Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Válogatott csapatváltók: Görög Tamás

2008.09.26. 08:00 Floorballer

A nagy durranások szokás szerint a holtszezon végén esnek. Sportágunk komolyodását jól jelzi, hogy már nekünk is van nyár végi bombaigazolási hírünk: szinte a semmiből robbant a hír a szezon előtt: Görög Tamás, a Diamonds frontembere az ARES HC/Top Floor színeiben folytatja pályafutását. Az érintettet kérdeztük: 

FFR: - Hogyan kerültél kapcsolatba a sportággal? Mikor és hol kezdted játékos pályafutásodat?

G.T.: - Általános iskolában ismerkedtem meg a floorballal. Siklósi Evelin tanárnő révén kerültem bele a floorball életbe 9 évvel ezelőtt! 

FFR: - Mi a legkedvesebb floorballal kapcsolatos élményed? 

G.T.: - Nagyon sok van, de talán az U19-es Világbajnokság 2003-ban, amikor a meccs legeredményesebb játékos én lettem a Magyar-Holland meccsen, ott 3 gólt ütöttem. De ezt az élményt nem élhettem volna át, ha akkor nem Siklósi Evelin lett volna a válogatott edzője + a saját edzőm! 

FFR: - Mire vagy a floorballal kapcsolatban a legbüszkébb? 

G.T: - Arra, hogy egy iskolai csapattból egészen az első osztályig nőttük ki magunkat, anélkül, hogy bármely másik klubból erősítettünk volna, tehát csak „saját alapanyagokból”dolgozott a csapat! 

FFR: - Mi okozta a legnagyobb csalódást játékosként? 

G.T.: - A Magyar Floorball helyzete, és hogy milyen dolgok vannak itt! Ahelyett, hogy segítene mindenki a másikon, hogy jobb legyen és egy szép közös jövőn dolgozzunk! Inkább mindenki baszogatja a másikat, ott rúg bele ahol csak tud! Erre van egy szép mondás amit még régen nagyon sokat hallottam Evelintől, hogy „CSAK AZ HIBÁZIK AKI DOLGOZIK ÉS SZERETNE VALAMIT JÓL CSINÁLNI, ILLETVE TENNI VALAMI ELLEN, DE AKI CSAK OTTHON ÜL ÉS A HINTASZÉKÉBEN VÁRJA HOGY A SÜLT GALAMB BEREPÜLJÖN A SZÁJÁNA, attól ne várjunk semmit! NE AZT BASZOGASSUK AKI DOLGOZIK, HANEM AZT AKI NEM!

(elnézést a durva kifejezésekért, de ez így van és nem szerettem volna rajta szépíteni!)

FFR: - Van valami, amit szerettél volna még elérni a Diamonds csapatával?

G.T.: - Igen, de majd a jövőben el is érem ha úgy hozza a sors! 

FFR: - Miért lépett vissza meglátásod szerint a csapat egy sikeres év után? 

G.T.: - Sok dolog van, ez a taktika része! 

FFR: - Ez, vagy más egyéb tényezők ösztönöztek a váltásra? 

G.T.: - No Comment! Váltottam mert úgy éreztem! 

FFR: - Mely csapatok jöttek számításba, mint pályafutásod folytatásának lehetséges állomásai? 

G.T.: - Őszintén: abba szerettem volna hagyni és minden úgy is nézett ki, Május 18-án én leraktam a floorball ütőmet, összeszedtem az összes cuccomat és leadtam egy BARÁTOMNAK! Aztán megtörtént, hogy pár csapatból megkerestek és én mindenkinek nemet mondtam! Aztán egy beszélgetés után így döntöttem, ahogyan a dolgok mai állásában vannak! 

FFR: - Miért éppen az ARES-t választottad? Főleg annak tükrében meglepő a döntés, hogy korábban nem volt éppen felhőtlen viszonyod a csapattal.

G.T.: - Azért az Arest választottam, mert úgy éreztem, hogy ott vannak azok a játékosok akikkel én szívesen játszanék egy sorban! Gondolok itt Szabó Péter, Mujahid Tamás, Vadócz Bence és Nádor Krisztián személyére! Csak miattuk mentem oda és semmi másért! Az, hogy milyen a viszonyom Pavelka Zoltánnal az senkit nem érdekel, megvagyok Vele, és különben is nem kell vele rosszban se jóban lennem, mert nem ez volt a motiváló tényező! 

FFR: - Mi volt csapattársaid reakciója, amikor megtudták döntésed? 

G.T.: - No Comment! 

FFR: - Egykori társaid az OB2 esélyesei. Véleményed szerint sikerül visszajutniuk, és ha igen akkor élnek majd a lehetőséggel? 

G.T.:- Szerintem tuti az első hely, mert  jók és nem a tudásuk miatt kerültek oda, hanem a csapat érdekei ezt kívánták meg! Ha valaki esetleg erre egy picit rápillant akkor nem azt mondja hogy OBII-be valók a fiúk! 

2007/2008-as OBI.-es bajnokság!

  1. ARES HC/TopFloor
  2. SZPK
  3. Diamonds SK
  4. Debreceni FSE
  5. Neumann Wombats 
  6. Dunai Krokodilok
  7. IBK Cartoon Heroes
  8. MEISE
  9. Torpedo JSC
  10. Miskolci Betyárok  

FFR: - Hogy fogadtak az új társak? 

G.T.: - Nem volt ellenvetés, amúgy meg a régiek ismernek, az újakat meg én sem ismerem! 

FFR: - Mennyiben más új csapatodban játszani? Más a szereped? 

G.T.: - Sokkal másabb. A szerepem nem másabb, mert a Diamondsba is csak egy játékos voltam a sok közül és itt is ugyan az vagyok! 

FFR: - Milyen egyéni eredményre számítasz a következő szezonban és hosszabb távon? 

G.T.: - Passz. A mostani formámat remélem mindenképpen felülmúlom! 

FFR: - 2006-ban ott voltál Stockholmban a VB-n, most azonban nem vagy a keret tagja. Mi ennek az oka, és tervezel-e még a válogatottban szerepelni ha lehetőséged nyílik rá? 

G.T.: - Pénz, Idő, Munka, Család, Pihenés, Hobby, ebbe már nem fér bele, és különben is fűt-fát  behívnak, és már nem szeretném olyan szinten űzni! SZERETNÉM JELEZNI, HOGY EZZEL NEM SZERETNÉM MEGBÁNTANI SE  ÁGOSTON ZSOLTOT, AKI A BELÉT KITESZI HOGY MŰKÖDJÖN, SE AZ ÖSSZES OYLAN EMBERT, AKI A VÁLOGATOTTNÁL SZEREPET JÁTSZIK! 

FFR: - Szerinted mi lesz a Salming Férfi OB1-ben a csapatok végső sorrendje? 

G.T.: - Erre a kérdésre majd térjünk vissza 2009.06.01-jén! 

FFR: - Tervezel még visszatérni a Diamonds csapatához? 

G.T.: - Ha úgy hozza a sors akkor igen!De nem a közeljövőben tehát értek itt 1-2 évet! Utána bármi lehet! Jelen pillanatban a mostani csapattal kell hajtani, hogy méltók legyenek a tavaly megszerzett bajnoki címhez! 

FFR: - Sok sikert kívánunk további pályafutásodhoz! Köszönjük, hogy rendelkezésre álltál.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr61682161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

breqq · http://www.diamondssportklub.hu 2008.09.26. 16:55:48

Köszönjük a szép szavakat és elöbb visszajössz mint gondolnád :)

szg01 2008.09.28. 13:31:36

kétlem ;)
süti beállítások módosítása