Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Zone Női OB1 11. forduló

2010.02.12. 23:14 Ford_Prefect_

Tudjuk, hogy vannak elmaradásaink a beszámolókat illetően, de úgy döntöttünk, ezek elmaradásáért elnézést kérünk, és tovább lépünk a pótlásuk nélkül, és igyekszünk visszaállni a megszokott ütemtervre. Térjünk hát rá a hétvégi programra!
 

 

Eszterházy-MEISE - Szolnok Cannibals FK

Február 13. 10:30, Eger, Pásztorvölgyi Gimnázium

Skalpgyűjtő akcióban az egriek, és a legnemesebb vadat már elejtették a Phoenix legyőzésével. Most azonban a Kannibálokkal akadtak össze, akiknek mindenféle skalpolásban és vadászatban nagyobb rutinjuk van, így nagy harcnak ígérkezik a két "törzs" találkozása, már csak azért is, mert mindketten pályáznak a bajnoki címre, és nem engedhetnek maguknak pontvesztést. A fiatal egri csapatnak valamilyen szinten mumusa a Tisza parti gárda, és régóta nem volt példa arra, hogy Susztákék nyertek volna a  Szolnok ellen. Akár változik most ez az állapot, akár nem, mindenképpen a forduló meccsét rendezik szombat délelőtt Egerben. A végére kiderül, hogy a vendégek fognak-e hazamenni egri bikavért kortyolgatva, vagy a hazaiak eszik meg a kannibálokat tízóraira-ebédre. Bár merész a találgatásunk, de mi úgy ítéljük, hogy a MEISE lendülete elég lesz a Szolnok ellen, habár éppen csak: 7-6 a hazaiaknak.

Debreceni FSE - Phoenix Fireball SE

Február 13. 13:40, Debrecen, Mechwart csarnok

Mennyi az esélye annak, hogy feldobunk egy érmét, és sosem esik le? Mennyi annak, hogy piros hó essen? Mennyi annak, hogy a Debrecen megverje a Phoenixet? A válasz rövid és kicsit talán lehangoló lehet: szinte semmi. De gondoljuk csak át újra! Aki látta az És megint dühbe jövünk című filmet, tudja, hogy a feldobott pénz, nem mindig esik le (Főleg, ha valaki a helyszínen tud sirályul). És akármennyire hihetetlen, piros hó is többször esett már. Hát olyan hihetetlen lenne a hétvégén egy hazai győzelem? Mi nem látunk rá túl nagy esélyt, de bármi megtörténhet bármikor. Az biztos, hogy a Phoenixnek most már minden elvesztett pont a bajnoki címébe kerülhet, így mindenki ellen a maximumot kell nyújtaniuk. Ladányiéknak viszont nagyon jól jönne, ha borsot tudnának törni a címvédő orra alá, mert akkor megnőne az esélyük egy jobb helyezésre. Meglátjuk, hogy lesz-e részünk meglepetésben, vagy teljesül a papírforma. Mi mindenesetre megmaradunk a valószínűségek hideg tudományánál: tippünk 10-3 a Phoenixnek, de a mérkőzés nagy kérdése lehet, hogy tud-e valaki Debrecenben sirályul?

IBK Cartoon Heroes - White Sharks HC

Február 13. 16:00, Budapest, TF D terem

A Mesehősök szigetén baljós dallam csendült fel, és mind tudjuk, ez a kis zene mit jelent. Cápák lepik majd el a TF vizeit (reméljük nem fog annyit olvadni a hó) parkettáját, és a hazaiak fel kell vegyék velük a harcot. Rebesgetik, hogy a CH talán meg találta azt, aki  megpróbálhatja pótolni Gegesy-t a kapuban, így a hazaiaknál talán nem kell majd akkora hullámvölgyekre számítani a kapushiány miatt. A Sharks továbbra is nagyon szeszélyes,: ha éppen jó formában vannak, megszoríthatják Acsaiékat, ha viszont nem...nos, had ne részletezzük. Hogy a ragadozók felfalnak sorban minden aranyos , de tehetetlen kis mesefigurát, vagy mindannyiunk hősei elsöprik a gonosz fenevadakat, és egyesített hatalmukból megszületik a bolygó kapitánya győzelem, az kiderül holnap a TF-en. Mi most mindenesetre a mélység fenevadai ellen foglalunk állást, de lehet mi is cápaeledelként végezzük emiatt. Tippünk: 8-2 a CH javára.

Szent-Györgyi ARES BMHC - Neumann Snipers

Február 14. 16:00, Baja, Pósta Sándor Sportcsarnok

Valószínűleg road-movie-t lehetne forgatni a Neumann és az Ares bajai meccséből, hisz minden adott: mindkét csapat nagy része utazik ugyanoda, sokan ugyanonnan, a route 66 6-os út, egy időpont, amikorra meg kell érkezni, és egy csata, amit a helyszínen meg kell vívni. A Mesterlövészeknek nehéz dolguk lesz, ha akár csak 1 pontot is el akarnak hozni Bajáról, de sok múlik azon, hogy az Ares szombathelyi különítményéből hányan állnak majd rendelkezésre (most feltételezhetően a bajai méhecskékkel nem lesz ilyen téren semmi probléma, és talán a budapesti játékosok közül sem hiányoznak majd sokan). Harcos mérkőzés lesz, és lehet, hogy ez a harcosság a látványosság kárára is megy, de a küzdelmes mérkőzések rajongói biztos megtalálják számításukat.
Tippünk a mérkőzésre: 6-3-as "hazai" siker.
 

Szólj hozzá!

Címkék: floorball női noi lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr531753633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása