Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban: Zone Női Ob1 8. forduló

2009.11.21. 04:07 Ford_Prefect_

Végy egy a Debrecen ellen a padlóról felálló SZPK-t, egy elmaradó rangadót, keverd össze a kettőt, majd adj hozzá egy jól védekező Arest és egy sok helyzetet kihagyó Phoenixet, öntsd le simára kevert Whitesharks-al, majd fűszerezed csipetnyi egri örömjátékkal és sok góllal. A kész fordulót  ízlés szerinti magyar floorballos körítéssel tálald. Jó étvágyat!

SZPK-NOKIA - Debreceni FSE 10-5 (1-4, 7-1, 2-0)

Előzetesen sima hazai sikert tippeltünk, komolyabb izgalmak nélkül. Nos, tévedtünk, és nem utoljára a hétvégével kapcsolatban. Az említett magyar narancs majdnem a komáromiaknak lett savanyú. Az első harmadban a Debrecen felmosta a pályát Perjéékkel, akik még javában szunyókálhattak a pályán. A harmad végén 5-1 állt a kijelzőn, ami nem is lett volna nagyon meglepő, ha nem a vendég oldalon áll az az ötös. Lukács Csaba azonban erős kávét főzhetett későn ébredő csapatának, mert a második harmadban szerepet cseréltek a csapatok. Szinte edzős-verekedős-bosszúállós filmeket idézve állt fel a padlóról az SZPK a verés után. (Mind ismerjük a jelenetet, amikor a már vert hősnek eszébe jutnak mestere szavai, feláll és megnyeri a küzdelmet). A második harmad 7-1-es narancs sikert hozott, ezzel meg is fordult a mérkőzés. De a Debrecen sem adta fel. A harmadik harmad ugyan lassabb tempót, de kiegyenlített küzdelmet hozott, azonban gólt szerezni már csak a hazaiak tudtak. Külön kiemelendő Szabó Annamária 2+3 pontja hazai oldalon, vendég oldalon pedig az, hogy megoszlottak a pontok több játékos között. Izgalmas mérkőzésről maradt le az, aki kihagyta ezt a végülis nem mindennapivá előlépő meccset.

IBK Cartoon Heroes - Szolnok Cannibals FK ?-?

A mérkőzés nem került megrendezésre. Annyit sikerült kiderítenünk, hogy a vendég csapatnak közlekedési nehézsége akadt. Aki esetleg tud bővebbet, az a kommentekben legyen szíves felvilágosítani minket. Köszönjük.

Szent-Györgyi Ares BMHC - Phoenix Fireball 4-6 (1-1, 1-1, 2-4)

Megkövetjük az Ares női csapatát, a beígért 7 gólos különbségből ugyanis csak kettő lett. Mentségünkre szóljon: úgy tudtuk, Kristóf Rebeka kapus nem áll majd az Ares rendelkezésére. A mérkőzés leírásával kapcsolatban teljes zavarban vagyunk. Az Ares portál szerint a szoros emberfogást jól tartotta a hazai csapat (8 percet leszámítva) és alig lőttek a vendégek, míg a Phoenix honlapja az Ares kapura záporozó lövésekről beszél a meccs kezdetétől fogva. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a várakozásokkal ellentétben a  főszerep a mérkőzés nagy részében a védelmeké és a kapusoké volt. Két kiegyenlített 1-1-es harmad után az utolsó játékrészre maradt a döntés, ahol végülis a bajnok folyamatos rohamait jól álló Aresben beállt egy 8 perces áramszünet és ezalatt négy gól is átjutott a falon. Hiába volt a végén a hazai hajrá, szépíteni ugyan sikerült, de egyenlíteni nem tudtak Pintyéék. Phoenix mezőnyfölény, két fej-fej melletti harmad és egy Ares rövidzárlat, ami eldöntötte a meccset. Amikor már kezdtük elveszteni a hitet abban, hogy ez az Ares többre lehet képes, és tippeltünk egy komolyabb verést nekik, akkor megmutatták, hogy nem szabad lebecsülni őket, és szinte bárkivel képesek felvenni a versenyt a magyar mezőnyben, csak néha ezt jól titkolják. A Phoenix kicsit akadozva, de begyűjtött újabb két pontot. A mérleg ugyan nem hibátlan, de a címvédésre minden esélyük megvan.

Whitesharks HC - Eszterházy-MEISE 2-15 (0-3, 1-7, 1-5)

Egri teke parti laza gurítással, magabiztos tarolással. A Cápák érdeme, hogy Susztákot ki tudták valamennyire kapcsolni a játékból, de ez nagyon kevésnek bizonyult. Suszták Nóra nem tud gólt lőni, mert fogják? Nem baj, van más... Az egrieknél nem okozott túl nagy kétségbeesést, hogy legveszélyesebbnek tartott támadójukat kikapcsolták. Jött Karácsony Liza 4+0-val, Simon Alexandra 1+4-el, Dudás Eszter 2+2-vel, Bartók Boglárka 1+3-al, és összesen 11 játékos osztozott a vendégpontokon (természetesen azért Suszták is betalált - 1+1). Az egriek örömjátékkal megérdemelten vitték haza a két pontot, a Sharksnak pedig bele kell húznia, ha nem akar a mezőny mögött a hátrahagyott ember lenni, aki csak a messzeségben látszik a többiek mögött.

Köszönjük Mózes Rékának a hibajavítást az SZPK-Debrecen első harmadának eredményében.

1 komment

Címkék: floorball női noi dióhéjban

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr941541096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

floorballek 2009.11.22. 16:35:48

Igen, bocsánat .. rosszul lett írva a honlapon a részeredmény.
süti beállítások módosítása