Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) női (66) noi (87) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban... - Felfordulás: hősök és áldozatok

2008.03.11. 13:47 Floorballer

Mielőtt elmélyednénk a részletekben, szeretnénk leszögezni, hogy a totális zűrzavart hozó hétvégén teljes mértékben felmentve érezzük magunkat a pocsék tippeket illetően! Jó pár olyan dolog történt, amire még külön-külön se nagyon számít az egyszeri ember, nemhogy így együtt. Szombat este a híreket olvasván már kezdett megfogalmazódni bennünk az összefoglaló tematikája, de a vasárnapi mérkőzések hatására virtuálisan egy bal horoggal már a szemetesben is landolt a galacsin.

A bajnokságok kimenetele szempontjából születtek nagy horderejű események, de mi mégis mást emelnénk ki elsősorban. Ezt az összefoglalót egyszerűen nem kezdhetjük mással, mint a sokak által leírt Eger előtti tisztelgéssel! 7+1 emberrel olyan küzdelemre késztették az ARES-t, mint idén még senki… A CH és a Debrecen után ismét csak percek választották el őket a csodától, és mindezt mindössze néhány emberrel vitték véghez! Minden elismerésünk és szimpátiánk a csapaté!

Férfi OB1

ARES HC/Top Floor – MEISE 9 – 5
Debrecen – Diamonds 12 - 7
IBK CH – Neumann FSE 5 - 7
SZPK – Dunai Krokodilok 7 - 8
Miskolc – Torpedó 8 - 10

Az első esemény tehát az ARES – MEISE 9 – 5. Az eredményt tekintve nem annyira meglepő a dolog, bár leszögeztük, hogy az ARES-tól 10 alatt kapni már szinte önmagában meglepetés. Ha azonban hozzátesszük, hogy a bikák 7+1 játékossal a 30. percben még 4-0-ra vezettek, akkor merőben más megvilágításba kerül a szituáció. A hősies küzdést jól mutatja, hogy 4-4 után még volt ereje a hevesi gárdának ismét megszerezni a vezetést egy szépségdíjas akció keretében! A végén azonban már nem volt kegyelem, Szabó és Nádor vezérletével az ARES legyűrte a fáradó harcosokat. Nádor kimaradt a múlt heti mannahullásból, de most a szükséges helyzetben 4+1-el +2-vel vette ki részét az oly fontos győzelemből.

Az SZPK szombaton még akár reménykedhetett is, vasárnapra azonban a remény helyett már csak a keserűség maradt. Valahol megéreztük, hogy a Krokodiloknak komoly szerepe lesz még a bajnokság kimenetelét illetően, de mégis hazaira adtuk a meccset. Bedőék azonban váratlanul vágtak vissza a tavalyi 1:12-ért és kissé ironikus módon szinte ők adták Nádorék kezébe a behűtésre váró pezsgőt. Az SZPK védelme ezúttal gyengébb napot fogott ki, a Krokik pedig roppant motivált támadójátékkal rukkoltak elő. 0:2 majd 3:6  is állt a kijelzőn, de elsősorban Horváth Peti védéseinek és Szabó Tibi góljainak köszönhetően 7:7-nél egalizáltak a hazaiak. 1 perccel a vége előtt aztán Bedő lőtt óriási gólt, ezzel megszerezvén a 2 pontot csapatának. A Krokodilok ezzel a győzelemmel komoly lépéselőnybe kerültek a középmezőnnyel szemben, és újra ringbe szálltak az éremért! A következő fordulókban bizony figyelni kell rájuk.

A Komárom bajnoki reményei elszállni látszanak, ugyanis az ARES-nek 5 pontot kéne elszórnia, és bár Komáromban és a Krokodilok ellen 4-re még van reálisnak mondható esély, de ott az az 5. egység

A Debrecen is sokat tett a 3. helyért folyó küzdelem nyílttá tétele érdekében, ugyanis magabiztosan, végig vezetve győzték le a Diamonds csapatát. Görög Tamás vállalta a játékot, de a hazaiak 12 góljára válaszul így is csak 7 érkezett. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy az utolsó harmadban Csík Balázs mezőnyjátékosként térdelt a kapuba, de így is győztesen került ki ebből a 20 percből a vendégcsapat.

A CH – Neumann derbi nem hazudtolta meg önmagát. Hatalmas feszültség, adok – kapok, kiállításarzenál és fordulatokban gazdag meccs. A CH szokása szerint 0 – 3-al nyitott, ami a Neumann védelme ellen végzetes is lehetne, de mégis volt visszaút. A harmadik harmad elejére 4 – 4 volt az állás. Ezt követően történt egy sajnálatos sérülés (Vörös László orrtörése: ez úton kívánunk mielőbbi felépülést!). A felpaprikázott vendégek az eset után felgyorsítva többek közt Schauer 3 góljának köszönhetően megnyerték a mérkőzést, amelyet két hazai piros lap is tarkított (V3 Barta Dánielnek, és V2 Majorosi Tamásnak)…
Végére maradt a Miskolc és Torpedó csatája! A fővárosiak emberemlékezet óta először ismét győztesen hagyták el a parkettet, sőt mi több: gólkülönbségüknek hála elmozdultak a tabella alsó pozíciójából is! Az elmúlt hetek után érett már a pontszerzés. A második harmadban már 4 góllal is vezettek Bokorék, de a Miskolc visszaküzdötte magát elsősorban Láda Péter 5+1-ének köszönhetően. Szűcs Andris és Tarnawa Ákos remekelt a védelemben, Bálint Olivér pedig 4 gólt is szerzett. A mindent eldöntő találat 2:15-el a vége előtt született meg, a kedélyeket pedig Láda felszerelés miatti kiállítása borzolta a harmad vége felé.

Női OB1

ARES HC – MEISE 1 - 12
Triton – Phoenix 1 - 24
Debrecen – Szolnok 0 - 23
SZPK – White Sharks 10 - 1
IBK CH – Szombathely 5 - 5

A női OB1-ben a Szombathely botlásán kívül az esélyesek dominanciáját hozta a forduló. Alaposan kitett magáért a Szolnok és a Phoenix is (Szarvas és Radácsi egyaránt 15 pontig jutott; Jobbulást a Triton sérültjeinek!), de az Eger sem fukarkodott a találatokkal az ARES ellenében. Papp Péternek nem kellett külön motiválnia lányait, akik feltétlen nyerni szerettek volna az emlékezetes őszi események után. Mindezt igazi csapatként tették, hiszen 11 különböző pontszerző száma került a jegyzőkönyvbe, jelezvén az Eger igazi erejét. A WS két harmadon át jól tartotta magát az SZPK ellen, ám a narancsosok felőrölték ellenfelük erejét, és végül 10 találatig jutottak.

A hét meglepetése a CH pontszerzése. A lányok emlékezetessé tették Kelemen edző kispadon való debütálását. Különösen a Szombathely múlt heti könnyed sikere után figyelemre méltó az eredmény. Gegesy Boglárka hihetetlen bravúrok egész sorát könyvelhette el, a csapat pedig ezúttal a góllövés terén is mutatott valamit. A végelszámolásnál a vendégeknek bizony nagyon fog hiányozni ez a pont.

Férfi OB2

ARES B – Veszprém 3 - 13
Triton – Phoenix 2 - 9
Szeged – White Sharks 3 - 9
Dunaújváros – Szombathely 5 - 0
  (ki nem állás miatt)

A másodosztályban nem történt igazán megrázó esemény. A Veszprém magabiztosan győzte le az elmúlt hetekben felszálló ágban lévő, de most alacsony létszámmal megjelenő ARES B csapatát. A WS nem sziporkázott, de hozta a kötelezőt Szegeden. A hazaiak 3-3-ig jól tartották magukat, de aztán a Cápák bedarálták az ellenfelet. Ezzel egy mérkőzést kipipálhattak a hátralévő kötelező feladatok sorából.

A Szombathely mellett most már nem mehetünk el kézlegyintéssel és szó nélkül. Nem teljesen értjük, hogy a hosszú hagyományokra visszatekintő gárda miként is képzeli el pontosan a bajnoki rendszer mibenlétét… Az odáig rendben van, hogy a Szombathely otthon hagyományosan nem ugyanaz a csapat mint idegenben, na de ennyire?! Előre szólunk, hogy a továbbiakban makacsul 5 – 0 tippekkel fogunk előrukkolni hasonló helyzetekben… Mindenesetre Kiss Balázs tényleg találhatott más programot vasárnapra, és a jegyzőkönyvvezető is maximum a ping-pongtól kaphatott ínhüvelygyulladást: Dunaújváros – Szombathely 5 – 0.

A forduló aktuális rangadója a Triton – Phoenix volt. A Tritonban a halottak is feltámadtak erre a meccsre, teljes kerettel állhattak ki: a sérülteket összedrótozták (Dani Zsoltot csak átmenetileg sikerült), a sportorvosikat megszerezték (Dudás). A Phoenix azonban pontosan azt tette, amit egy meglepetésszerű pofon után egy rossz helyzetbe kerülő sebzett nagycsapatnak tennie kell: ellentmondást nem tűrő módon rámolt 9 gólt a még így is remekül teljesítő Szabó hálójába. Az őszi 7-2 alkalmával remeklő védelem ezúttal rosszabb napot fogott ki, a 3. harmadban pedig hiába tett fel mindent egy lapra a csapat, ennek hatása csak további gólokban mutatkozott meg… Ezzel a Phoenix felzárkózott a Tritonra, és a két csapat mindössze 1 ponttal ácsorog a győzelmi kényszer alatt álló WS mögött.

25 komment

Címkék: floorball ob1 noi ob2 dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr9376008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croissant 88 2008.03.11. 14:00:54

Hát ez felettébb vicces :D

Majka V2-je leginkább :) Szabad kérdeznem, hogy mit csinált?

Valóban akadt más programom, bár az a szombat éjszakához tartozik ( vagy hajnali kettőkor megkezdett tevékenység már nem? :D ), ami miatt a vasárnapi edzésmunkám is lesüllyedt, hogy alulról pislogjon a béka alsó felére :)

Hmm, Gegesy Bogi szép szavakat kapott, nem lehet véletlen, hogy mindkettőnk mezszáma 88 :D
Grat Bogi! Csak így tovább :)

Kiss Balázs
RFT#88

Sharky#54 2008.03.11. 14:14:48

Játék szabotálásáért kapott V2-t

Ági 2008.03.11. 14:48:02

Gegesy Boggi a csapat legjobbja volt vasárnap, de külön köszönet "Kelemen edzőnek" is :D

A Triton-Phoenix meccset pedig öröm volt látni, kár hogy közben a sípot is fújni kellett.

Vért pedig nem szeretnék többet látni a TF padlóján sem más floorball mérkőzésen :(

Linda 2008.03.11. 20:04:45

Sziasztok, elmondaná valaki, hogy mi történt vasárnap a TF-en Vörös Lacival orrtörés, vér???
Köszi

Lapointe 2008.03.11. 22:33:34

"ARES HC – MEISE 1 - 12
Triton – Phoenix 1 - 24
Debrecen – Szolnok 0 - 23
SZPK – White Sharks 10 - 1"

Ezeket a női eredményeket figyelve és ismervén a női mezőnyt sajnos nagy a szakadék a csapatok között. Időszerű volna egy kisebb létszámú, de első- és másodosztály létrehozása.

Sharky 2008.03.11. 22:42:30

Linda:
Hátulról odaütöttek a lábára kapu mögött amikor kihozott egy labdát, összeakadt a 2 bokája és sikeresen orra esett. Sajnos nagyon szerencsétlenül sikerült landolnia, azonnal ömlött a vér az orrából, el is tört. Most majd szép maszkban lehet látni egy ideig:) De elvileg már hétvégén játszik is.

Journeymen 2008.03.12. 09:25:22

Hát a mi lányainknak tuti nagyobb lenne a motiváció.. de ez is csak egy vélemény...

milka11 2008.03.12. 11:56:48

Ha lenne 14 csapat legalabb, megfontolando lehetne...

Sharky#54 2008.03.12. 12:26:19

5 csapat ob1, 5 csapat ob2.
mindenki mindenkivel 4-et játszik....értelmesebb lenne, bár erről nyilván annak a 10 csapatnak kell véleményt alkotnia.

Triton_42 · http://tritonfloorball.atw.hu 2008.03.12. 12:50:52

"Az őszi 7-2 alkalmával remeklő védelem ezúttal rosszabb napot fogott ki, a 3. harmadban pedig hiába tett fel mindent egy lapra a csapat, ennek hatása csak további gólokban mutatkozott meg…"

Mondjuk inkább úgy, hogy a védelem bizonyos részei elég lagymatagon működtek, a mindent egy lapra teszünk fel dolgot, pedig valahogy csak 2-3 ember gondolta úgy tűnik komolyan....
Viszont a Phoenix nagyon szépen játszott. Mi elcsesztük ezen a meccsen a dolgokat, ők pedig kihasználták ahogy kell.

acsbar 2008.03.12. 14:41:37

Női OB:

Arra kíváncsi lennék, hogy az ARES, Phoenix, SZPK hármasból melyik maradna szívesen ki az "élmezőnyből".

