Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

X3M Floorball TOTO - Elindult: regisztrálj és nyerj!!!

2008.09.08. 17:05 Floorballer

A Mai naptól él a regisztráció: figyelj, kalkulálj, tippelj és nyerj értékes nyereményeket (pénzt!) az X3M Floorball TOTO-n, a blog tippjátékán. (Ezzel letudtuk az első pontig megjelenítő linkjeink felé kötelezettségeinket, jöhet a cikk.)

Midőn a Lyukacsos Kristálygömb természetfeletti képességeit megcsillogtatván először emelkedett szólásra az Úr 2008. évének őszén, azonmód felvetődött az igény egy tippjátékra. Gondolkozás, megkeresések, a nyeremények letisztázása, majd az egész elfelejtése, technikai zűrök és sok-sok leküzdendő akadály, gondolataink rendezése, az ötletek lajstromba vétele vezetett el egészen odáig, hogy Angleton kolléga több napi (!) áldozatos munkájának eredményeként – melynek eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen, hálánk pedig nem lehet elég nagy -, az inweb biztosította nélkülözhetetlen tárhely, fejléc és logo beszerzését követően – ez úton is köszönet érte Bocinak -, a saját kreativitásunk és szellemi kapacitásunk alapos megmozgatásával, valamint 8 lelkes tesztelő közbenjárásával elérkezett a várva várt pillanat: a mai naptól a jobb hasábban található logora kattintva mindenki regisztrálhat a játékra. És nem csak hogy regisztrálhat, de a hosszas várakozás után egyenesen el is várjuk, hogy regisztráljon!:) 

Itt az alkalom mindenkinek, hogy most tényekkel támassza alá: ő tényleg megmondta!; tényleg tudta!; a beharangozóban tényleg marhaságot írtak! (nem hinnénk, hogy ezt valaki alá tudja támasztani, de nosza:) ). És ezt nemhogy bebizonyíthatja, megalapozván a majdani TV-s közvetítések alkalmával a szakkommentátori állását sportágunk tiszteletbeli Urbán Flórijává avanzsálva, de egyenesen pénzt kaphat érte! Ezen a ponton pedig álljunk meg egy pillanatra testvérek, és csendben remegjünk el egy halk imát és köszönetet Veisz László irányába, aki fordulónként 5000, év végére az összetett győztesének pedig 25000 jó magyar buznyákot bocsát a szerencsések rendelkezésére vásárlási utalvány formájában! Köszönet és Ámen! 

Ha pedig valakinek a puszta dicsőség és a felajánlott jutalom még mindig nem elég, azoknak ott a csapatverseny, ahol jól meg lehet mutatni a rivális gárdáknak, hogy nemcsak a pályán értünk jobban ehhez a játékhoz, de a képernyők előtt ülve is!

Összefoglalva tehát: nincsen semmi, de semmi a világon, ami visszatarthat valakit attól, hogy regisztráljon, és heti néhány kattintással részt vegyen a küzdelmekben! 

És akkor némi praktikus információ: 

Minden részletesen le van írva a játékszabályokban, de mivel soha nem szabad alábecsülni az emberi lustaság hatalmát, így a legeslegnélkülözhetetlenebb dolgokat itt is kiemeljük:

  1. Olvassátok el a játékszabályokat!
  2. A regisztrációnál mindenki adja meg a saját nevét, mivel a nyeremények csak így lesznek átvehetőek: a személyazonosságot igazolni kell.
  3. Olvassátok el a játékszabályokat!
  4. A regisztrációnál mindenki válassza ki saját csapatát a csapatlistából. A hunfloorball adataira támaszkodva minden felnőtt csapat (OB1, OB2, OB3, Női) szerepel az adatbázisban a hivatalos – nevezésben leadott – megnevezéssel. Az U csapatok tagjai a felnőtt gárdák megnevezését válasszák. Ez is főleg az azonosítás és ezen túlmenően a csapatverseny szempontjából lényeges! Ha nem vagytok igazolt játékosok, edzők, azaz sportágon kívüliek vagytok, akkor a nincs csapatom opció választható!
  5. Olvassátok el a játékszabályokat!
  6. A tippelésnél soronként töltsétek ki a tippeket egyesével, és a sor után klikkeljetek a Tippelés ikonra, csak ez után álljatok neki egy másik sornak, mert a klikk után nullázódik a többi. Baj nem történik, max kétszer fáradtok:) Az elküldött tippek már nem módosíthatóak!!! Tippelni a kiírt meccs mellett lévő időpontig lehet minden esetben!
  7. Olvassátok el a játékszabályokat!
  8. A heti nyeremény sorsa addig nem lesz hivatalos, amíg a hírek közt meg nem jelenik! 

Minden más olvasható a… tudjátok hol:) A menük magukért beszélnek, de ha bármilyen más észrevételetek van, akkor azt a kapcsolat részben megtalálható címekre várjuk. Ha csak navigálási, vagy értelmezési gondok vannak, akkor itt a kommentekben is meg lehet vitatni, mert egymásnak is tudtok segíteni! Az első forduló a szeptember 20-21-i hétvége meccseiből kerül ki – még nem teljes a lista, mert a hunfloorballon sem az -, de néhány mérkőzés már most felkerült! 

Reméljük mindenki örömét leli majd a játékban, jó szórakozást kívánunk!!

15 komment

Címkék: x3m toto

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr72654162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acsbar 2008.09.08. 20:24:30

Ez nagyon szuper lesz, már alig várom az első fordulót ;)

floorballek 2008.09.08. 21:21:32

jeee...én is várom :)

Füfke 2008.09.08. 22:25:58

én nem tudom gördíteni lefelé az oldalt....lehetséges?

angleton · http://floorball.blog.hu 2008.09.09. 00:02:30

Füfke!
Válasz röviden: Nem.
Hosszabban:
Leelenőriztem a kódot és szabályos.
Az oldalt teszteltem Mozilla, Opera és Internet Explorer alatt és nem volt probléma.
A görgetés pedig oldalon belül van megoldva, nem a popup része.
Írj több részletet a kapcsolat menüpontban látható e-mail címre, mert ezzel így nem tudok mit kezdeni...

CH10 2008.09.09. 00:15:08

Apple Safari-val is tesztelve... az oldal megfelelően múkod.
Füfü, a hiba az ön készülékében van.

Füfke 2008.09.09. 00:18:26

Írtam a kapcsolatra...valami hibát írt ki...tehát nem küldte el...Csináljátok meg baszkikám, mert magiratom a Borsban! :D

Lényeg: Nem látok jobb oldalon görgőt csak a hült helyét...van egy merev oldalam, ahol a Zone feliratig látom az oldalt és mondjuk ha átkattintok az összesítő névsorra, akkor a Tozsó nevéig látom, de az ő nevét már kettévágja az oldal alja!

Hajrá!

Floorballer 2008.09.09. 00:23:58

Csapatválasztásnál az ARES HC értelemszerűen a női, és van ARES HC/Top Floor, ami a férfi ugye:) Igaz Gergő?:);)

A Szombathely felkerült a csapatlistára, elnézést a kimaradásért, lehet váltani rá csapatot, láttuk többen is vagytok!

acsbar 2008.09.09. 00:32:45

Sziasztok!

Az lehetséges, hogy az SZPK-NOKIA "B" csapatát az SZPK-NOKIA -hoz számoljátok?

Hátha beférek év végén a csapatversenyben a saját egyesületem első hat tippelője közé:)

És az OB I, a női OB valamint az OB III bajnoki címe mellé behúzzuk a tippversenyt is :D

Floorballer 2008.09.09. 00:38:50

Hát ilyen egyéni kéréseknek a program felépítése miatt nem tudunk eleget tenni, így a B csapatosokat kell motiválnod, hogy lenyomjátok az A-t;):D

sztárpi 2008.09.09. 15:40:21

Egyetértek Füfke úrral!

Nekem sem gördül! Így ez a probléma már nem egyedi! A válság továbbgyűrűzik... lesztek kedvesek megfékezni!

Floorballer 2008.09.09. 16:27:27

Hmm... érdekes.

Az esetleges megértéshez és javításhoz szükséges lenne némi információ:

operációs rendszer, böngésző (verziószámmal), beállítások (felbontás például), és a hab a tortán egy-két print screen-es bizonyíték lenne. Ezek hiányában nem tudunk még csak tapogatózni sem...

A technikai észrevételeket pedig továbbra is a kapcsolat link alatti mail címekre várjuk!

szg01 2008.09.09. 18:51:39

Foggalmam sincs,miről beszélsz :))))))

Füfke 2008.09.09. 20:34:19

Windows XP Professional, Internet Explorer 6.0, 1024-768

Sharky 2008.09.10. 07:47:59

Javascript futtatási probléma lehet...nincs letiltva a js futása a böngészőben?

sztárpi 2008.09.10. 13:21:07

hm... igazad lehet... meg lehet oldani úgy, hogy a letiltást nem oldják fel?
süti beállítások módosítása