Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - üvegszilánk az éterben

2008.02.22. 01:48 Floorballer

"Jóóóó estét Magyarország!!!

Itt a Rádio V2 és benne a 2+10 adása e késői órán! A mikrofonnál Jamie „Rebel” Svensson, aki rátok szán most 10 percet floorball rajongók, hogy megtudjátok hol is lesz a legtutibb meccs a hétvégén! Álljál meg egy ásónyomra, tekerd fel a hangerőt, dőlj hátra a fotelben és hegyezd a füled testvér! Sajnos a médiatörvény szigorúsága miatt egyelőre csak 5 méteres hatósugarú adóval rendelkezünk, de a köz java érdekében írásos formában addig is terjedünk a neten, bár így elmulasztjátok az éter legfrankóbb érces hangját és hangsúlyozását!;)

Hogy kicsit feljebb csavarjuk az adrenalinszintet, már forog is az első korong: következzen a Pride a Soil előadásában! „When you scream aloud (Heads down Heads down)” yeeah… [az írásos anyagban kénytelen kelletlen a klipp is megjelenik, de olvassunk tovább amíg szól, ekkor teljes a rádiós élmény – a szerk.]



Kissé visszakapva a hangot lássuk csak a hétvége programját! Mindjárt megtalálom a papírok közt a hivatalos közlendőt… (Papírsistergés, néhány össekoccanó üveg, egy megpendülő gitár húr hangja a háttérben. Nagy puffanás: valami összetörik. Enyhe és távolba vesző káromkodás…)

Na megvan… (monoton, gyors, daráló olvasás)

„Minden bajnokságban van olyan forduló, amikor már péntek este visszafojtott lélegzettel várjuk, hogy mik is lesznek az eredmények. Amikor hosszan tervezzük, hogy érhetünk oda az összes meccsre. Amikor idegesen klikkelgetünk a frissít gombon, hátha már valaki felírta az eredményeket. Amikor lerágjuk a körmünket, hogy vajon a fogadóirodákat sikerült-e kifosztanunk. Nem fogunk hazudni: ez biza nem az a forduló lesz! A sorsolás szeszélye folytán ugyanis vannak olyan körök is, amelyek bizony tömegesen hoznak tuti meccseket, papírforma eredménye… bla bla bla„ (összegyűrt papírgalacsin koppanásának hangja a szemetesben)

Ééés bent van a 3 pontos! Yess! Na jó, hát ebből elég volt! Azt mondták olvassam be ezt a fenti bekezdést, de hát legyünk őszinték harcostársak: 10 tuti meccs esetén csak az tuti, hogy nem lesz mind a 10 tuti:) Ezt tudja mindenki, aki volt már lóversenyen, netalántán illegális szerencsejátékban utazott… Legalábbis nekem ezt mesélték;) Feltett kézzel akar kimenni valaki a pályára? Úgy érzitek tényleg, hogy egyesélyes a hétvégi meccsetek? Na ne bolondozzatok! Az ellenfél is csak emberekből áll ugyebár! 100-ból 99-szer lehet, hogy ők nyernek, de ha nem tévedek, csak egyet játszotok a hétvégén igaz? Ezt egy filmben hallottam, de hatásos szöveg!;) És az esélyes csapatok: gondoljátok skacok, hogy elég felküldeni az ütőt? Biztos nem… ha kutattok az emlékezetetekben, akkor csak találtok olyan esetet, amikor megizzadtatok hasonló helyzetben. Minden meccs csak arról a vérpezsdítő 60 percről szól: nem az elmúlt hétről és nem is az elkövetkezőről!

Férfi OB1

A múlt héten is volt pár meccs, úgyhogy csak 3 találka lesz ezen a hétvégén. Hát a Diamonds – CH találkozó megérte a pénzét, de az SZPK is odatette magát ismét. Lássuk mi maradt mostanra: (öngyújtó kattogásának hangja)

ARES HC/Top Floor - Miskolc
Február 23. 19:00, Építők

ARES meccs Pesten. Élmény nézni a srácok játékát, és ennek megfelelően is állnak a bajnokságban. Respect a Miskolc csapata számára is, hiszen egyre jobbak a betyárok. Mindig szorítok a kevésbé esélyeseknek, de aligha ez lesz az a meccs, amin meglepetés születik. Nádor hiányozni fog a csapatból, így talán 3-4 góllal kevesebb esik majd, viszont visszatér hosszú sérülés után Duska Várkony! Üdv újra a pályán Mister! Sok sikert!

