ne mezőnyjátékosnak kelljen betérdelnie a kapuba, kiderült hogy szépítette a helyzetet. A csapatkapitánynak mindne lépésnél hasogatott a fájdalom a bokájában, úgy kellett leparancsolni a cserepadra hogy minnél kevesebbet játszon. Tudod az a helyzet, hogy nem érdekel a 26 gól, mert én azt látom hogy mennyit edzenek és hogy mennyit fejlődnek. Ha most 26 volt, akkor 26 volt. Így jött össze.

Tamás: Kösz az észrevételt, majd igyekszünk még erre ráállni, hogy egy az egyben ne legyenek verhetőek(jójó tudom, ne a 9 éve floorballozók legyenek a viszonyítási alap).
Nekünk pont az ellenkező a gondunk: Nem könnyű feltüzelni a lányokat ennyi vereség után, főleg mikor kevesen vannak, és mindenkinek van valami baja. Majdnem leestem a kispadról mikor kb. az 5. percben a kispadon azt hallottam az éppen cserén ülőtől, hogy a csajok azt beszélték a meccs előtt hogy ez milyen rossz lesz, mert Szolnok, meg kevesen vannak, meg esélytelen. Ezekután elég nehéz volt őket legalább valamennyire rendbekapni Zsoltnak meg nekem.
Ha a melyik edző milyen stílust választ dolgot a beírt esetre mondtad, akkor bocsánat, azt nem valami piszkálásnak szántam, csak tényleg vicces volt a dialógus ami lezajlott:) Legalábbis számomra, mert engem az edzőm(Klinghammer Zoli) mindig arra tanított hogy ne magyarázzam meg a hibát, hanem javítsam ki, és iróniát véltem felfedezni a hangodban ahogy a játékosnak mondtad:)
A figyelmeztetéssel élek, mert vannak jó játékosaink, és ha nem is nektek jelenthet gondot a Triton jövőre, de a mezőny végének igen. És ez a figyelmeztetés leginkább a Triton lányoknak szól, hogy ha komolyan veszik, igenis elérhetnek valamit.

Journeymen 2008.01.30. 19:07:43

Erről szokhatna már le a Triton.... na mindegy... ez már belügy...
süti beállítások módosítása