Ez tutira nagy vitákat okozna.

pavel 2008.03.12. 14:45:00

Hát mivel az idei kiírás nem tartalmazta, hogy van kieső, így csak önként lehetne letenni valakit az OB I-be.
Ilyen alapon a férfi mezőnyben is szűkíteni kellene!

Lapointe 2008.03.12. 16:46:46

Elsőkörben ugyanaz az ötletem volt mikor felírtam, mint Sharky-nak. A jelenlegi viszonyokat figyelembevéve két 5-ös csoportot létrehozni. A másodosztályba pedig értelemszerűen az 5-10. helyezettek kerülnének. Debrecen, Triton, WS biztos. 14 női csapat jelen pillanatban még nagyon távoli.

Girnyaú 2008.03.17. 14:16:38

Mi nem örülnénk ha mondjuk ob2-ben kéne játszani. Egy brutális pofont sem kaptunk, sőt méltó ellenfelei voltunk eddig az érmekért harcolóknak (szhely X, komárom győzelem, Szolnok ellen 2-3 1 perccel a vége előtt), illetve a phoenix ellen x-eltünk, arestól 1-el kikaptunk, kupában 1-el vertük őket. Nem lenne fair a leminősítésünk, bár pontszámban tényleg le vagyunk maradva. Ahogy Zoli is írta a kiírás nem teszi lehetővé, hogy bárkit bármilyen alapon másodosztályba száműzzenek. Ráadásul úgy a különbség csak nőne a csapatok közt.
Összefoglalva: a csapatoknak profitálnia kell kicsit minden pofonból, és az egymás elleni szoros/győztes meccsekből pedig erőt kell merítenie a kudarcok elviseléséhez.

strew 2008.03.17. 16:57:27

Girnyaú hozzászólása mély gondolatokat tartalmaz. Érezhető hogy Ő a fejlődésre törekszik és nem azért hogy stagnáljon a csapata. Háromszoros hurrá és remélem mások is ezt az utat választják.

(azok akik utol akarják érni a mosst éppen aktuális vezető pozícióba lévő csapatokat javaslom edzzenek legalább annyit mint ők)

Szerintem!

acsbar 2008.03.17. 18:45:05

Én is úgy gondolom, hogy az első 7 helyezett csapat közül egyik sem örülne, ha a másodosztályba "száműznék".
Azon el lehet gondolkozni esetleg, hogy a másik 3 csapatnak, illetve ha lenne új jelentkező (Baja) annak egy másodosztályt lebonyolítani, akár kuparendszer formában is (mint az OB III csoportokban).

Girnyaú 2008.03.17. 19:13:26

ne annyit mint mi, mert az sajna nem elég. heti egy félpályás a fiúkkal együtt+1 egy kicsi teremben. De edzetek, mert jók leszünk:).

Én úgy gondolom, h aki sportol bármilyen szinten annak csak az lehet a célja, h fejlődjön, tök mindegy h tök utolsó, vagy veretlenül első. A fejlődés az a cél ami mindig ott lehet az ember orra előtt, míg mondjuk ha a cél az, h bajnok legyél, és év közben elszállsz, akkor onnantól elveszted a motivációt. Kialakíthatuk egy másodosztályt, de annak jelenleg még nem lesz annyi értéke mint a ffi ob2-ben ahol húzzák egmást a csapatok, és aki feljut az vélhetően megállja jövőre a helyét. Ha a nőket most kettéválasztjuk, akkor mindegy, h ki jut fel egy évvel később az tuti kiesésre van ítélve. Viszont az is tény, h Bajának, Miskolcnak (ott is szó volt róla azthiszem) kell vmi kiindulási alap, mert a 30-0-ból tényleg nehezen lehet tanulni, erőt meríteni. Szóval nem tudom, h mi a megoldás, de vmi jó biztos van, csak rá kell jönni!