Dunai Krokodilok – Torpedo
Február 24. 12:00, Törökbálint

Az erre a meccsre való fogadás sem okoz éppenséggel annyi feszültséget, hogy puszta érintéssel gyújtsunk villanykörtét. A Krokodilok megbízható módon 12-13 – 6-7 arányban hozzák a hasonló derbiket. A Torpedo egész szép számban lövöldözi a gólokat, de sajna kapnak is dögivel. A következő fordulóban SZPK – Kroki, na az már döfi lesz!;)

MEISE – Debrecen
Február 24. 15:00, Eger

Ez lesz a legjobb! Tiszteletem a régi motorosoké, és innen üdvözlöm a közösség talán legnagyobb rock rajongóját, Sebők Lacit:) Neki zúz az Ossian!!

 

Egyre jobban belelendülnek az ifjabb bikák is, és sokszor már csak egy kis szerencse kéne. Ez a meccs izgalmas lesz és kemény, bár Rab Krisz hiánya bizonyára érződni fog. A Debrecen fiataljai jó formában jönnek, a végén azért valószínűleg hazaviszik a két pontot.

Női OB1

A női bajnokság idén igazán klassz! Meg is kérdezem erről Senior Walkert! (üveg koccan az asztalon) Ááá, Johnny „szakértelme” elfogyott, be kell vonnom az ikertestvérét is…

Akárhogy is keresgélem, nem lelem a sorban a Lukács Lányokat, akik bizony alaposan odapörköltek a múlt héten! Ha jól tudom az infokat – persze soha semmi nem biztos – akkor a Szombathely ellen is kasszíroztak két pontot adminisztrációs hibák következtében. Ez biza elég rossz hír a vasiaknak, hiszen még az aranyról is álmodhattak volna.

ARES – Triton
Február 23. 15:00, Építők

Hiába cserélődött ki a csapat, Pavelka edző jó kis társaságot irányít. A lányok a tabellán is kapaszkodnak. A Tritonnak ez az első éve ugyebár, így marad a tanulás. Ezen a meccsen nem hinném, hogy bármi az ARES útjába állhatna!

MEISE – Debrecen
Február 24. 12:00, Eger
 

Rohan tovább a Bikák női csapata! Huu, ez kicsit képzavaros nem? Fiatal lendület és hév, rutinos nyugalom és magabiztosság. A kettőt ötvözi remekül Papp Peti, aki az idén elnyerheti ezért méltó jutalmát lányaival együtt. Ilyenkor azonban ott lebeg a csarnok felett egy pallos, ami bizony mindig emlékeztet, hogy elég egy kicsiny hiba az előny elherdálásához. Na itt jön a képbe a rutin: azok a játékosok, akik nem remegnek meg a teher alatt. És ilyen akad bőven: Báder, Antal, Ambrus, stb. Nem ez a meccs adja vissza a reményt az üldözőknek!

Szolnok – IBK CH
Február 24. 16:00, Szolnok

Annál is inkább, mert a Kannibálok sátrának zászlaján egy nagy vörös kereszt díszeleg fehér alapon. Strauss Tomi próbálja mentálisan felrázni a lányokat, de az influenza még sose gyógyult meg szép szóra. Sok a beteg, de még így is esélyesek a hazaiak. A CH legfőbb erényét csillogtathatja meg ezen a meccsen, az ő lobogójukon egy hatalmas rózsaszín V ragyog majd: Védekezni! Gegesy lehet a meccs hőse, ha a CH képes a bravúrra. Azért a pénzem így is a hazaiakra tenném.

White Sharks – Phoenix
Február 24. 13:00, Építők

A Phoenix múltkor kikapott a Szombathelytől. Na de erre mondják: belefért! A fiatal csapat igen szimpatikus, és rohamtempóban fejlődik. A Sharks-nál is pislákol valami ezen a tavaszon. Két harmadnyi kiélezett meccs, majd egy harmadnyi Phoenix fölény várható, aminek a vége egy 4-5 gólos vendég siker lehet.

Férfi OB2

Ó és itt is az OB2, személyes kedvencem. Ami itt folyik a helyekért, az nem mindennapi! Bukméker legyen a talpán aki most megmondja a végeredményt… Ezen a ponton fel is kell hívnunk a Sky Sports helyi tudósítóját, Mike Cunninghamet:

- Szevasz Mike! Hallasz minket?

