Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Dióhéjban - Salming Férfi OB1 11. forduló: Déjá vu - A Krokodilok az élen

2010.01.02. 04:02 Anwar_

Lezárult az első kör, mindenki találkozott mindenkivel. Számos izgalmas, kiélezett mérkőzés után féltávnál ismét a Dunai Krokodilok várhatják a folytatást az élről. 

Diamonds SK - Debreceni FSE

A mérkőzés elmaradt.

Ares HC/Top Floor - Miskolci FE 17 – 11

Az eredményt tekintve nyugodtan kijelenthetjük, kézilabda gálát tartottak a Szent László Gimnáziumban.

A havazás több mérkőzést befolyásolt, itt sem volt  ez másként, többen nem tudtak időre a helyszínre érkezni. A vendégek kezdtek jobban, de vezetést Nádor szerzett a hazaiaknak.  Amara gólja után a borsodiak szépítettek Szabó révén, ismét fel kellett pörögni a kis létszámú  hazaiaknak. Ezt Görög tette meg (aki ezen a mérkőzésen is remekelt, Nádorral 7-7 pontot termeltek), majd Geri növelte az előnyt. 19.50-nél Gál találatával felzárkóznak a vendégek 2 találatra, így egy nyílt második rész következett.

A második harmad összesen 13 (!!!) találatot hozott, ez gombócból sem kevés. Felváltva potyogtak, nem adták fel a vendégek, végig szoros volt az eredmény, hol Ares, hol Miskolc vezetés, de  5-5, 8-8, 11-11 is szerepelt a kijelzőn.

A harmadik harmadban érdekes esetnek lehetett szemtanúja az, aki kilátogatott a mérkőzésre. Egy kidobásnál Vígh László megsérült, nem tudta folytatni a meccset, s mivel cserekapusa nincs az Aresnak, mezőnyjátékost kellett beöltöztetni…igen ám, de a kiszemelt (Farkas) épp a büntetőpadon ült. A döntés: majdnem 2 percig kapus nélkül (!!!), 5 mezőnyjátékossal játszik Pavelka Zoltán csapata.

A két perc nem volt elég a Miskolcnak, hogy betaláljon az üres kapuba, viszont Kelemen hatalmas bombát ragasztott a miskolci hálóba. 14-11-nél eldőlni látszott a nagy csata.

Görög és Szabó Peti is betalált még, így 28 találatos mérkőzéssel zárta az idényt a két csapat.

Vígh Laci sérüléséről csak kósza híreket hallottunk, egyes információk szerint keresztszalag szakadása van. Ez már csak azért is kellemetlen, mert az Aresnak nincs cserekapusa .. illetve az Ares B-ben a floorballos légkörbe ismét beleszokni készülő Szabó Gergő lenne, de ő (is) térdszalag szakadást szenvedett, így ha Laci sérülése súlyos, komoly gondjai lehetnek az Aresnak, különösen a Magyar Kupában, hisz a harmadik csapat kapusa, Hideg  Attila már védett MK mérkőzésen. Kíváncsian várjuk a „megoldást”, Lacinak pedig mielőbbi felépülést kívánunk.

Neumann-Kartal FSE - IBK Cartoon Heroes 5 – 6

Egy küzdelmes, végig rendkívül kiélezett és szoros mérkőzést vívott a két csapat Kartalon. Ponyokai szerzett vezetést a hazaiaknak, melyre a 9. percben Ulicza Tamás válasza érkezett, majd miután Klinghammer passzát értékesítette Kardos, már a vendégeknél volt az előny. A harmad végén a remek formában lévő Ágoston talált a kapuba, így 2-2- vel vonulhattak pihenőre a csapatok. A folytatásban Odor Józsi szólója ért gólt, mely szintén nem maradt válasz nélkül, Liebe egyenlítette ki az állást .Dudás Ádám is betalált, majd Kovács adott remek passzt Kardosnak (5-5), de harmad nem ért véget döntetlennel, erről Odor  gondoskodott (5-4). A harmad végén már ment a „kakaskodás”, több kiállítással tarkított végjátékot produkáltak a csapatok, Dávid András, Dávid Máté és Odor József is a büntetőpadra került.

A záró játékrész a CH-nak kedvezett. Kovács Gergő egyenlített, s ugyan mindkét oldalon akadtak lehetőségek, alig 5 perccel a lefújás előtt Garas egyéni akciója eldöntötte a 2 pont sorsát.

White Sharks HC - Torpedo Justitia SC - Fort Kft. 3 - 10   

Szokás szerint egy meccs, amiről semmi hír. A csapatok oldalán semmi, szövetségi oldalon semmi, megkeresésre semmi. Szomorúak vagyunk :( 

Phoenix Fireball SE - Dunai Krokodilok SE 5 – 7

A hét rangadóján az őszi elsőségről döntő találkozót rendeztek Törökbálinton.

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a csapatokat, a nagy havazás miatt beázott a csarnok, de a problémák ellenére elkezdődött a meccs. Erősen kezdtek a csapatok, nem volt puhatolózás, már az első perc elején vendég vezetést jegyezhettünk fel, Galsai húzott egy bombát melyet a 8. percben megdupláztak Guzsaly révén. Feltámadt hamvaiból a Phoenix, Csorba találatával szépített, és a harmad vége előtt Illyésnek sikerült egyenlíteni is.

A vendégek nem estek kétségbe, ismét kettőre növelték a különbséget, Dombauer és Ressely góljaival (utóbbi már a második játékrész 36. másodpercében. Úgy tűnik, a hazaiaknál az első perc minden harmadban nagyon kritikus).

A következő 2 perc 2 krokodil találatot hozott, Dombauer második, míg Dúró első találatának örülhetett. Az állás 2-6. A harmad vége előtt Kiss még szépített, kicsit közelebb hozva csapatát a Krokikhoz, de így is magabiztos vezetéssel várhatták a végjátékot.

A vezetés megmaradt, sőt, Ressely góljával ismét 4 volt a különbség.

Innentől kicsit kiengedtek a Krokodilok,  a vendégek még lőttek 2 gólt (Kiss és Illyés talált be), de a végig magabiztos vendég alakulat megérdemelt sikert aratott, jutalmuk pedig nem más, minthogy a tabella élén várhatják a tavaszt.

Szolnok Cannibals FK - SZPK-NOKIA 7 - 13   

Füzi Gábor mérkőzéséhez érkeztünk. Hosszú pályafutásának végén még maradt rendezetlen ügye Füfkének, hisz összesen egy találat kellett, hogy bekerüljön a „századosok” klubjába” .

Az első játékrészt bágyadtan kezdték a csapatok, az irányítást a vendégek ragadták magukhoz, Haris, majd Sztojanov góljával vezetést is szerezek, 0-2 a harmad vége.

A következő harmadot a vendégek a biztos vezetés tudatában kezdték, így a feltüzelt Kannibálok előbb egyenlítettek, majd megfordították a meccset.

Több sem kellett a vendégeknek, magukhoz tértek és elkezdték termelni a gólokat.

Az utolsó harmad (mint az várható volt) arról szólt, hogy Füzinek adjanak asszisztot.

Természetesen számos kihagyott helyzet után Füzi Gábor utolsó mérkőzésén beírta magát a „nagykönyvbe”, elérte a 100. találatát. Innen is GRATULÁLUNK!!! Szép búcsú.

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása