Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Portré: Kovács "Kovi" Gergely

2009.10.19. 21:57 Ford_Prefect_

Ma egy barátságos debreceni úriemberrel ismerkedhetünk meg, aki talán szintén nem tartozik csapata legismertebb nevei közé. Szerintünk kicsit indokolatlan ez a kevéssé ismertség, hiszen a tavalyi szezonban csapata második legponterősebb játékosa volt.
A lehetőség tehát adott, hogy kicsit jobban megismerjük, hogy legközelebb ne csak annyit tudjunk róla: "Aha, már megint az a srác lőtte a gólt...". Íme tehát: Kovi.
 

 

 

Név:Kovács Gergely 
Életkor:20
Csapat:DFSE
Floorballozás kezdete:2001
Ütőfogás:Bal
Korábbi csapatok:-
Eddig eredmények:Magyar Kupa ezüst(2005) Magyar Bajnok (Ob2 2006, Ob1 2007)
Más sport, amit űzöl űztél:Foci
Kedvenc sportoló:Lionel Messi
Kedvenc csapat:Barcelona 
Kedvenc étel:Mindenevő vagyok:)
Kedvenc ital:Ásványvíz(sör):P
Kedvenc film:Minden héten háború
Kedvenc könyv:Alkonyat
Kedvenc zene/előadó:Eminem, Bárány Attila
Kedvenc szín:Piros
Kedvenc időtöltés:Floorball
Mottó, idézet: "Ez a sportág a szerelmünk, a szerelemért pedig áldozunk"

Hogy kerültél kapcsolatba a floorballal?
2001-ben kerültem kapcsolatba a floorball-al, mégpedig ugy, hogy Varga Tibor volt az osztályfőnököm! Az egyik nap odajött hozzám ,hogy nem akarom-e kipróbálni ezt a  furcsa sportot! Azóta is próbálom:)


Legszebb floorballos emléked?
Sok ilyen van sorolhatnám! De talán a legszebb a Bajnoki döntő hazai közönség előtt! Nagyon jó volt a hangulat, és miután belőttünk az aranygólt robbant a csarnok. Az egy csodálatos érzés volt.


Legnegatívabb floorballos emléked?

Olyan nincs!


Mit érzel az erősségeidnek, és miben érzed úgy, hogy még fejlődnöd kell?
Szerintem fizikálisan, és gyorsaságban kell még fejlődnöm. Az, hogy mik az erőségeim azt tudja az edzőm!


Ki az a 4+1 ember, akivel szívesen játszanál egy sorban, ha bárkit választhatnál Magyarországról?
a kapuban egyértelmű, hogy Bulátkó Kornél! A két védő Tóth Gábor, és Szabó Péter lenne. A center egyértelmű Pazsák Csabi! Elöl pedig Varga Gergő, és természetesen Én:)


Mik a céljaid a floorballban?
Szeretnék Újra bajnok lenni, és ha majd arra a szintre kerülök természetesen szeretnék válogatott lenni.


...és a floorballon kívül?
Szeretnék majd lediplomázni. Aztán meg ki tudja mit hoz majd az élet.


Gondolkodtál vagy álmodoztál már külföldi floorball karrierről?
Igazából eddig gondolkodni nem gondolkodtam. Álmodozni természetesen álmodoztam de még fejlődni kell, hogy külföldön floorballozzak.


Mostanában elég nagy a csend felétek, alig hallani valamit Debrecenből az eredményeken kívül, ugyanakkor szépen meneteltek a bajnokságban. Van valami oka ennek a csendnek, történt valami érdekesség, vagy csupán így alakult?
Szerintem nem rossz dolog, hogy csend van itt nálunk. Az elmúlt időben túl sokmindent lehetett hallani Debrecenről, és szerintem ez nem tett jót nekünk. Lehet ez az oka a nagy csendnek próbálunk a játékkal és az edzéssekel foglalkozni. Érdekesség talán az ,hogy szerencsére minden héten pénteken egy finn volt elitligás edző tart nekünk edzéseket!Ez nagyon jót tett a csapatnak más lett a hozzáállás, és persze az edzésmunka is.


Jó helyen álltok a bajnokságban, mit gondolsz, van esélyetek idén újra a csúcsra érni?
Igen ugy gondolom, hogy van esélyünk idén megint a  csúcsra érni. A csapat nagyon együtt van, nagyon jó a hozzáállás meg az edzésmunka, ugyhogy én remélem sikerül újra a csúcsra érni. Persze ebbe másnak is lesz beleszólása.:)


Egy tipp a női és a férfi OB-1 végeredményére?
A Női bajnokságot szerintem hatalmas csatában a Szolnoki lányok fogják megnyerni ismét:)! A második helyen a Phoenixes lányok fognak végezni. A harmadik hely pedig szerintem az egri lányoké lesz. A férfi bajnokság már jóval nehezebb. Most még szerintem nehéz megtippelni, hogy ki lesz az első három. Remélem mi leszünk az elsők, második helyre az Ares, harmadik pedig szerintem a Krokodilok.

 

Köszönjük az interjút. Ő volt tehát Kovács Gergely Debrecenből. Nemsokára újabb portréval jelentkezünk a magyar floorball világából.

1 komment

Címkék: portré floorball dfse

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr231461883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grefixz 2009.11.03. 18:16:52

szerintem mindenki ismeri Kovit nem értem miez a "már megint az a gyerek lőtte" szerintem hülyeség :D de mind1
grat Bali :D
süti beállítások módosítása