- (halk hangon a háttérben, enyhe angol akcentus) … és ezzel a Taktaharkányi Böllér Szakszervezet összegyűjtötte az elegendő aláírást ahhoz, hogy benyújtsa petícióját a NOB felé. A cél tehát a disznóvágás tükörjégen februári szezonális sportjának olimpiai sportággá emelése. Minden jel arra mutat, hogy hazánk…

- Mike! Bocs hogy beleszólok tesó, de adásban lennél vagy mi…

- (zavart 5 másodperces csönd) Üdvözlöm a Rádió V2 hallgatóit, itt Mike Cunningham, a Sky Sports tudósítója. A magyar floorball bajnokság férfi OB2-es küzdelmei nem mindennapi izgalmak közepette haladnak a végkifejlet felé. Igen komoly tülekedés alakult ki az automatikus feljutást jelentő második helyért. A statisztikusaink összegyűjtötték a történelem legkiélezettebb bajnokságainak adatait, megpróbálták kiválogatni a hasonló állásokat. Ezen túlmenően Arsene Wenger segítségével elemezték a csapatok előző meccseinek elektronikusan rögzített paramétereit, melyek szerint…

- Mike figyu! Már ezerszer megbeszéltük, hogy én gyerekkoromban patkányt tologattam a csűrben matchbox helyett, szóval ugorjuk át ezt a számrengeteget és próbáld meg újra: lassan, hogy mindenki megértse!

- (némi zavart dadogás) A helyzet az, hogy még mindig lehet bármi. Ebben a fordulóban Phoenix – WS lesz. Információink szerint Holubkó István eltiltását tölti, Jan Kacl pedig külföldön tartózkodik. A Phoenix sokat erősödött ősz óta. Az SZPK ellen brillíroztak. Mindent összevetve ők az esélyesek. De a WS éppen az ilyen szituációkban igazán veszélyes, gyakorlatilag bármilyen eredmény születhet…

- Veled is csak többen vagyunk Mike, de köszi a jelentkezést, további jó éjt!

White Sharks – Phoenix
Február 24. 15:00, Építők

Most pedig nézzük mi lesz még! Hopsz egy SMS: „Szeva Jamie! Nyomd már le Sparxxx-tól a Back int he Mudot ha lehet! Kössz!” Haver, ez egy rock adó! De tulajdonképpen határeset, legyen:

 

ARES B – Triton
Február 23. 13:00, Építők

Ez az egyik kedvenc meccsem a hétvégéről. Adás elején kaptunk egy SMS-t, miszerint Dudás Ádám sportorvosiját illetően kihívásokkal küzd, Dani Zsolt síel, Szabó Gergő pedig sérültlistán van… Az ARES B jól muzsikált legutóbb, ez pedig nagy ajándék nekik. 3 kulcsjátékos hiánya elég sok, izgalmas meccsnek ígérkezik, amit alighanem személyesen Odin, a viking harcosok istene is látni kíván majd.

Szombathely – Szeged
Február 23. 15:00, Szombathely

Ezt a Szombathelyet nem értem. Már idejét se tudjuk, mikor játszottak utoljára… Egy egész vállalható szezont produkáltak, amibe alaposan belerondítanak ezek a 0:5-ök. Nem lehet tudni, hogy éppen hányan lesznek, vagy milyen formában. A Szeged elég nagyot kell, hogy utazzon, ez is zavarhatja őket. A ki nem állások okozta kiesés miatt vendég sikerre tennék…

Kecskemét – Veszprém
Február 23. 12:00, Törökbálint

A remekül menetelő Kecskemét Újvárosban megbotlott, míg a Gyíkok éppen onnan hoztak két pontot. Csak felsőfokon lehet beszélni egy 0:4-ről való felállásról. Az előjeleket figyelembe véve akár vendég siker is születhet az átmenetileg menetirányt tévesztett Kecskemét ellen. Aztán lehet, hogy épp az ellenkezője történik: a bizonyítani kívánó hazaiak visszakézből elsöpörnek mindent. Meglátjuk!

Szolnok – Dunaújváros
Február 24. 18:00, Szolnok

A remek formában lévő Dunaújváros nagy pechje, hogy éppen most mennek Szolnokra. Egy inkább nyerhető meccs alighanem szerencsésebb lett volna. A Kannibálok bizony nem kegyelmeznek, a két pont bizonyára náluk landol, de lesz itt azért nem egy kétperces szusszanás, és valószínűleg ismét nagyot alkot Kiss Balázs. Alkalma bizonyosan lesz rá! A harmadik harmad lesz igazán döntő a különbséget illetően.

Ezzel el is értünk a sor végére. Elég későre jár, itt az ideje, hogy mindenki nyugovóra térjen, a hétvégén pedig legjobb formáját hozza! Sok sikert és jó játékot mindenkinek! Jamie kiszáll: Peace Out Ombres!;)"

 

27 komment

Címkék: floorball női ob1 ob2 lyukacsos kristálygömb radio v2 rebel svenson

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr15349324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croissant#88 · http://rudasfloorball.extra.hu 2008.02.22. 07:22:41

Jó ez az új stílus is :D
Ezentúl az összes beharangozó ilyen lesz, vagy mindig mással fogjátok feldobni? Mindenesetre jó volt olvasni ezt is, csak a rádiós élményről maradtam le, mert pár napja lehetetlen elérnem a youtube-ot... :( Másnak nincs ilyen problémája?

Füfke 2008.02.22. 10:25:57

Floorballer, te tuti füvezel! :))) Még sosem olvastam el az OB.II. beharangozóját, most ez a sílus "rákésztetett!" Gratula!

szg01 2008.02.22. 11:18:53

lássuk hát:

OB1 ffi (amit mindíg elolvasok,mert az alapműveltséghez tartozik,csakúgy,mint az OB2!!!)
Ares-Miskolc 15-3
Kroki-Torpedo 9-3
Meise-Debrecen 4-8

OB1 női
Ares-Triton 9-2
MEISE-Debrecen 8-1
Szolnok-CH 7-3
WS-Phoenix 4-8

OB2
WS-Phoenix 7-5
Kecskemét-Veszprém 7-6
Szolnok-Rudas 17-3 (BALÁZS!!! VEGYÉ' VISSZA!!! :))
Szombathely-Szeged 7-4 és legalább 55 perc kiállítás a hazaiaknál :)

és végül:
Ares B- Triton: őőőőőő...izé.... 5-7

R#8 2008.02.22. 16:15:38

OB1 ffi
Ares-Miskolc 14-5
Kroki-Torpedo 10-5
Meise-Debrecen 4-7

OB1 női
Ares-Triton 7-3
MEISE-Debrecen 11-3
Szolnok-CH 9-4
WS-Phoenix 5-8

OB2
WS-Phoenix 7-6
Kecskemét-Veszprém 6-4
Szolnok-Rudas 18-3
Szombathely-Szeged 6-3(de nagyobb a valószínűsége a 0-5:D)
Ares B- Triton: 5-12

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.22. 16:41:59

férfi OB1:
Ares-Miskolc 12-1
Krokodilok-Torpedo 14-5
Meise-Debrecen 4-9

női OB1:
Ares-Triton n.c.
MEISE-Debrecen 10-3
Szolnok-CH 6-2
WS-Phoenix 4-6

OB2:
WS-Phoenix 7-6
Kecskemét-Veszprém 8-6
Szolnok-Rudas 14-2
Szombathely-Szeged 9-7
Ares B- Triton n.c.

floorballek 2008.02.22. 19:00:15

Hát ez komoly.. Füfke, valahogy nekem is az jutott eszembe hogy füvezik vagy valami :) háhá :)
Nagyon odavág ez a cikk és ez a sztájl, mint mindig(mert ujat nem lehet mondani és ezt nem lehet fokozni)
CSAK ÍGY TOVÁBB FLOORBALLER!

Csodamokus 2008.02.22. 19:18:27

férfi OB1:
Ares-Miskolc 12-3
Krokodilok-Torpedo 11-6
Meise-Debrecen 4-11

OB2:
WS-Phoenix : hát ezt nem tudom :)
Kecskemét-Veszprém 7-7
Szolnok-Rudas 19-2
Szombathely-Szeged 5:6
Ares B- Triton 8:3

Floorballer 2008.02.22. 19:44:15

Sportolóként masszívan elhatárolódunk a fűtől!:D A többit köszi;)

Vígh Laci · http://areshockeyclub.gportal.hu 2008.02.22. 22:56:41

háttér infó az ares-miskolc ob1es meccshez:
90% hogy nem én fogok védeni. Szegény Ákos bánhatja majd a legjobban! mivel idén már akkor nem tud nekem gólt ütni. :P
HAJRÁ ARES! :)
u.i.: Kiss Balázs (RFT) keress meg msn-en vagy iwiw-en!

Steini · http://whitesharks.hu 2008.02.23. 07:32:12

OB1 ffi
Ares-Miskolc 12-5
Kroki-Torpedo 8-3
Meise-Debrecen 5-9
OB1 női
Ares-Triton 6-4
MEISE-Debrecen 10-4
Szolnok-CH 7-5
WS-Phoenix 6-8

OB2
WS-Phoenix 8-5
Kecskemét-Veszprém 6-5
Szolnok-Rudas 16-6
Szombathely-Szeged 7-2
Ares B- Triton: 4-13

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.23. 09:11:03

Nem Laci véd?
Akkor
Ares-Miskolc 13-5

Croissant#88 · http://rudasfloorball.extra.hu 2008.02.23. 09:18:58

Te, Tomi, ez most biztos nagyon jól esett a másik kapusnak...

Vígh Laci · http://areshockeyclub.gportal.hu 2008.02.23. 12:11:56

ha figyelembe veszem azt a tényt hogy a másik kapusunk, név szerint Bugár Attila, akkor én nem aggódok mert többszörös magyar válogatott kapus! és szerintem nyugodtan maradhatott volna az eredeti eredmény Tomi! mármint a kapott szempontból! :P

Timre 2008.02.23. 16:58:18

Kecskemét-Veszprém 8-6 (5-4, 3-1, 0-1)

Gratulálunk Triton_42-nek a telitalálaathoz!

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.02.23. 20:00:28

Nem Bugár hozzáértését vagy szaktudását díjaztam ezzel, csupán azt hogy nem hiszem hogy ő úgy pörögne a kapuban hogy 0-án akarja tartani a kapott gólokat. És ha Laci nem pörgeti, esetleg a védelem is hajlamos lehet kicist leülni és lazán vennia dolgot. Ezért mondom a több kapott gólt.

Sajnos az Ares B-Triton is 6-8 lett. Egy felejthető meccsen. Mi nem játszottunk szépen, az Ares B sem. Voltak érthetetlen bírói ítéletek(véleményme szerint egyenesen hülyeségek), de nem ez döntötte el a meccset, hanem mi vettük túl lazán.

Az Ares-Triton női pedig 10-0 lett(5-0,3-0,2-0)

Vígh Laci · http://areshockeyclub.gportal.hu 2008.02.23. 23:01:06

ares - miskolc 17-2

a visszatérő Duska Várkony 2+1el vétette észre magát
Mujahid T. 3+3,
Vadócz 4+2,
Szabó P. 0+3,
Dósa 2+1,
Mujahid A. 2+0,
Geri 2+0,
Hangai 0+1, Mangold 0+1, Éder 0+1, Tóth P. 1+0

egyik csapat se volt jó... nem volt felállt játék, rohanás és improvizatív akciók jellemezték a meccset.
labdabírtoklás 70-30% jóindulattal :)

francia2003 2008.02.24. 16:56:06

Szombathely--Szeged 8-4 :o)

és tényleg sok kiállítás volt :o)

szg01 2008.02.24. 18:40:48

Lacika!!!
BAZSA már stipistopi ! :)))))))))

Killer91 2008.02.25. 15:04:09

Bazsi a mienk! :)

Vígh Laci · http://areshockeyclub.gportal.hu 2008.02.25. 17:39:50

Kedves egészségetekre!

hejja33 2008.02.25. 23:00:34

remélem a köv. beharangozó is ilyen lesz.ugyanilyen jó zenékkel!

szg01 2008.02.26. 14:48:20

K. Balázs már aláírta az előszerződést velünk és felvette a 4 milló forint aláírási pénzt is :)

Croissant 88 2008.02.26. 15:01:18

Nahát, milyen gazdag lennék :D
Ne vesszetek már össze rajtam, amúgyis az a 4milla elég kevés lenne értem.. :D

szg01 2008.02.26. 17:09:19

Nyugi kicsirigó!
Azért vagy ennyit a porondon,hogy eltereld a figyelmet az én rekordösszegű átigazolásomról :))))
4 millát ez megér:)

Apropó: Adóztál utánna??? :)

Csodamokus 2008.02.26. 17:12:12

egy Rock zenéhez illő kérdés Floorballerhez a hamarosan napvilágot látó új Metallica albumról lesz valami anyag? :)

Lapointe 2008.02.29. 10:49:38

Kedves Jamie „Rebel” Svensson!

Az Electronikus zene szerelmeseinek nem szentelsz egyszer egyetlen adást? :D

www.youtube.com/watch?v=oSkKX1Ss36c
süti beállítások módosítása