Lapointe 2008.03.17. 21:13:04

Nem azért kardoskodom Strew a női másodosztály mellett mert az a célom, hogy stagnáljon a csapatom. Hanem azért, mert lehet a jelenlegi női OB-ban van 7 csapat amelyik parti meccset tud vívni (bár egy eger-ares 12-2-t nem neveznék parti meccsnek), de van három olyan csapat, amelyik játékos állományát tekintve egy szinten mozog és nem tudja felvenni a versenyt a jobbakkal. Mindig azt mondjuk, hgy minden zakóból lehet tanulni. Ha profi sportolókkal dolgoznánk, akkor igaz lenne ez, de amatőr játékosoknak sajnos hamarabb elmegy a kedvük az ismétlődő 20-0-tól, mint sem inspirálná őket még több edzésre. Nem a jelenlegi rendszer megtorpedózása volna a cél, hanem annak elkerülése, hogy a Bajához hasonlóan további női csapatok szűnjenek meg az alsóbb régiókban. Ezt nektek "él" csapat trénereknek is látnotok kell. Azonkívül Girnyaú egy megjegyzés. Nem hasonlíthatod össze a CH női keretét a tabellán alattatok lévőkével, mert ti "összeálltatok" nem pedig a nulláról kezdtétek.

Lapointe 2008.03.17. 21:30:33

Barni amúgy nem "száműzésről" volna szó, hanem a jelenlegi bajnokság során elért helyezés alapján kerülne ki a másodosztály mezőnye. Megoldást keresek..más csapat nevében (Triton, Debrecen) nem nyilatkozhatok.

Sharky 2008.03.17. 22:00:18

én tudok olyan női csapatról amelyik jövőre újonnan indulni kíván a bajnokságban.
Meg ha azon kívül a Baja is ott van az már 5, de ha jól tudom jópár helyen vannak kezdeményezések...


Egyébként mindenképp jobban fejlődnek másodosztályban a kezdő csapatok mint egy 20-0-nál, amikor a labda sincs náluk. egyszerűen a labdatartás megtanulása esélytelen, mert nem jutnak labdához...abból nem lehet hosszú távon annyit profitálni mint egy alsóbb osztáylból.

strew · http://www.cannibals.hu 2008.03.18. 12:38:35

Melyikőtök nem játszana szívesen a svéd elit legjobb csapataival akár minden héten???

Journeymen 2008.03.18. 13:38:42

Az egy kicsit más. Nekünk már volt sikerélményünk, történjék bármi, soha nem fogunk kiszeretni a floorballból és a svédek ellen úgy jönnék, le hogy büszke lennék magamra, mert láthattam 30 gyögyörű gólt, fél méterről, élőben. És tudnék tanulni a meccsekből.
A lányok ezekből a meccsekből nagyon keveset tanulnak, és 15-21 évesen nem túl izgalmas 60 perc alatt 30szor kiszedni a labdát a kapuból, úgy hogy e mellett csak egy szép támadást tudnak felmutatni, ami ráadásul még kaput sem talált. Nálunk a többség még gyerek, ha mást nem a gondolkodása és ők másfél év alatt a bajnoki mérkőzésekből annyit tapasztaltak, hogy nem jön össze semmi. Azt meg nekik hiába mondom, hogy az ő 1 éves "rutinjukat" nem lehet összehasonlítani egy szolnoki, vagy egy egri lányéval, akik már akkor floorballoztak, amikor ők még Barbikkal játszottak.

Tudom, tudom, felfogásbeli probléma... de őket is meg lehet érteni. Én most 2 meccsen veszítettem zsinórban a csapatommal és nem alszom rendesen azóta... másfél év alatt megzakkannék az tuti...
De svédek ellen még 6 év után is élvezném a vereséget...

acsbar 2008.03.18. 14:27:26

Értelek benneteket, sőt meg is értelek, én cask a másik 7 csapat oldaláról közelítettem meg a dolgot. Tehát akik partiban vagy "partiközeli" állapotban vannak egymással, azok nem szívesen mondanának le azokról a meccsekről.
Sharkyval is egyetértek, a játékot megtanulni, a lányokat motiválni egy-egy összecsapásra egyszerűbb lenne egy másodosztályban.
Ezért én mindenképpen elgondolkodnék egy ilyen megoldáson, de csak úgy, ha a másik 7 csapatot most nem bántjuk ezzel. Aztán a jövő évi kiírásba már bele lehet tenni, hogy feljutás vagy kiesés van.

Journeymen 2008.03.18. 17:33:10

Persze... így idény közben variálni nem is lehet, meg kitolás lenne egyes csapatokkal. Meg amit elvállaltunk azt csináljuk is végig tisztességgel.
süti beállítások módosítása