Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Visszaszámlálás /4 nap/ - Dunai Krokodilok

2007.09.11. 10:22 Floorballer

A Top Floor egyeduralmát mindenki számára emlékezetes módon törte meg 3 évvel ezelőtt az akkor lenyűgöző játékot produkáló Krokodilok csapata. Ezt követte egy címvédés, és sokan elkönyvelték, hogy a fővárosi alakulat hosszú időre kibérelte magának az első helyet, ahonnan legfeljebb a nagy rivális ARES taszíthatja le őket. A tavalyi év során azonban kezdetben botlásként elkönyvelt eredmények következtek, majd decemberben az SZPK elemi csapást mért a kékekre. Tavasszal sem sikerült javítani, így meglepetésre az 5. helyen zárt a címvédő. Vajon van-e idén még visszaút a csúcsra a kivételes játékoskerettel? Az előttünk álló szezon talán legnagyobb kérdése ez. Szabó József válaszol:

FFR: - A tavalyi szezon talán legnagyobb negatív meglepetése a Krokodilok 5. helye volt. Nagy kérdés, hogy van-e visszaút a csúcsra a még mindig igen erős kerettel rendelkező csapatotoknak. Hogy látod az idei esélyeiteket, mik a célkitűzéseitek?

Sz.J.: Éremért harcolunk a 2007-2008-as szezonban. Ki fogjuk köszörülni a hírnevünkön esett csorbát.

FFR: - A legtöbb vélemény szerint a bajnoki címért az ARES, SZPK, Debrecen trió fut majd versenyt. A legnagyobb kérdés, hogy ti is csatlakozni tudtok-e hozzájuk. Szerinted ki lehet a befutó?

Sz.J.: Mivel az elmúlt évekkel ellentétben idén nincsen rájátszás, már a szezon elején mutatott forma is döntő lehet, ezért nem tippelnék a végső győztesre. Az biztos, hogy a bajnoki címig rajtunk keresztül (is) vezet az út.

FFR: - Történt-e jelentős változás a keretben, vannak-e érkezők, távozók?

Sz.J.: A keretünk gyakorlatilag változatlan maradt.

FFR: - Utánpótlás csapataitok igen sikeresen szerepelnek. Van olyan ifjú tehetség, aki esetleg már idén szerepet kap a nagyok közt?

Sz.J.: Nincs, mert az idősebb utánpótlás csapatunk is csak az U15-ben indul, túl fiatalok még az OBI-hez. De szerencsére többen is döngetik már a nagycsapat kapuit.

FFR: - Összességében milyennek értékeled a csapat keretét és az azon belüli összhangot?

Sz.J.: Képességeink alapján a legjobb csapatok közé tartozunk, ezt be is fogjuk bizonyítani. Erős közösséget alkotunk.

FFR: - Hogy sikerült a szezonra való felkészülés? Miben léptetek előre leginkább?

Sz.J.: Az elmúlt két szezon felkészüléséhez képest sokkal lazábbra sikerült az idei. Nagy megterhelést jelentett a két EK selejtező fizikai, pszichikai és anyagi szempontból egyaránt. Azt hiszem, szükségünk volt egy kis frissülésre, hogy a fejekben rendet rakjunk.

FFR: - Mi a véleményed az ellenfelekről? Kik lehetnek a közvetlen riválisaitok?

Sz.J.: Élet-halál harcot fogunk vívni az OBI összes csapatával, ebben biztos vagyok. Nem lesz egyetlen könnyű meccs sem.

FFR: - Melyik csapattól várod az idén, hogy meglepetést okoznak az előzetes elvárásokhoz képest? Kiktől vársz nagy előrelépést, és kiktől hanyatlást?

Sz.J.: Nem hiszem, hogy alapvetően felborulna az OBI mezőnye. A helyezéseket tekintve remélem, a Krokodilok lépik előre a legnagyobbat!

FFR: - Van-e olyan játékos a magyar OB1-ben, aki meglátásod szerint ebben a szezonban válhat igazán kiemelkedővé, „robbanhat be” a köztudatba?

Sz.J.: Mivel nem változott a mezőny, így a játékosállomány is csak kis mértékben módosult. Nem hiszem, hogy lesz olyan új arc, aki idén nagyot fog tudni alkotni.

FFR: - Mi lenne a tipped az OB1 végeredményére?

Sz.J.: A szezon végén budapesti csapat fogja a magasba emelni a trófeát.

Szólj hozzá!

Címkék: floorball visszaszámlálás ob1 krokodil

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr32162440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása