Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Lyukacsos kristálygömb - Zone Női OB1 18.forduló

2010.04.03. 01:15 Ford_Prefect_

Az elmúlt két hétben az univerzum erői összefogtak ellenünk, és megakadályozták a női bajnokság cikkeinek megjelenését, de most végre kedvező a csillagállás, így újra jelentkezünk a 18. forduló beharangozójával, amely az alapszakasz utolsó köre.


 

Szent-Györgyi ARES BMHC - Szolnok Cannibals FK

Április 03. 9:00 , Budapest , Szent László Gimnázium

Mi történhetne ezen a meccsen? Mindkét csapatnak szinte biztos a helye a tabellán, se előre-se hátra nem nagyon léphetnek. Az Aresnek az előkelőbb helyezéshez az kéne, hogy a Neumann kikapjon a Sharkstól, és ők megverjék a Kannibálokat, míg a szolnokiaknak egy komáromi siker szükséges a Phoenix ellen ahhoz, hogy előrébb léphessenek (A dobogóról már szinte kirobbanthatatlanok Strauss lányai, így lefelé nem fognak elmozdulni). Szinte tét nélkül játszhatnak egymással a csapatok, de az Ares-Szolnok meccsek története nem tegnap kezdődött, így mindkét oldalt gyűjthetnek elég motivációt a régebbi "sérelmekből", vereségekből. Nem lesz annyira pörgős, mint az őszi 10-10-es mérkőzés, de azért valószínűleg elaludni sem fognak a kilátogatók. (Ha esetleg mégis, az csak a korai időpont miatt lehet). De válaszolva a kérdésre, amivel kezdtük: bármi. Idén a női bajnokságban minden meglepetés benne van, és talán mernénk is tippelni, egy hazai sikert, ha nem lenne sok hiányzója az Aresnek, így azonban maradunk a 9-6-os vendég siker jóslatánál.

White Sharks HC - Neumann Snipers FSE

Április 03. 13:30 , Budapest , Szent László Gimnázium

A Neumann viszonylag jó formában van, de meg fog látszani ezen a meccsen, hogy már nincs sanszuk befutni a felsőházat érő helyekre. A Sharks 1 ponttal árválkodik, ami elég gyenge teljesítmény a maximum megszerezhető 32-ből. Kozmetikázni még lehet rajta, de ők sem tudnak előrébb lépni. A tét nélküliség vagy teljesen elrontja majd ezt a meccset és egy sakkpartiban több futást és testkontaktust láthatunk majd, vagy pont hogy felszabadítja a csapatokat, és játszanak egy jót, a középutat nem tudjuk elképzelni. És azt sem, hogy a Neumann odaadja ezeket a pontokat a Cápáknak, hiába az esélytelenség a feljebb lépésre. Tippünk: 8-3-al Kartalra költözik a 2 pont.

Eszterházy-MEISE - Debreceni FSE

Április 03. 15:00 , Eger , Pásztorvölgyi Gimnázium

A nekünk eddig legtöbb kellemes meglepetést okozó debreceni csapat látogat a MEISE-hez, akik szerintünk a bajnoki trófea fő esélyesei az idén mutatottak alapján. Ez az utazás nem lesz egy sétagalopp: Susztákék valószínűleg első helyen szeretnék zárni az alapszakaszt, és ehhez pontosan erre a 2 pontra van szükségük, semmi másra. Azért a "nagy-mellénnyel" pályára érkező hazaiakat Ladányiék meg fogják lepni az első percekben, de a végére simán behúzzák az egri lányok. Tippünk: 10-4.

SZPK-NOKIA - Phoenix Fireball SE

Április 04. 17:00 , Komárom , Városi Sportcsarnok

A hétvége rangadója, talán egyetlen igazi téttel bíró meccse a Tűzmadarak komáromi vendégjátéka. Vajon földet érintő lángoló szárnyukkal felperzselik a Narancsvidéket, vagy elfogyott a Phoenix ereje, és várni kell a feltámadásra? Az SZPK-nak KELL ez a 2 pont. A CH-val futnak versenyt a 4. helyért, és ezzel a felsőházért, de a Mesehősök előnyben vannak az egymás elleni eredmény tekintetében (2-1,6-6), így nekik elég hozniuk a hátralevő két meccsükön (Ares, Eger) 2 pontot, ha itt a narancsosok vesztenek. Szarvasék már szinte biztosan nem érhetik be az Egert az alapszakaszban, de a 2. helyet azért még be kéne biztosítani egy győzelemmel. Pörgős, hajtós, küzdelmes mérkőzés lesz, és talán látványos is, ha a nagy akarás nem megy a szép megoldások kárára. Megtekintése mindenképpen ajánlott a húsvéti családi program után/előtt/helyett.
A Gömb is alig mer tippelni, de kis ütögetés után csak kiköp egy bizonytalan jóslatot: talán 6-5 a hazaiaknak...? Kérdőjellel, teljes bizonytalanságban, mert itt bármilyen eredmény születhet.
 

4 komment

Címkék: floorball női noi lyukacsos kristálygömb

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr311891105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sharky#54 2010.04.03. 10:51:16

Én úgy tudom, hogy a Szolnok utánpótlás csapatát jó eséllyel kizárják, és akkor nem juthatnak be a rájátszásba..

pavel61 2010.04.03. 23:44:55

Kizárják, mert Kovácsnak ez az érdeke, így a CH bejut.
Mocskos csaló, mintb a mai férfi meccsen is!
Szép kis maffia! Vörös elnökkel az élen. Aki útjukba kerül azt kicsinálják. Kizárják, elcsalják a meccset.

Cziczo 2010.04.04. 01:36:48

@Sharky#54:
Sharky, jól tudod, a szolnoki U-19-es lányokat kizárhatják. /A jelen állás szerint, még ebben sem vagyok annyira biztos, hogy jogszerűen/. A mondatod második felét /".és akkor nem juthatnak be a rájátszásba.."/ már rosszul tudod. Olvasd el a M.F. SZ. Versenyszabályzatának azon részét, amely szabályozza a rájátszásban való részvétet.
Megtalálod a Nevezés címszó 4§ 9/c pont. /7.ik oldal/
Ha megengeded, beidézem a legfontosabbat "..a női OB rájátszásba csak olyan csapat kerülhet, amely a lány utánpótlás –bajnokságba legalább egy csapatot indít." Pont.
Mivel e kötelezettségének a Szolnok eleget tett, ezért, a rájátszásból való kizárásuk jog és szabályellenes. Remélem, hogy az álmok és a vágyak nem lesznek erősebbek az elfogadott, működést jogszerűen biztosító szabályzatnál.

Üdv:

Cziczo 2010.04.04. 02:16:16

@pavel61:
Pavel..Pavel. Meggyőződésem, hogy nem a Geri érdeke a kizárás, ugyan úgy nem a Geri mentsége az sem , hogy "nem vagyunk jogászok" és ezért lehet a versenyszabályzat hiányos!?
Én inkább azt látom, hogy a versenyszabályzat hiányossága miatti joghézagokat, vagy fogalmazhatnék úgy, a szabályozatlanságot saját csapatuk érdekei szerint használják egyesek. Te is részese vagy pl. a 0:5 vagy az 5:0 és a nagyobb gólkülönbség megítélésének. Állítólag Te is rábólintottál, hogy a kedvezőbb gólkülönbséget számolhassa a vétlen csapat. Na látod, ez sincs így leírva a versenyszabályzatban. Úgy – hogy inkább hagyjuk a csalózást.
E sportág többet és jobbat érdemelne.
Üdv:
süti beállítások módosítása