Floorball, Foci, Rock 'n' Roll...

A magyar floorball élet annak szereplői szemszögéből: beharangozók, kritikák, ötletek, javaslatok, értékelések.... nem mindig komoly formában, nem csak floorbalosoknak. Hogy népszerűbb és ismertebb legyen a lyukacsos labda!

Bemutató, Elérhetőség

Ha nem cseng ismerősen a sportág neve, akkor ide kattitva olvashatsz egy videókkal megtámogatott szemléletes bemutatót, ami után garantáltan megfertőződsz vele!

Cikkekkel kapcsolatos észrevételekkel a megfelelő szerzők az alábbi címen érhetőek el:

fordprefect[kukac]indamail.hu

anwar00[kukac]indamail.hu

bernard[kukac]indamail.hu

recipeferrum[kukac]indamail.hu

Az oldallal kapcsolatos átfogó ügyek esetében az alábbi címre küldjetek üzenetet:

floorballer[kukac]freemail.hu

MFSZ oldal

A Magyar Floorball Szakszövetség hivatalos oldala ezen a linken elérhető. Az oldalon a hivatalos hírek mellett a bajnoki statisztikák és tabellák is megtalálhatóak.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Címkék

1.forduló (1) alomcsapat (11) andrew.w.k (1) angyalka (1) ares (14) átigazolás (1) ausztria (1) az elnök emberei (1) backyard babies (1) bajnoki (1) bajnoksag (1) barca (1) bemutatás (1) bl (1) budapest (1) ch (1) csapatalapítók (5) csapatváltók (2) cseh (1) cseh open (1) dave (1) dfse (10) diamonds (3) dio (1) dióhéjban (61) dopping (1) dr. bubó (2) dropkick murphys (2) edzői szemmel (1) egyetemi vb 2008 (1) ek (3) építők (1) ez volt 2007/2008 (8) feljutók (1) férfi válogatott (4) finn (1) floorball (305) floorball0 (1) floorball bevezető (1) florball (1) foci (29) ftc (2) gigaberuházás (1) golfprojekt (1) harcosok (1) három dolog (1) helyszni beszámoló (1) hét meccse (36) hunfloorball (1) h blockx (1) ibk ch (5) ingatlanmutyi (1) ismertető (1) játékvezető (1) jégkorong (2) kaszinóváros (1) kecskemét (2) kelemen (1) klagenfurt (2) kommentriport (1) krokodil (7) kupa (1) lebukás (1) legendák (6) lengyelország (2) lengyel bajnokság (1) loki (2) lordi (1) lyukacsos kristálygömb (71) madrid (1) magyar kupa (22) manowar (1) meise (5) mfsz (1) minden hétre egy szabály (6) miskolc (2) mourinho (1) múlt jelen jövő (2) nádor (2) nb1 (1) neumann (2) nfse (1) noi (87) női (66) női válogatott (10) november kupa (7) ob1 (151) ob1b (10) ob1torpedo (1) ob2 (88) ob3 (6) oldalszemle (4) olimpia (8) osztályozó (6) ősz izéi (6) ősz tavasz (3) paks (1) páty (1) phoenix (3) pierluigi collina kupa (5) portré (4) radio v2 (3) rebel svenson (1) régi idők (2) rendszer (1) rft (1) rock (23) ronaldo (1) rorschach (1) rudas (1) sári (3) selejtező (1) sérülés (1) siroki brijeg (2) soha nem felejtjük (1) spanyol (2) sportfoto (9) svéd (3) svédország (2) szavazás (1) szlovákia (2) szolgálati közlemény (4) szolnok (7) szöv.kap. (8) szpk (11) talmácsi (1) thunder (1) triton (3) u19 vb selejtező (5) újratöltve (1) vb 2008 (6) veszprém (2) veszprém open (1) világbajnokság (9) visszaszámlálás (32) vitafórum (2) w.a.s.p (1) ws (3) x3m toto (4) Címkefelhő

Linkblog

Női világbajnoki ELŐDÖNTŐ holnap!!!!

2009.12.09. 18:40 Floorballer

Hát mi van, mi van? B-csoportos világbajnoki elődöntő, az van. 2006-ban Stockholmban a fiúk, 2007-ben Dániában a lányok jártak hasonló magaslatokban, de míg az előbbinél szinte az imádság repített minket – egyébként teljesen megérdemelten – tovább, utóbbinál kicsit talán kellemesen meg is lepődtünk, most, most… most nem tudjuk, hogy pontosan mit érzünk az örömön túl.:)

Új szövetségi kapitány, új keret, olyan zavartalan felkészülés mint egy zimbabwe-i elnökválasztás, alig valamivel több mint 20 éves átlagéletkor, nem is teljes a nevezhető létszám, de mégis… Mégis remek Cseh Open klub eredmények, jónak mondható EC szereplés, így valahol titkon vártuk, reméltük, óhajtottuk. De nem csak biccentünk, hogy igen, hoztuk a kötelezőt, hanem határtalanul örülünk, mert kötelező kicsit sem volt az út eddig. Kanada és Japán földdel egyenlővé tétele után hirtelen ki is hagytunk pár lécet, és egyből elég magasra, Észtországra állítottuk. És nekifutottunk, lendületet vettünk, elhúztunk, majd kicsit izgultunk de átvitük! Átvittük, így a német derbi előtt már tudhattuk: ott leszünk, ott leszünk  ismét a 4 között! (Eredmények itt, helyszíni beszámolók meg emitt)

Ma délután ugyan tétnélküli  meccsen germán hon megtermett leányai legyőztek minket nagy küzdelemben , de ez cseppett sem kell, hogy elszomorítson akárkit is, hiszen a döntőben kell megverni őket, ugyanis holnap elődöntő, és a másik csoportban a jó ég tudja, hogy ki milyen erőt képvisel. Szingapúr úgy rohant át – a szó legszorosabb értelmében – a csoporton, ahogy az eddigi évek során jellemzően nem. A második helyre pedig Ausztrália esett be, ami szintén a meglepetés katgoriába sorolható, leginkább a kiesők névsorának ismeretében: Szlovákia, Hollandia, Olaszország. Főleg ez a névsor ugyan óvatosságra inthet mindenkit, aki már a pénteki döntőre vesz ki szabadnapot, de megijedni nincs ok! 28 lőtt gólunk a legtöbb, míg Szingapúr kaszírozott 18 találatánál csak a csoportutolsók szedtek be többet. Miénk a legjobb kapus, és a kanadai tábla első helye! Nincs más hátra, mint előre, a női floorball eddigi legnagyobb sikeréért.

Holnap magyar idő szerint 14:00-kor (kevésbé szerencsés időzónák esetén hajnali 6-kor:) ) lép pályára a csapat, és a mérkőzés kiváló minőségben megtekinthető – és kötelezően meg is tekintendő - az alábbi linken:

Magyarország – Szingapúr

Kedves sporttársainknak sok sikert kívánunk, és adrenalin pörgető zeneként küldünk egy nagy puszit KISS-t, az üzenettel: szorítani jó, örülni remek, győzni kiváló, igazán pedig a hangos sikereket szeretjük, avagy:

„I love it loud, I wanna hear it loud, right between the eyes,

Loud, I wanna hear it loud, I don’t want to compromise”

4 komment

Címkék: világbajnokság floorball női válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://floorball.blog.hu/api/trackback/id/tr591586372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása